Fijne samenwerking met Aniek - Left Lane!

Veel en snel persoonlijk contact! Alles werd enorm snel geregeld, opgezet en contact was vrijwel altijd meteen mogelijk. Er werd heel goed meegedacht en aanpassingen gedaan waar nodig. Vragen werden serieus genomen en opgepakt vanuit Left Lane! Wij zijn erg tevreden. Voor herhaling vatbaar ;)! Thanks Aniek!

Mijn ervaring met Leftlane is betrokken en laagdrempelig, met veel resultaat in het aantrekken van n

Prettig bedrijf die ons veel werk uit handen neemt. Inmiddels hebben wij al veel collega's mogen verwelkomen binnen ons bedrijf. Emma is ook een heel fijn en warm persoon.

Hele fijne club met mensen

Left Lane heeft ons heel goed geholpen met de werving voor een nieuwe timmerman. Ik heb meerdere job marketing bureaus gesproken en bij Left Lane meteen een goed gevoel. Het wekelijkse contact met Emma is ook gewoon heel prettig.

Fantastisch, ze maken écht waar wat ze beloven

Na al lang een openstaande vacature te hebben hadden we bijna de hoop verloren, tot Left Lane ineens om de hoek kwam kijken. Ik was sceptisch in het begin, maar vond het wel een logisch verhaal. Dit was het proberen waard. We wilden de campagne snel online en er is ontzettend goed meegedacht en snel geschakeld. De lijnen zijn kort en dat is heel fijn. Het is echt een andere manier van werven die zeker werkt. We hebben nog nooit zoveel reacties op een vacature gehad! Absoluut een aanrader.

Duidelijke communicatie en verwachtingen!

Net nieuw bij mijn huidige werkgever die een samenwerking is aangegaan met Left Lane. Birgit heeft mij vanaf het begin af aan goed meegenomen in alles en is altijd bereikbaar voor vragen.

Erg fijne ervaring gehad met enorm veel kandidaten

Erg fijne ervaring gehad met Left Lane. Binnen korte tijd ontving ons bedrijf enorm veel kandidaten. Yoani denkt goed mee en kan snel schakelen. Zeker een aanrader!

Voldoet aan de gestelde verwachting!

Voldoet simpelweg aan de verwachting. In het begin zelf terughoudend geweest ‘weer een recruitment bureau..’, maar na paar gesprekken en toch een poging wagen zeer snel resultaat. Eerder met een ander bureau geprobeerd, maar na meerdere maanden 0 resultaat. Met Left-Lane binnen een maand na online staat toch een zeer geschikt persoon kunnen vinden en direct de vacature omgezet om een volgend persoon te vinden. Bedankt allemaal!

super

na het vlotte contact met Mitchel campagne opgestart, komen hun woorden hen afspraken na. snelle reacties en acties.

Mission Accomplished

Een volstrekt nieuwe wervingswijze voor onze organisatie! Het blijft altijd een kosten/baten afweging bij de inzet van een extern bureau. Doelstelling was 2 nieuwe collega's, eindresultaat na 3 maanden, 6 nieuwe collega's (in dienst) en over de 100 reacties....aan onze ervaring qua resultaat dus weinig meer toe te voegen. In één woord TOP! Over het team: Een superleuk jong, dynamisch, gedreven, meedenkend en enthousiast team, gaan voor het persoonlijk contact met een grote interesse in de opdrachtgever. In ons geval van toepassing op Joanne en Mitchell.

We zijn totaal verrast door de hoeveelheid sollicitanten

Via de gebruikelijke kanalen kregen we geen enkele reactie. Uiteindelijk zijn we bij Left-Lane uitgekomen. De samenwerking was alleen maar positief en binnen no-time hebben we de perfecte sollicitant gevonden. Absoluut een aanrader!

Snel, efficiënt en goede resultaten

Heldere communicatie met de medewerkers, ze willen in eerste instantie veel weten over je eigen organisatie zodat ze exact weten met welk bedrijf ze maken hebben waardoor de op maatgemaakte campagne goed aansluit. De eerste vacature hadden we binnen een maand ingevuld, 67 reactie gekregen voor een montage medewerker. En er is inmiddels een monteur aangenomen. Dit hadden we de normale kanalen nog nooit meegemaakt. Nu bezig met een vacature voor showroommedewerker/planner. Vlak voor kerst begonnen en nu alweer 20 reacties.

Prettige samenwerking met Left Lane door open communicatie en actief meedenken.

