4 sterren: goede service, goed behandeld
Van begin tot eind prima service en kwaliteit. Meedenken, afstemmen en al het werk netjes en volgens planning. Kwaliteit met een grote K!
23 December 2015
Review overzicht
23 December 2015
Paul
Gorinchem
Behang, verf, rolluiken, trappen stofferen, laminaat, PVC vloer, vloerverwarming, rolluiken, screens, rolhorren en hordeuren laten doen door Royal Shadow. Ziet er weer top uit!
21 October 2015
Ronald
Papendrecht
Super goed geholpen en zeer goed meegedacht. Zeer goede monteurs! Alles top! Een welverdiende 10 Alleen was er een te kort koord aan de multishade. Maar dat lag aan de leverancier. Verder gibg alles perfect!!
21 October 2015
Ricardo
Gorinchem
Wij zijn prima geholpen en onze raamdecoratie ziet er fantastisch uit! Monteurs waren zeer netjes en vriendelijk.
11 October 2015
M
Gorinchem
goeie ploeg goed op me kaar ingespeeld ziet er super uit
11 October 2015
Ton
6 October 2015
anoniem
13 September 2015
anoniem
Dag Tobias, Vanochtend hebben de monteurs screen en hordeur gemonteerd. Ik wil hen even complimenteren voor de zorgvuldige manier van werken. Schoenen uit. Vast even een keertje stofzuigen en later de grote stofzuigbeurt. Wij waren weer aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie werk. En voor Tobias: prima personeel dank zij jouw coaching ? Groet, Familie De Jonge
13 August 2015
Gerard