Top service. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en er wordt goed overlegd over te nemen beslissingen. Afwerking is heel netjes.
Er werd goed met ons meegedacht, we kregen fijn advies en de communicatie verliep prima. Onze kast is supermooi en praktisch en de vloeren zijn erg mooi geworden!
Echt een hele goede ervaring met Aanhuis, vakkundige prettige mensen, goede adviezen en leveren echt uitstekend en netjes werk en ook nog op tijd, waar vind je dat nog tegenwoordig. Heb hier mijn hele appartement laten vernieuwen, alles geschilderd, muren en houtwerk, ook nog 2 muren laten behangen, pvc vloer gelegd, gordijnen, hordeuren, spotjes in de keuken, lamp op laten hangen, afzuigkap laten ophangen en nog diverse kleine klusjes, bedacht iedere keer weer wat nieuws en werd allemaal prompt uitgevoerd. Tot slot vandaag nog een mooie bos bloemen en een lekkere doos chocolaatjes gekregen om me te feliciteren met mijn inrichting. Kortom een hele prettige ervaring, heel blij dat is met hen in zee ben gegaan!
Bijzonder goede en prettige ervaring bij het uitzoeken en ophangen van onze nieuwe gordijnen.
Zeer prettige ervaring met 't Verfhuis. Goede begeleiding bij aankoop van de vloer, zeer ervaren installateurs en allemaal heel vriendelijk.
Vanaf het begin denken ze met je mee. Denken in mogelijkheden. Of het nu gaat om het leggen van een vloer of het ophangen van jaloezieën, gordijnen of het bevestigen van een rolgordijn, alles is tot in de puntjes verzorgd.
Betrouwbaar, hoge kwaliteit, zeer prettige medewerkers, en zo nodig prima nazorg, zelfs na langere tijd.
Fijn geholpen goed werk afgeleverd bedrijf is ook goed bereikbaar als er vragen zijn.
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het geleverde werk. Ook goed om te weten dat onze bereikbaarheid als prettig wordt ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar! - Team Aanhuis Leiden
Je krijgt eerlijk en goed avies. Nette en snelle levering. Producten van hoge kwaliteit. Wij bestellen al jaren bij dit bedrijf, naar volle tevredenheid.
Hartelijk dank voor uw mooie review en het jarenlange vertrouwen in ons bedrijf! Fijn om te horen dat u ons advies als eerlijk en goed ervaart en dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Het betekent veel voor ons dat u al zo lang klant bij ons bent en steeds weer met tevredenheid bij ons terugkomt. Wij kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! - Team Aanhuis Leiden
Dit keer heb ik houten luxaflex op maat laten maken voor de slaapkamer en prachtige velours gordijnen voor de werkkamer. Daarnaast ook de stootborden van mijn trap laten bekleden. Het proces van uitkiezen, inmeten en monteren verliep vlekkenloos en extreem prettig. Super fijne mensen, hele goede producten en een fantastische dienstverlening.
Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat geweldig om te lezen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat u zo tevreden bent met zowel de houten luxaflex, de velours gordijnen als het bekleden van de trap. Fijn dat het hele proces, van uitkiezen tot inmeten en monteren, zo prettig en vlekkeloos is verlopen. Uw complimenten over onze producten, service en medewerkers waarderen wij enorm. Daar doen we het iedere dag voor! - Team Aanhuis Leiden
Goed geholpen bij ontwerp, duidelijke communicatie over inmeten en levering. Duidelijk aangegeven dat monteurs wat later kwamen. Ze hebben netjes gewerkt. We vinden de kast heel mooi en debprijs-kwaliteit verhouding is heel goed.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het ontwerp en dat de communicatie rondom het inmeten en de levering duidelijk is verlopen. Ook prettig dat u onze berichtgeving over de aankomsttijd van de monteurs heeft gewaardeerd en dat zij netjes hebben gewerkt. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met uw kast en de prijs-kwaliteitverhouding. Wij wensen u er veel plezier van! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. - Team Aanhuis Leiden
Wij zijn goed geadviseerd bij de aanschaf van onze horren. De levering was vlot en de montage verliep zeer soepel. Kortom een aanrader!
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies, de vlotte levering en de soepele montage van uw horren. Geweldig dat u ons aanbeveelt, dat waarderen wij enorm. Veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag opnieuw! - Team Aanhuis Leiden
Ik ben goed en duidelijk geholpen ,en de aankopen zijn vakkundig geplaats!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed en duidelijk bent geholpen en tevreden bent over de vakkundige plaatsing. Daar doen we het voor! - Team Aanhuis Leiden
Wij hebben al verschillende projecten door het Verfhuis laten uitvoeren en zijn altijd zeer tevreden. Ook deze keer hebben wij de renovatie van onze woonkamervloer aan hen toevertrouwd. Ze houden zich aan afspraken en leveren perfect werk.
Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u telkens weer in ons stelt! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de renovatie van uw woonkamervloer. We doen ons best om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren, dus het is geweldig dat dit zo wordt gewaardeerd. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar! - Team Aanhuis Leiden
Het was de eerste keer dat wij bij Aan Huis kwamen. Aan Huis heeft mooie raamdecoratie en veel keus. En de mensen van Aan Huis nemen de tijd om de juiste keuze te maken. Zij zijn eerlijk over wat wel en niet goed past in je huis. Ze denken met je mee. Afspraken worden nagekomen en het plaatsen van de raamdecoratie gebeurt netjes en professioneel. Wij zijn erg tevreden, raden Aan Huis zeker aan en komen graag bij hen terug.
Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat uw eerste ervaring met ons zo positief is verlopen. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en eerlijk advies te geven, dus het is geweldig dat u dat zo heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen en aanbeveling, natuurlijk bent u in de toekomst van harte welkom! - Team Aanhuis Leiden
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te zien dat u tevreden bent met onze service. - Team Aanhuis Leiden
Al een paar keer van hun diensten gebruik gemaakt dus geen reden voor ons om ergens anders naar toe te gaan. Fijne en kundige medewerkers voor zowel opmeten als plaatsen.
Bedankt voor uw vertrouwen en het feit dat u steeds weer voor ons kiest! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze medewerkers, zowel bij het opmeten als het plaatsen. We staan de volgende keer weer graag voor u klaar! - Team Aanhuis Leiden
In de zaak zijn wij goed geholpen met het uitzoeken van marmoleum voor onze trappen en gangen. De besteltijd was heel kort en we konden op korte termijn al een afspraak maken voor het leggen. We zijn onder de indruk van het vakmanschap van de stoffeerder en de attente wijze waarop hij meedacht over mogelijke oplossingen van kleine problemen (bij een schuifdeur). Zelfs dacht hij mee over een afdekstrip voor ons parket, daar waar de parketschuurder(van, helaas, een ander bedrijf, aanbevolen door onze aannemer) het liet afweten. De ervaringen met laatstgenoemde doen ons extra realiseren wat werkelijk goede service en vakmanschap is. Wij zullen dus in de toekomst uw bedrijf van harte aanbevelen bij andere mensen!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de winkel en dat alles, van advies tot plaatsing, naar wens is verlopen. Geweldig dat u het vakmanschap en het meedenken van onze stoffeerder zo waardeert, daar doen we het voor. Bedankt ook voor uw vertrouwen en aanbeveling, dat betekent veel voor ons. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar! - Team Aanhuis Leiden
Zeer goed en netjes gemonteerde rail met in between gordijnen. Netjes gewerkt en schoon achter gelaten. Zeer vakbekwame mensen. Ook Zeer vriendelijk. Echte aanrader !
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de montage en dat alles netjes is achtergelaten. We geven uw complimenten graag door aan onze vakmensen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! - Team Aanhuis Leiden
Of het nou de pvc vloer is, nieuwe raambekleding, een kast op maar, het Verfhuis denkt mee, komt thuis kijken en opmeten. Mijn ervaringen zijn altijd zeer positief. Een aanrader voor totaal inrichting waar klantvriendelijkheid en vakmanschap hand in hand gaan.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat u onze werkwijze en het meedenken zo waardeert. We doen ons best om klantvriendelijkheid en vakmanschap te combineren, dus het is geweldig dat dit zo wordt ervaren. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende keer! - Team Aanhuis Leiden
Prima!
Bedankt voor uw mooie 10! Geweldig om te zien dat u zo tevreden bent. We staan graag weer voor u klaar! - Team Aanhuis Leiden
Klantvriendelijk, verstrekken advies, denken mee, flexibel. In 3 kamers en 3 halletjes marmoleum laten leggen. Heel netjes en zorgvuldig gedaan.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, het meedenken en de flexibiliteit zo waardeert. Geweldig dat het leggen van het marmoleum naar volle tevredenheid en netjes is uitgevoerd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! - Team Aanhuis Leiden
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door aanhuis.nl en onze trappen laten bekleden met tapijt. We zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat. De communicatie is goed en ervaren vaklui hebben de klus uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat van de pvc vloer en de trapbekleding. Goed om te lezen dat ook de communicatie en de vakmanschap van ons team naar wens waren. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag weer! - Team Aanhuis Leiden
Om de inrichting na een plotselinge verhuizing compleet te maken, werd het Verfhuis in Leiden ingeschakeld. De medewerkers kwamen meteen in actie en de levering werd in gang gezet. Een afspraak voor de eindmontage was snel gemaakt en waargemaakt. Deze montage werd door ervaren meubelmakers zeer nauwkeurig en netjes uitgevoerd. Het verpakkingsmateriaal werd meteen afgevoerd. Het eindresultaat was conform verwachting: helemaal top.
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat we u snel konden helpen na de verhuizing en dat alles van levering tot montage soepel is verlopen. Geweldig dat u zo tevreden bent over het vakmanschap van onze monteurs en het eindresultaat. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! - Team Aanhuis Leiden
Van begin tot einde van ons traject zijn wij heel goed bijgestaan door verschillende medewerkers. Ieder van hen was behulpzaam, bekwaam en heel prettig om mee van gedachten te wisselen. En wij genieten nu dagelijks van het prachtige resultaat.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u het hele traject als prettig en goed begeleid heeft ervaren en dat onze medewerkers u zo goed hebben kunnen helpen. Geweldig dat u nu dagelijks geniet van het resultaat. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! - Team Aanhuis Leiden
Herenstraat 96
2313 AM Leiden