Ik werk met veel plezier samen met Left Lane als recruitmentpartner. De communicatie is open, duidelijk en laagdrempelig wat de samenwerking erg prettig maakt. Jaynie en Aniek denken actief mee, schakelen snel en tonen echte betrokkenheid bij onze organisatie. Dit zorgt voor een fijne samenwerking. Ik kan Left Lane dan ook aanbevelen.

Zeer prettige samenwerking

Wij hebben een zeer prettige samenwerking gehad met Leftlane (met als contactpersoon Emma) voor onze online vacaturecampagnes. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over onze doelgroep, boodschap op basis van onze wensen . De communicatie was persoonlijk, snel en effectief en we voelden ons echt ontzorgd in het hele proces.

Onwijs fijne samenwerking

Wij werken als bedrijf nu sinds ongeveer een maand met Left Lane en dan voornamelijk met Fenne. Het contact met Fenne ervaar ik als zeer prettig. Ze reageert super snel, denkt mee en zorgt ervoor dat wij ons gezien en gehoord voelen. Als we denken dat iets net anders moet, wordt het direct aangepast of geeft zij hier advies in. Het is makkelijk contact op te nemen via de mail, de app, telefoon of via het systeem van Left Lane. In het begin allemaal even afwachten hoe alles loopt, maar de samenwerking verloopt erg soepel en bevalt ons goed.

Fijne samenwerking

Snelle reactie, duidelijke communicatie. Toegankelijke sfeer. Prettig samenwerken

Doelgericht en professioneel

Left Lane en Fenne hebben ons heel goed begeleidt. De foto's waren fantastisch. De campagne zelf draaide heel goed en doelgroepen werden perfect bereikt. Wekelijks konden we de target groep bijstellen, wat heel fijn was om mogelijk bij de moeten sturen. Al met al heel succesvol. Bedankt!

Professioneel & persoonlijk

Een zeer fijne samenwerking met Left Lane, dit komt door het enthousiaste team, het persoonlijke contact met Aniek en Jaynie, hun snelle reacties op vragen en hun professionele aanpak. Complimenten!

Wat een fijn bedrijf met goede communicatie

We hebben nog niet de juiste persoon voor de job gevonden, maar we zijn nu een stuk dichterbij. Verder is de communicatie heel goed en word er goed naar je geluisterd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Fenne, ons contactpersoon bij Left Lane! Bedankt hiervoor!

Goede expertise & begeleiding

Onze ervaring met Left Lane is bijzonder positief. Al in de eerste weken hebben wij meerdere kandidaten aan kunnen nemen.

Vriendelijk en laagdrempelig overleg!

Aniek was altijd vriendelijk en behulpzaam! Positieve ervaring.

Meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk en superetnhousiast

Kan er veel en tegelijk weinig over zeggen, beide in zeer positieve zin. Left Lane is goed...klaar. Zeer vriendelijke enthousiaste medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Ga zo door !!

Mijn ervaring met Left Lane was positief

Ik heb voornamelijk contact gehad met Emma. Zij reageerde altijd snel, handelde direct, was erg vriendelijk en dacht actief mee in oplossingen. We hadden wekelijks contact en dat verliep iedere keer ontzettend goed. Dankzij hun advertenties hebben we binnen drie maanden twee nieuwe collega's aangenomen.

Top!

Fijne samenwerking, goede sparringpartner, snel schakelen, goede resultaten en leuk contact.

Veel traffic gegenereerd met de ads van Left Lane

Left Lane heeft mij ondersteund met recruitmentmarketing in een periode waarin onze eigen marketingafdeling overbelast was met klantwerk. Tijdens deze samenwerking heb ik als recruiter nieuwe inzichten opgedaan in recruitmentmarketing, wat voor mij een mooie verdiepingsslag vormde ten opzichte van digitale marketing in het algemeen. De samenwerking met Jaynie verliep heel soepel. Ze is duidelijk in de communicatie, houdt zich aan de afspraken en werkt snel. Bedankt!

Goed georganiseerd bedrijf

Mijn ervaring met Left Lane is positief. Ze kunnen snel schakelen en hebben de processen goed georganiseerd.

Europalaan 28

5232 BC ‘s-Hertogenbosch

06 40913375

Over Left Lane

Left Lane: Jouw partner in online recruitment marketing! Als enige Badged Partner van Meta in Nederland binnen recruitment marketing, rijdt Left Lane aan kop in online job marketing. Ze spelen op het hoogste niveau en helpen bedrijven met social media campagnes die niet alleen vacatures invullen, maar ook het employer brand versterken. De missie? Jouw organisatie helpen om van "geforceerd zoeken" naar het "moeiteloos aantrekken" van jouw ideale kandidaat te gaan!