4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig geholpen in de winkel, vakkundig ingemeten en zeer vakkundig uitgevoerd. Top bedrijf 👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastische winkel, fijne mensen welke graag met je meedenken en zeer goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk geleverd, vriendelijke mensen en goede vaklieden. De communicatie verdient enige verbetering. Geen nacalculatie ondanks extra werk en materialen, top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na lang zoeken en vergelijken bij meerdere zaken, een deal gemaakt met AanHuis Nijmegen. Geweldige service, zeer concurrerende prijs, vakbekwaam en vriendelijk personeel. Kortom: geen moment spijt. In tegendeel: top !!!!!!!!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tja het leek er op dat het allemaal mis zou gaan De leverancier van de laminaatvloer kon niet op tijd leveren omdat de fabricage de dag voor onze afspraak op vrijdag zou starten en daarom werd het leggen naar de maandag erop verschoven. Goed daar is mee te leven. Inmiddels is de vloerverwarming netjes gefreesd en aangesloten, de vloer afgesmeerd en geëgaliseerd zoals de de afspraak was gemaakt. Tot donderdag ochtend te telefoon ging en ik het bericht kreeg dat de levering niet door kon gaan omdat de wals, die ze gebruiken om de pvc vloerdelen mee maken zwaar was beschadigd en een nieuwe wals maken kost ruim 1,5 maand, dat vonden we te lang we zaten met een kaal huis op het beton, dat was balen. Door het personeel van woningstoffenring aanhuis werden in zeer rap tempo allerlei oplossingen gezocht en aangedragen. Op merkelijk was wel dat zij het ook erg vervelend vonden, maar goed zou ik ook doen als ik in hun schoenen zou staan of niet dan. We hebben laat in de middag nog een andere vloer uitgezocht en zij hebben de vloer opgehaald bij de leverancier en wonder boven wonder werd de vloer toch op de afgesproken dag netjes gelegd en afgewerkt op vrijdag. Ik vind het knap dat zij echt zoveel werk hebben gedaan om de alles toch tot een goed einde te brengen heel knap en wat een service Maar ook als het afval zowel van het frezen en leggen namen ze ook mee en wat leuk was we kregen ook nog een bloemetje voor het ongemak. Tja het is ongelooflijk zoveel hulp en service ga zo door en de vloer, in combinatie met de vloerverwarming, bedankt voor het advies we zijn er heel erg blij mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Strak werk. Goede service en nette, bekwame monteurs. Kortom.....doen!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over het algemeen zeer positief, maar de beoordeling van de kwaliteit en vakmanschap zit hem in de details. Bijvoorbeeld, beschadiging van kozijnen bij het behangen/sausen, lelijke snijvlakken in pvc vloer bij hoekjes en randjes, scheve montage van deurmatomlijsting met lelijke zaagrand, scheve uitstekende schroeven op traprand, etc. Ik zou zeker woninginrichting aanhuis aanbevelen, maar wel met de kanttekening dat er extra op details moet worden gelet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden samples voor marmoleum opgevraagd. We waren blij verrast dat we met een totaal andere keuze naar buiten gingen. Met grote dank aan Bas. Hij weet goed uit te vragen wat je wilt en zoekt daar een super mooie combie voor je bij. We zijn erg tevreden en hebben totaal geen spijt van onze keuze. De mensen zijn erg flexibel en denken goed met je mee. Wat ons een echte aanrader voor de inrichting van je (nieuwe) huis.

goede service, goed behandeld

Nieuweweg 303