Professioneel, klantvriendelijk en flexibel

Ontzettend vriendelijk personeel in de winkel en de stoffeerder is een netjes werkende en meedenkende kerel. Na een foutje in het vinyl heeft hij alles op alles gezet om op tijd het vervangende vinyl (kosteloos en in eigen tijd) voor onze verhuizing te leggen. Van het restant nog een mooi stukje voor een andere ruimte gesneden en ook een extra profiel bij de trap gelijmd. Ook het advies om even te wachten met de aanschaf shutters voor het raam was heel eerlijk met het oog op mogelijk vervangen van de kozijnen. We komen zeker terug als we iets nodig hebben.

Fantastisch

Doordat onze kraan uit het midden zit en dichtbij het raam, was het behoorlijk lastig om shutters te plaatsen. Bien Connue is met een hele goede oplossing gekomen en het resultaat had niet mooier kunnen zijn! We krijgen dan ook veel complimenten, alle lof voor Bien Connue. Daarbij ook nog eens uitermate vriendelijk geholpen.

Kundige en vriendelijke mensen.

Geen vraag was teveel. Meedenken en altijd vriendelijk.

Geweldig hoe er gewerkt is.

Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en overlegd. Ze hebben netjes en snel gewerkt en het grote pluspunt is dat er één aanspreekpunt is. Hans is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen.

Super!!

Altijd heel tevreden,komen er graag. Je wordt altijd heel goed geholpen.

Informatie keuze en klantvriendelijkheid is prima Uitvoering is perfect

Super goede begeleiding in winkel en daarna een geweldige mooie vloer gelegd door Hans We zijn er superblij mee

Gorsstraat 12

3201 DB Spijkenisse