Prima service!

Voor een nieuwe PVC-vloer met ondervloer in onze nieuwe woning hebben wij AanHuis ingeschakeld. Tijdens onze eerste afspraak hebben we gesproken met één van hun binnenhuisarchitecten en hebben we gelijk een keuze kunnen maken voor de beste vloer. In het verdere proces is er altijd met ons meegedacht, wat wij als erg prettig ervaren hebben. Ook werd er snel op e-mails gereageerd bij vragen. De vloer is gelegd door leggers van AanHuis. Dit is erg netjes en snel gebeurd. Er zat wel een lange wachttijd tussen bestellen en leggen, maar hierover is duidelijk gecommuniceerd.

• Advies
  • Creativiteit