prettig geholpen

goed geholpen en geadviseerd in de winkel.

Klacht is netjes opgelost

Na telefonisch contact over de klacht van onze PVC vloer, is de vloer helemaal naar wens vervangen en ook weer netjes afgewerkt met nieuwe plinten.

Goede service, communicatie en montage!

We hebben het contact met WAH als heel prettig ervaren; de vloer meermalen meegenomen om te kijken. Bedankt voor de service en het terugkoppelen als er vragen waren. Bij een volgend project weten we jullie weer te vinden.

• Ervaring met: Vloeren

Muren geverfd, pvc vloer gelegd en ophangsysteem voor schilderijen.

Alle werkzaamheden zijn perfect gedaan. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ons huis ziet er weer top uit! Alle afspraken worden nagekomen.

• Ervaring met: Vloeren

Perfecte service,perfecte communicatie, mooi materiaal

Een paar jaar geleden bij Woninginrichting aan Huis geweest en ook nu weer. Dit keer voor een schuifdeur kast van Allure, voor in de slaapkamer. Met de opgegeven maten én onze wensen tot iets moois gekomen. Uiteindelijk wilde wij een paar maal een aantal aanpassingen en die zijn ook zonder problemen veranderd. Kast werd geleverd en gemonteerd door Allure en alles waanzinnig mooi geworden. Oké, er hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je wel iets degelijks en waanzinnig mooi. Kortom, voor een oer degelijke kwaliteit, perfecte service, ga naar Woning Inrichting aan Huis. Vriendelijk, aardig en meedenkend personeel!

• Ervaring met: Kasten

Ontzorgend

Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoer was WIH creatief, duidelijk en behulpzaam. Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen.

Prettig en eerlijk advies

Na de verbouwing van ons huis hebben we de aankleding bij aan-huis besteld. We zijn erg fijn geholpen en ook de montage verliep goed. Kortom wij zijn erg blij met de raambekleding en trap renovatie.

Super fijn geholpen.

We zijn toevallig deze zaak een keer in gelopen. We zijn enthousiast over hun collectie en zijn fijn geholpen. Het ophangen van de gordijnen verliep ook heel rustig. Het is niet in 1 keer goed gegaan maar het werd zeer snel en naar tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Dik tevreden van voorbereiding tot eindresultaat.

Eerst met de stylist ideeën opgedaan en uitgewerkt. In de tussenliggende periode van voorbereiding en uitvoering werd er zeer coulant omgegaan met wijzigingen en aanvullingen. Zowel de stukadoors, als de schilders echte vakmannen . Top resultaat waar we zeer blij mee zijn.

Fantastische service

We hebben al eerder een kast op maat gekocht bij woninginrichting aan huis. Toen werd ook goed naar onze wensen geluisterd en waren we ook heel tevreden over de geleverde service. Om deze reden kochten we ook onze nieuwe vloer bij Woninginrichting aan huis. We hadden wat problemen met onze huidige vloer en het was even de vraag of hoe het moest worden opgelost met onze ondervloer. Er werd goed meegedacht en er kwam iemand langs om te kijken. Uiteindelijk werd de vloer keurig gelegd. Helaas kregen wij lekkage bij onze nieuwe keuken en moest de hele vloer er uit. Woninginrichting heeft ons hierbij zo goed geholpen en meegedacht. Ze waren flexibel, meedenkend en een steun in het proces. Kortom, ik raad iedereen aan om naar Woninginrichting aan huis te gaan.

In een woord TOP

Enige tijd geleden stapten we binnen en wisten we niet echt wat we wilden met onze nieuwbouw woning. Na een leuk gesprek en wat vervolgafspraken met styliste Maricha werd er een mooi plan gepresenteerd en besloten we om alles door Aanhuis te laten doen. Van het stukadoren tot aan de laatste duette, alles is top geregeld en het resultaat mag er zeker zijn!!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Zeer goed geadviseerd en uiteindelijk alles naar behoren afgehandeld

Fijne partij om mee te werken. Zeer goed advies gehad maar de levering van parket en de schutters ging niet in een keer goed. De winkel heeft zich ingespannen om de foute leveringen te herstellen en eind goed al goed. Recent buitenzonwering gekocht en snel en perfect geplaatst. Zou zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Prachtige raamdecoratie vakkundig opgehangen

Al bij het ontvangst in de winkel hadden we direct een goede indruk, vriendelijk personeel wat meedenkt met de klant, ook bij de uitvoering werd dit weer bevestigd, kortom heel blij mee.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goed geslaagd voor vouwgordijnen en tapijt voor de gehele bovenverdieping.

Keurig gelegd

De jongens waren zeer netjes en vakkundig

Vlotte en snelle afhandeling

• Ervaring met: Onbekend

Mooi, vakkundig, persoonlijk advies

Vriendelijk, denken mee, zeer nette communicatie en vakkundig opgehangen.

Prima geholpen en geadviseerd

Zou graag als de leggers van de vloer klaar zijn, dat ze nog even vragen of het zo naar het zin is. En bijv ook de onderhoudt van de vloer, of daar nog advies voor is. Zou ook het kitten van de plinten en de vloer er standaard bij doen, dit niet als meerprijs doen. Bij de kozijnen van de deuren is het echt mooier nadat het gekit was. Wil ook graag nog dat ze de plint aan de vloer kitten, nu danst ie op sommige plekken nog een beetje. Dat is storend. De jongens/mannen die kwamen leggen waren aardig en goed gemanierd. Er ligt een prachtige vloer van pvc in.

• Ervaring met: Vloeren

Nette afhandeling van de opdracht en vakkundig gelegd

de planning werd goed geregeld en de verschillende onderaannemers deden hun werk netjes en goed. de adviezen over de vloer zijn prima en vakkundig.

Heel tevreden!

Vloer en plinten keurig gelegd en geplaatst!

Goed meegedacht, fijne samenwerking

Hoewel de klus nog niet klaar is, zijn we zeer tevreden tot nu toe. Goed meegedacht met alle keuzes, qua timing en leggen van de vloer. Fijn om alles onder één dak belegd te hebben. Netjes werk geleverd! Nu nog wachten op de trap en dan de klus afronden.

Top service!!

Prachtige kast geplaatst. Bleek een kleine beschadiging te zitten. Is direct opgelost en naar alle tevredenheid. De 5 sterren meer dan waard!!!!

• Ervaring met: Kasten

Deskundig en goed advies

Nemen alle tijd voor je. Komen hun afspraken goed na ,bellen gelijk terug als je iets hebt ingesproken. We kregen interieur advies van Maricha ,die goed aansloot op onze wensen .Dacht goed mee over het kleurgebruik in onze woning. Alle raambekleding is keurig opgehangen

Super service!

Zeer tevreden over alle medewerkers van Aanhuis Wormerveer. In de voorbereiding denken ze met je mee, hoe vaak je ook met aanpassingen komt, ze helpen je elke keer weer geweldig. Erik regelt alles tot in de puntjes en communiceert alles ook helder. De schilders en vloerenleggers/moneurs zijn ook echt toppers! Ze werken netjes, zijn op tijd en geven goede adviezen. Ik zou ze iedereen aanbevelen en mocht ik nog eens verhuizen dan zou ik ze zeker weer bellen.

Zeer positief!

Voor verschillende dingen bij Woninginrichting-Aanhuis terecht gekomen. Uiteindelijk met de styliste tot een mooi passend geheel gekomen qua kleuren op de wand, duettes en gordijnen. We komen snel terug voor de kast op maat!