Meedenken is de slogan. Niet alleen verkopen maar ook een goed gevoel geven.
Al jarenlang een bedrijf waar goed advies, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij laten ons graag door het deskundige team adviseren in onze keuze. Ten zeerste aanbevolen.
In de winkel persoonlijk geholpen met onze keus, staaltjes mee gekregen en daarna besteld, de levering liep prima, vakkundig gemeten en gehangen! Een hele fijne ervaring bij familie bedrijf DeWin!
Je hebt stellen die het direct eens zijn met elkaar. Nou, daar horen wij niet bij. Bij wat ik mooi vind, zegt hij ‘mwah’ en andersom. Maar met heel veel geduld, meedenken, andere voorstellen neerleggen en weer opnieuw; is het tóch gelukt! We zijn twee fantastische karpetten rijker! Ze zijn opgenomen in onze woonkamer alsof het nooit anders is geweest. Dank jullie wel Ellen, Eric en team voor deze fantastische service: heel blij mee!
De eerste look voor gordijnen, houten jaloezieen en plakjaliezieen op het raam. Prachtig. Toen kwam de offerte: 23k Way out of budget. Toen kosten besparen ...16k. Maar uiteindelijk nog veel duurder tov andere leveranciers. Uiteindelijk veel plakjaloezieen van hun eigen merk gekocht en ze zijn gisteren geinstallleerd. Heel blij mee. Vriendelijk team en expertise. Als geld geen rol speelt is dit een fantastische zaak.
Zoals al eerder ervaren, een betrouwbaar bedrijf. Ze geven advies, denken met je mee. Niet opdringerig, maar met ruimte voor je eigen wensen. Volgende keer kies ik weer voor de Win.
Om uitschuiven in de badkamer te voorkomen, hebben wij door D'Win een antislip vloer aan laten leggen. Het resultaat overtreft onze verwachtingen. Onze badkamer is hierdoor een stuk veiliger geworden. Afspraken zij correct nagekomen. De monteur was vriendelijk, correct en kundig en hij heeft een keurig stukje werk afgeleverd!
Wij zijn bij De Win in Leende terechtgekomen met een vraag om een oplossing te bedenken voor wat vragen die wij hadden voor onze verbouwing van de benedenverdieping. Er is heel goed naar ons geluisterd, wij hebben een prachtig ontwerp gekregen wat op papier al heel goed bij ons paste. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij enorm goed ontzorgd door De Win en er was altijd aandacht voor onze vragen en opmerkingen. Wij zijn blij dat wij door Anne-Myrthe en collega's zo fijn geholpen zijn. Het resultaat is helemaal wat wij ervan gehoopt hebben. Wij voelen ons helemaal thuis in onze nieuwe ruimte.
Bij binnenkomst was het personeel bezig met andere klanten, maar na enkele seconde werd ik direct aangesproken dat ik gezien ben en in enkele minuten al te woord gestaan kan worden. Dat gaf direct een positieve indruk. En inderdaad erg snel werd ik aangehoord naar welke producten ik opzoek was. Top geholpen door Helga. En ook leuke spulletjes gekocht in deze zaak. Zeker een aanrader en ik kom hier graag terug.
Goed advies, vriendelijk en korrect, Bij installatie het gevoel van voldoende tijd voor...
Nieuwe vitrage geleverd:was n probleem mee, Is heel goed op gelost. Ik ben zeer tevreden. Zijn heel vriendelijk en denken met je mee.
Het advies, de communicatie en de planning van ons 'project' waren van begin tot eind geweldig. De mensen die ze regelden om de ruimte te transformeren (slopen, elektrica, stucwerk, schilderen...) waren klantvriendelijke, nette vakmannen en het eindresultaat is supermooi. We zijn blij dat we ervoor hebben gekozen om met Aanhuis D'Win te werken!
Deskundige mensen die meedenken, geduld hebben en de tijd voor je nemen. Ook diegene die de vloer leggen, plinten aanbrengen, schilderen, behangen en gordijnen ophangen weten wat ze doen. Echt vaklui die netjes werken en afspraken nakomen. Helemaal top was het toen wij de sleutel later kregen dan gedacht er alles aan gedaan werd om alles toch voor een bepaalde datum af te krijgen.
Goed geholpen in de winkel, de communicatie over het tapijt leggen was top en de leggers waren ook top. Keurig werk en vooral waardering voor het meedenken over dingen waar je als klant niet zo gauw aan denkt
Super goed bedrijf met vriendelijke, bekwame, behulpzame en meedenkende mensen. Alles wat ze bij ons geleverd en gemaakt hebben was uitstekend.
Medewerkers zowel binnen als buitendienst super klantvriendelijk
Omdat onze vaste woningstoffeerder er mee stopte werd ons D'Win woninginrichting aanbevolen. Nou, daar hebben we geen spijt van gehad! We wilden graag een p.v.c. vloer in houtmotief en in de showroom werden we prettig en vakkundig geadviseerd. Na een redelijk korte tijd kon het gelegd worden, dag 1 werd de oude tegelvloer nauwkeurig schoongemaakt en geëgaliseerd. De dag erna werd de vloer gelegd en tot in detail afgewerkt. Voor beide werkzaamheden kwamen keurige vakmensen die zich netjes voorstelden en alles wat we vroegen uitgebreid uitlegden. Kortom een aanrader!
Nemen alles uit handen, planning klopt, en zeer vakkundige stoffeerders. Een prima resultaat afgeleverd, Aan te bevelen voor iedereen. Een grote pluim
Mooie winkel, prettige begeleiding, deskundige mensen; luisteren en handelen naar klantentevredenheid ondanks vraagtekens en onverwachtse situaties. Schromen niet om extra deskundigheid in te schakelen om het beste resultaat met goede nazorg te realiseren. Dat geeft je een goed gevoel, ook op de langere termijn! Zo'n handelswijze zou eigenlijk standaard moeten zijn, nu dan maar 'voorbeeldig' :)
Het team van Woninginrichting-aanhuis heeft mij compleet ontzorgd en top geholpen. Niets was teveel ook al heb ik een aantal keren mijn keuzes veranderd. Ze hebben allemaal vakmensen die het werk uitvoeren en die heel prettig zijn. Met mij hebben ze een vaste klant er bij.
Fijne zaak, prettige mensen, kwaliteitsspullen. Levertijd erg lang. Ligt meer aan fabrikant natuurlijk .....
Er is zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en de reparatie aan de jaloezie is perfect opgelost.
Kasten van Allure op maat laten maken. In één woord geweldig. Allure komt zelf thuis In meten en plaatsen. Met het deskundige advies van Helga een juiste keuze gemaakt. En de door de monteur Ab van Allure zo mooi geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden! Aankoop in de showroom, tussentijds contact en montage door vriendelijk en deskundig personeel!
Erg goede service zowel in de showroom als aan huis. We hebben goed advies gekregen over de juiste keuze van materialen en kleuren. In de mooie showroom is volop keuze en onze inrichting is ook nog compleet gemaakt met de perfecte industriële vitrinekast.
Valkenswaardseweg 29
5595 XB Leende