Hele goede ervaring

Wij zijn weer heel tevreden met de gemaakte kledingkast. Hartelijk dank voor de chocolade en de prachtige bloemen. Familie Verheij

Prachtige kast met videowall en een haard

Kast op maat laten maken. Helaas klopte niet alle maten(deuren, laatjes) bij het plaatsen, maar zij zorgen ervoor dat het uiteindelijk helemaal goed komt. Zeer tevreden met het mooie resultaat!

Een klantvriendelijk bedrijf, prettig en vakbekwaam!

We kwamen primair voor verf, maar daar was aanhuis recent mee gestopt. Heeft ons vervolgens uitstekend begeleid in de keus van jaloezieën (waar we toevallig ook naar op zoek waren). Die zijn door een zeer vakbekwame installateur perfect gemonteerd. Niet de allergoedkoopste (althans voor onze jaloezieën), maar zeker één van de betere woninginrichters! En tussen () hebben ze ons niet alleen een staal van de juiste kleur meegegeven, maar ons ook doorverwezen naar Nicolaas verf, waar we ook heel tevreden over zijn. Aan zulke bedrijven heb je als klant ècht wat!

Helemaal prima!

Goede producten, deskundige installatie en vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

Deskundig, betrouwbaar en betrokken

Fijn bedrijf met betrokken medewerkers. Showroom met veel keuze en ruim assortiment. Prima geholpen. Je bent hier klant en geen nummer. Communicatie is uitstekend. Wij zijn heel tevreden. Aanrader!

Uitstekend!

Wij wilden graag raamdecoratie voor de slaapkamers en badkamer. We hebben een afspraak gemaakt en deze in de winkel gehad. Hier hebben we uitgebreid advies gekregen. Daarnaast ruimte om stoffen te zien en te voelen. Nadat we onze wensen hadden uitgesproken was de offerte snel uitgebracht. Hierdoor konden we snel akkoord geven en zijn we nu blije eigenaren van de nieuwe raamdecoratie. Communicatie verliep goed. Daarnaast kundig en uiterst vriendelijk personeel. Een aanrader!

Perfect, goede service een aanrader.

Goed geholpen, daarna wordt het op afspraak in je huis opgemeten, vriendelijke medewerkers. Dan wordt je bestelling bij je thuis afgeleverd en gemonteerd niks is teveel ik ben heel tevreden over dit bedrijf en als ik weer iets nodig heb weet ik ze te vinden. Een dikke 10.

Flexibel met de planning, strak gelegd!

We hebben een mooie vloer gekocht bij Aanhuis.nl. Met betrekking tot de verbouwing konden we de planning aanpassen wanneer nodig. (Let op, vraag goed of zij zelf een groot project hebben wat je eigen planning kan beïnvloeden.) Verder goed op de vochtigheid van de ondervloer gelet en deze mooi egaal gemaakt. De vloer is verder strak en goed gelegd.

Superpositief over bestellen, levertijd en service

Diverse rolgordijnen en gewone gordijnen besteld. Kregen echt goed advies, wilden dubbele plooi, werden geadviseerd om enkele plooi te doen ivm de stof die we kozen. Goed dat we geluisterd hebben! Levering was sneller dan verwacht. Ophangen gebeurde precies conform afspraak en er werd netjes gewerkt en duidelijk gecommuniceerd. Al met al, echt superpositieve ervaring. Aanrader!!

Heel blij met het resultaat

AanHuis heeft nieuwe luxaflex en vitrage bij ons verzorgd, en daarnaast bestaande gordijnen op maat ingekort. Toen bleek dat twee gordijndelen niet 100% recht hingen, werd dat door Dennis van AanHuis keurig op orde gebracht. Dankjewel

Professioneel bedrijf

Wij hebben de slaapkamer aangepakt en bij aanhuis Leiden alle materialen besteld zoals behang (arte) en lijm en gereedschappen en ook een grote wandkast op maat laten maken. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.  Voor behang kan je hun behangboeken lenen en alles thuis uitzoeken. Voor de wandkast opmaat hebben ze de deskundigheid in huis. Wij komen nog eens terug voor een volgende klus.

Goed advies, vakkundige afweking

Trapbekleding met marmoleum door de vakman gedaan. Eerlijk advies, planning in overleg, vakman die netjes werkt en afwerkt.

Top service in de winkel,aan huis en after sales

Goed geholpen door deskundig personeel .voor raambekleding Samen goed de wensen kunnen doornemen . Levertijd netjes en afleveren en ophangen met mooi vakwerk en met beleid.. Nu ook trapbekleding laten inmeten en besteld. Dus aanrader om in de winkel een kijkje te nemen en je wensen kenbaar te maken.

