Erik heeft ons zeer persoonlijk bijgestaan en is heel goed ingesprongen op het herhaaldelijke uitstel van de oplevering van mijn nieuwe appartement. Het gegeven kleuradvies was daarbij precies wat ik nodig had om op enkele muren van het 'veilige' wit af te wijken. Zeer vakkundig muren gevlakt, behangen en geschilderd. Ook de laminaatvloer is prachtig gelegd. Uit eigen beweging is Aanhuis enkele weken na de verhuizing nog langsgekomen om wat beschadigingen bij te werken.
we zijn zeer tevreden met o.a. afspraak, bestellen en plaatsing
Tot nog toe tevreden met de geleverde producten, vloeren, trappen, kasten. Communicatie met WAH prima, maar communicatie tussen WAH en betreffende bedrijven kan beter, niet alle met WAH gemaakte afspraken kwamen bij het betreffende bedrijf aan. Ook had ik verwacht dat ik zelf minder hoefde te regelen omdat alles onder een dak lijkt te zijn, maar je moet uiteindelijk zelf nog best achter veel dingen aan.
In de winkel geweldig goed geholpen voor mijn duettes en het kiezen van een behang. De duettes waren sneller binnen dan verwacht. De plaatsing kon pas twee weken later. Maar dat was voor mij geen probleem, omdat ik zelf nog wat moest verven voor de duettes geplaatst konden worden. Duettes werden vakkundig opgehangen en sowieso een stuk sneller dan ik zelf gekund zou hebben.
De mailconversatie kwam wat moeizaam op gang. Dit kwam, denk ik, vrnl door dat ik niet wist dat het complete raam van velux was. Daarna liep het allemaal vlot. De installateur was snel en informatief. Heel prettig.
Fijn geholpen. Vikgende vloer komt binnenkort ook daar vandaan
Duidelijke communicatie en hele kundige mensen zorgen voor een prima resultaat!
De bestelde kast is keurig geplaatst en afgewerkt zoals afgesproken. Levertijd is lang maar te begrijpen voor maatwerk.
Zeer deskundig advies bij aankoop. Het meeste volgens planning geleverd en geïnstalleerd.
Prettig bedrijf, goed advies gekregen. Geleverd en geplaatst binnen de afgesproken levertijd. Heel tevreden over de luxaflex.
Nette werkers en beleefd dus top
Uitstekend geholpen......prima levering
Mooie zaak met veel keus. Alles volgens afspraak geleverd en netjes gemonteerd.
Aanhuis heeft bij ons de wanden en de vloeren gedaan. Aanhuis denkt mee, is deskundig, de vakmensen leveren goed werk en komen hun afspraken na.
De wandbekleding, de vloerbedekking en de raamdecoratie in ons nieuwe appartement zijn door Aanhuis geleverd. Het resultaat is kwalitatief uitstekend. Ondanks diverse verschuivingen van de opleverdatum konden telkens zonder probleem nieuwe afspraken gemaakt worden.
Tevreden met het product. Maar er is niet echt goed gekeken naar de plek waar het product is toegepast.
Fijn dat er werd meegedacht.
Erg vriendelijk, op de afgesproken tijd aanwezig en mooi gelegd. Wij zijn er blij mee.
Keurig ontvangen en duidelijk aan het begin en na afhandeling zijn we dik tevreden.
Voor ons nieuwe appartement hebben wij Woninginrichting aan huis ingeschakeld voor diverse werkzaamheden van inbouwkast tot gordijnen etc. Wij kunnen de vestiging te Wormerveer en de door hen ingeschakelde monteurs van harte aanbevelen zowel qua advies als uitvoering. Ook kleine mankementen werden snel opgelost. Erik en Jesse hartelijk dank!
Levering kasten en gordijnen perfect Behangen ging niet vanzelf 3x opnieuw gedaan omdat behang niet voldeed aan de kwaliteit [ 100 jarige firma bleek uiteindelijk failliet]. Nieuw behang uitgekozen eind goed al goed. Prima service!!
Na goed advies in de winkel, het mogen meenemen van stalen naar mijn woning én een scherpe prijs heb ik nu mooie bamboe jaloezieën. Helaas was de levering vertraagd maar dit werd tijdig aangegeven (kwam door de leverancier). Keurige monteur, werkte netjes en rustig.
we waren op zoek naar PVC vloer voor onze vloer i.v.m. na fundering werkzaamheden. we werden daar goed geholpen en was ruime keuze en kregen duidelijke uitleg. ze waren niet de goedkoopste, we zijn ook bij andere winkels geweest, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid (goed gevoel) en algemene plaatje , besloten we het hier te kopen . het was en is de juiste keuze. vloer ligt prachtig en aangezien bij ons de werkzaamheden uitliepen en de plinten niet konden tegelijk met de vloer worden gelegd was het geen probleem dat zij de plinten bij hun op zouden slaan en nu dik jaar verder was het huis klaar en zijn gisten de plinten gelegd, ziet er keurig uit. al die tijd vielen ze ons niet lastig met dat de plinten nog bij hun lagen enz enz zeer goede service dus !!!! we zijn zeer tevreden
We hebben een aantal zaken laten regelen voor onze nieuwbouwwoning door Aanhuis. Vanaf de allereerste afspraak zijn wij goed begeleid en konden we ook steeds weer terecht om nog even te kijken wat we ook alweer hadden uitgekozen, voor advies en met onze vragen. Het was ook fijn om een aantal zaken door één bedrijf te laten regelen zodat alles goed op elkaar afgestemd is. Ook nadat we de boel moesten uitstellen omdat ons huis later dan gepland werd opgeleverd. Dus wij zijn zeer tevreden klanten.
Goed meegedacht bij onze keuzes. Mooie producten geleverd!
Samsonweg 29
1521 RA Wormerveer