Vakwerk!

Wij hadden een offerte aangevraagd bij de firma bronsnijder. Nadat we akkoord hadden gegeven kwamen ze de laminaat vloer bij ons leggen.. Het eindresultaat? Geweldig! Zelf had ik het nooit zo mooi gekregen als de vloer er nu bij ligt en afgewerkt is!! En de prijs? Die viel reuze mee inclusief leggen!

• Ervaring met: Vloeren

Plezierige en deskundige advisering.

De ontvangst en het te woord staan heb ik als plezierig ervaren.

• Ervaring met: Onbekend

Goede kwaliteit en flexibele service

Materialen zijn conform verwachting. Flexibiliteit tijdens plaatsen was super

• Ervaring met: Vloeren

Deskundig en probleemoplossend meedenken

We zijn zeer tevreden. Het uiteindelijke resultaat is precies wat we er van verwacht hadden

• Ervaring met: Deuren

Werd zeer vriendelijk geholpen en hadden alle tijd voor mij.

Mijn ervaring was zeer goed. Prima advies en ik ben zeer tevreden met de afloop.

• Ervaring met: Onbekend

Positief.....goed personeel.

De aanloop voor afspraken verliep iets stroef.... Maar verder tevreden, vooral degene die de kast plaatste, een preciese en nette werker..... Enkele tegen slagen werden rustig en goed over nagedacht opgelost. Tevreden !

• Ervaring met: Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

BronSnijder Stiens heeft goed geluisterd naar onze wensen. Men denkt goed mee en draagt oplossingen aan. Ook is er veel tijd gestoken in het maken van tekeningen betreffende de kasten.Ook hier is weer goed meegedacht. Daarnaast zijn de uitvoerende mensen zeer ervaren en kundig. Er wordt goed samengewerkt en binnen no-time zitten de vloeren er in en staan de kasten en hangt de raamdecoratie. Kortom we zijn erg blij en tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaar bedrijf. Goede prijs / kwaliteit. Netjes gelegde PVC-vloer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima handel gedaan. Mooie kwaliteit producten/diensten voor een goede prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betreft ombouw keuken en gesprek kast op maat. De kast is nog niet geïnstalleerd. De ombouw van de keuken wel. Prettig gesprek gehad. Vervolgens is de ombouw van de keuken vakkundig geïnstalleerd. De monteur was professioneel. Geen klachten mbt installatie en afhandeling. Ik zou Bron&Snijder zeker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische nieuwe pvc vloer inclusief vloerverwarming

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben erg blij met de vloer, ziet er prachtig uit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij werden keurig ontvangen en konden mede door een prima advies snel zaken doen

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service; vloeren, behang, verf en raambekleding super mooi gelegd en aangebracht!