3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vloer glad netjes en goed gelegd. Advies niet goed geluisterd naar wensen. Patroon in pvc vloer is drukker en minder modern en licht dan gewenst. Paar keer duidelijk gezegd dat dat mijn wens was.. Nu heb ik een vloer die ik minder mooi vind dan mijn vorige vloer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service, oplossingsgericht, meedenken, alles is bespreekbaar. Echt aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service. En na 2 weken dat de gordijnen hingen, een geweldige verrassing: een mooie bos bloemen. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgezien van een misverstand inzake de keuze van de juiste plinten is de opdracht perfect uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Voor toekomstige zaken zullen wij zeker weer contact met het betreffende bedrijf opnemen.😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Woninginrichting aan huis is echt een top organisatie. Van advies tot uitvoering super service. We zijn geholpen door Kenny in de vestiging Zoetermeer. Hij heeft ons van begin tot eind super begeleid en al onze vragen en wensen tot in de puntjes verzorgd. Altijd goed bereikbaar en snel antwoord. Je hoeft nergens meer naar om te kijken! We hebben de hele woning laten behangen en verven, alle raamdecoratie laten verzorgen en alle vloeren geplaatst. De werklui zijn super vriendelijk en professioneel en hebben prachtig werk afgeleverd! Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten die zij bieden. Weinig bedrijven bieden nog een service als zij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen in de winkel, goede hulp bij de kiezen van de juiste PVC vloer. Visgraat op de beneden verdieping en grote rechte stroken van hetzelfde materiaal op 1e etage en zolder. Bij het egaliseren en leggen van de PVC waren 2 echte vakmannen bezig wat goed is te zien in het eindresultaat. Ook de inloopmat hebben ze netjes pasklaar op maat gesneden en gelegd. Over de kwaliteit zijn we tevreden, het ziet er goed uit en we hebben dankzij de onderliggende vloerverwarming lekker warme voeten, Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een bloementje en felicitaties met het nieuwe huis.

Nette en kundige mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is vrij veel mis gegaan bij de voorlichting. Andere materialen, stoffen, systeem dat opeens alleen per app kon. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we er blij mee. Complimenten voor degene die alles op kwam meten en uiteindelijk alles op hebben gehangen. Zeer prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies gehad over top down gordijnen. Deze zijn goed ingemeten en relatief snel geleverd. Tevreden mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring echte vaklui zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geholpen door de heer Kenny Martens. Vloer kon ook een week eerder dan de afspraak worden gelegd. Erg tevreden over het eind resultaat, en doe nu vervolgopdrachten voor de keuken en slaapkamers. Zeer aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe laminaatvloer laten leggen. Vakkundig en snel gelegd + er werd netjes gewerkt. Vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is in een woord samen te vatten.SUPER! !!!!!!! Wij zullen jullie zaak dan ook warm aan bevelen bij familie en vrienden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en prettig advies in de winkel en fijne service bij het opmeten en hangen van de luxaflex

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige medewerkers ze doen wat ze beloven . Netjes afgewerkt en een klein probleem was naar volle tevredenheid opgelost . Zeer goed en betrouwbaar bedrijf en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen . Bedankt team aan huis voor alle goede zorgen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden met de behandeling, de installatie en de prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooi assortiment, het leggen van de nieuwe pvc vloer kon snel ingepland worden en is vakkundig gedaan en ook heel netjes afgewerkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden en zullen woninginrichting aanhuis zeker warm aanbevelen.

Coppeliaschouw 16

2726 JA Zoetermeer