Ik heb de werkzaamheden van de medewerkers van Aanhuis heel positief ervaren. Gewoon prima vakmannen die uitstralen dat ze veel ervaring hebben. De vloer is heel mooi geworden en ook nog eens binnen de juiste tijd volgens afspraak uitgevoerd.
Prachtige mooie gordijnen met een vlinderplooi. De gordijnen zijn van een hoge kwaliteit. We hebben gekozen voor verduisterende gordijnen. Ik wil ook graag een compliment geven aan de zeer vriendelijke, ervaring-rijke Aanhuis medewerker die de gordijnen heeft opgehangen.
Toen wij voor advies kwamen in de winkel zijn we super goed geholpen. Afspraken die gemaakt werden, zijn keurig nagekomen. De persoon die de vloer kwam leggen was echt een vakman, wat een mooi werk heeft hij afgeleverd. Onwijs harde werker!
Bij Niels een inbouwkast en pvc vloer gekocht. Keurig en professioneel geholpen. De vloer is keurig gelegd door Stefan en Patrick. Harde- en nette werkers.
ik kan met overtuiging zeggen dat we tevreden zijn over de service en met de gordijnen. Het was fijn dat er een gaatje werd gevonden in de drukte van de verhuizing om de gordijnen bij ons te leveren en op te hangen.
Van trapbekleding, stofferen van hal en raambekleding! Altijd goede service, met aandacht en goed advies! Zeer tevreden over Aanhuis.nl Ik ben al jaren vaste klant!
Prettig contact, goede service en mooie afwerking!
Goede voorlichting en hulp bij het uit zoeken van de juiste vloer bedekking. En keurig gelegd door een vak man.
Afspraken prima nagekomen en professionele qualiteit van werken, bravo!
We hadden nogal wat tijdsdruk ivm de verhuizing maar gelukkig kon er tijd vrijgemaakt worden om de vloer optijd te leggen. De vloer is ontzettend mooi geworden en precies zoals gehoopt. Erg tevreden
We wilden graag einde zomer een nieuwe vloer mét vloerverwarming. We hoopten dat we niet lang in de troep hoefden te zitten. Dankzij aanhuis is het gelukt binnen twee weken én werden we ook nog extra geholpen met een kleuradvies, een schilder, nieuwe gordijnen én een timmerman die de trapkast weer mooi en functioneel heeft gemaakt. Alle vriendelijke en deskundige vakspecialisten werden direct na elkaar ingepland en aangestuurd. We zijn erg blij met dit verloop en het resultaat
Onze welgemeende waardering aan Patrick voor het leggen van de pvc vloer. Vakman! Zeer beleefd en vriendelijk voor de klant
We hebben een kast op maat laten maken bij aanhuis.nl in Huizen. We zijn steeds goed en vriendelijk geholpen. Bij het ontwerpen van je eigen maatkast is het steeds passen en meten en bekijken of wat je wil ook mogelijk is. Daar wordt de tijd voor genomen en als je aanpassingen wilt is dat geen probleem. Al met al prettig geholpen. De kast is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden ook met de service daarvan.
Ondanks het feit dat het een hele klus was om de oude vloerbedekking en het ondertapijt te verwijderen ging het leggen vlot. Ik ben blij met het resultaat.
Raamdecoratie door het hele huis laten plaatsen en nieuwe pvc vloer laten leggen, zeer professionele en nette werklui en goed geadviseerd door Bas en Niels.
Er is vakwerk geleverd.
Na enige misverstanden is het project prima verlopen. Aankoopadvies was goed en de montage snel en professioneel.
Echt advies op maat, er wordt meegedacht en net zo lang tekeningen van een ‘kast op maat’ gemaakt tot je helemaal tevreden bent. De kast werd professioneel geïnstalleerd. Heel tevreden!
Wij zijn erg blij dat we AanHuis hebben ingeschakeld voor het opknappen van onze 1e verdieping. Planning, aansturing en uitvoering, allemaal prima! De stoffeerders zijn echt vakmannen. Superfijn om alles onder 1 dak te kunnen uitzoeken en regelen.
De mensen van aanhuis.nl hebben mij echt uit de brand geholpen. Ik had mijn pvc-vloer bij ze gekocht, dat was al een hele fijne service, maar ik had zelf iemand die de vloer zou komen leggen. Die kwam 1,5 week voor de verhuizing vertellen dat hij het niet ging doen. Ik heb in paniek aanhuis.nl gebeld om te vragen of zij nog iemand beschikbaar hadden. Bas ging ermee aan de slag en een uur later belde hij me op dat hij iemand had. Echt ongelofelijk dankbaar hoe ze dit voor mij hebben gefixt. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ze echt top service leveren!
Blij dat ik bij aanhuis.nl mijn gordijnen heb gekocht. Groot assortiment, goede kwaliteit. Alles wordt opgemeten en netjes opgehangen. Contact na afloop of alles naar wens is.
We zijn bij aanhuis langs gegaan om ideeën op te doen voor de renovatie van onze trappen. Ze hebben veel mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we toch weer voor tapijt gekozen. Ziet er prachtig uit.
Wij kregen gelijk een fijn huiselijk gevoel in Huizen ! Goed advies en uitleg, prettig dat de afspraken goed worden nagekomen en ook de stoffeerders zijn vaklui. Wij genieten nog iedere dag van onze mooie stoffering en prachtige shutters.
Ik ben goed geadviseerd, de vloer is zeer vakkundig gelegd en ik ben nog nooit zo blij geweest met een vloer!
Prettig in winkel geholpen met deskundig advies. We hadden trapbekleding, inloopmatten en raambekleding. En goede stoffeerder! Heel blij met eindresultaat
Havenstraat 78 F
1271 AG Huizen