Volgende keer weer.

Goede, vriendelijke service. Voldoende keuze voor het type gordijnen dat we zochten. Flexibel met stalen meenemen en een extra keer komen inmeten na nieuw plan. Afspraken nagekomen. Netjes gewerkt. Kortom heel prettig.

Erg tevreden met eindresultaat, planning en communicatie had beter gekund

Wij zijn in maart in zee gegaan met aanhuis.nl om ons nieuwe huis te laten doen. Al het behang en vloerbedekking laten strippen, en vervolgens alle muren en vloeren laten voorzien van verf, behang, parket en laminaat. Ook drie trappen laten doen. Een groot project, en uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. We wonen met erg veel plezier en genieten dagelijks van al het topwerk dat aanhuis heeft geleverd. Een kritische noot over de planning en communicatie. Die had beter gekund. Het was de bedoeling dat alle werkzaamheden voor de zomervakantie af waren. We zijn 1 juli verhuisd. Dat is niet gelukt, waardoor een aantal werkzaamheden pas in september en zelfs november zijn gedaan. Dat was verder geen erg groot probleem maar dat had kunnen worden voorkomen als de communicatie en planning wat strakker waren gedaan. In enkele gevallen moest je zelf contact opnemen om te vragen wat de stand van zaken was. In een ander geval wisten we op een gegeven moment niet dat de vloeren waren geëgaliseerd en dat we dus enkele dagen niet ons huis konden betreden.

Supermooie vloer en raamdecoratie

Vorige week prachtige vloer en raamdecoratie geplaatst. Heel goed geholpen door Carlijn en Aniel in de winkel. Alle afspraken goed nagekomen. En als waardering een bloemetje gekregen van Aanhuis Leiden een prachtig bedrijf ik kom zeker weer terug.

Voortreffelijk.

Gaan goed mee met de wensen van de klant om tot een maximale uitvoering te komen. Denken en adviseren echt mee met de klant. Zelfs als deze veeleisend is (blik in de spiegel). En adviseren zeker niet voor de makkelijke oplossing in eigen belang voor een snelle uitvoering. Echt een TOPPERTJE in een wereld waarin alles vaak snel moet.

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Wat een fijn bedrijf om te helpen met het uitzoeken van onze raambekleding. Het inmeten en meedenken over verschillende opties verliep soepel. Ook het ophangen zelf ging vlot en was zonder problemen. Erg klantvriendelijk. Een aandrader!

Goede ervaring.

Helemaal goed

De monteur was keurig op tijd. Ontzettend aardige man. Neemt de tijd. Als het niet perfect was haalde hij alles er weer af en begon opnieuw. Ook fijn dat de oude in betweens werden meegenomen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de persoon die kwam inmeten. Goede suggesties ook gegeven.

We zijn erg goed geholpen en snelle service. We gaan zeker terug als we nog iets in ons huis willen laten doen.

Uitstekend advies en uitvoering

Voor ons nieuwe huis zijn wij uitstekend geïnformeerd over het gebruik van kleuren ,vloer , kast en gordijnen . Je eigen inbreng wordt goed meegenomen. Ook de de mensen die de kast en vloeren plaatsten waren deskundig en heel plezierig in de omgang. Het is niet de goedkoopste oplossing om je huis aan te kleden, maar het resultaat is er naar. Wij zijn heel tevreden en gaan nog lang genieten van ons huis

Onze ervaring met het Aanhuis is ook deze tweede keer heel erg fijn en uitstekend. Drie jaar geleden kochten wij bij hen onze jaloezieën. Zij werden keurig opgehangen met veel zorg en precisie. Nu moest vanwege een renovatie alles opnieuw worden opgehangen en een viertal magneet horizontale jaloezieën worden geplaatst. Ook dit werd op dezelfde keurige en zeer professionele manier gedaan. Daarbij komt nog de uiterst vriendelijke manier waarop zij met hun klanten omgaan. Dit bleek ook uit het feit dat wij bij beide keren als dank voor onze bestelling een geschenk ontvingen. Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden klanten en zullen zeker teruggaan naar hen voor volgende gerelateerde aankopen.

Goede kwaliteit, prettige en deskundige vakmensen!

Zeer prettig geholpen, van advies tot uitvoering. Goede communicatie, prima kwaliteit geleverd.

Goed advies met goede service

Prettig

Herenstraat 96