Fijne service..alles zo snel als mogelijk voor ons geregeld .. heel blij met de gordijnen !! Dank jullie wel
ik heb het laminaat, het behang en de gordijnen bij woning inrichting aan huis in Zoetermeer besteld en laten plaatsen. Echt top met 1 aanspreekpunt, goede adviezen en tips en Anita en John zijn overal toe bereid om het goed te regelen en ook nog op korte termijn. Ik ga nog zeker terug!
Goede service bij het uitzoeken van de vloerbedekking van de beide trappen in huis. Mogelijkheden en keus genoeg. Niet goedkoop, maar wel hele goede kwaliteit en service.
Zeer tevreden, fijne service.
Het resultaat van vinyl in de slaapkamer en PVC in de studeerkamer was een goede keuze. Het leggen van het PVC was bewerkelijk en de prijs van het leggen (snijden en plakken) realistisch. Het (los gelegde) vinyl lag er daarentegen in 1,5 uur. Later heb ik nog wel wat stukken gruis die het vinyl hadden kunnen beschadigen, van onder het Novilon wel moeten halen. Het berekende legloon voor het Novilon van € 240-, of wel € 9,- per m2, (was wel in de voorcalculatie opgenomen) was daarbij vergeleken aan de hoge kant. Het uiteindelijke resultaat voldeed echter aan de verwachtingen.
Wij hebben ons nieuwe volledig huis laten inrichten door Aanhuis Zoetermeer. In het voortraject bij het uitzoeken van gordijnen, jaloezieën, vloer, behang, kasten en horren zijn wij uitstekend geholpen en geadviseerd. De afspraken voor het plaatsen werden goed nagekomen. De werkzaamheden werden perfect uitgevoerd door kundige en ervaren vakmensen. 1 afspraak ging fout, maar werd snel opnieuw ingepland. De excuses d.m.v. een bloemetje werden zeer attent bevonden. Alles is naar volle tevredenheid geplaatst en de afwerking en de gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Aanhuis Zoetermeer.
Mooie inbetween gordijnen gekocht. Deskundig thuis opgemeten, genaaid en opgehangen. Helaas wel wat vertraging met de levering, maar dat kwam geheel door het atelier. Verder alles keurig afgehandeld dpor WAH
In de winkel en via de mail heb ik een zeer fijne ervaring met Woninginrichting-aanhuis. Zij hebben onze vloer geëgaliseerd en een PVC vloer gelegd. Dit ligt mooi en werd door een vriendelijke en vakkundige werknemer gedaan.
aanbeveling nog wel voor levering maar niet meer voor service en nazorg Goedemiddag of eigenlijk ook weer niet Is de schilder ons telefoonnummer kwijt? Jullie zullen misschien begrijpen dat ons geduld nu op is. We hebben nu een review geplaatst op de website die er niet om liegt. Service cijfer nul was niet mogelijk dus maar een 1 gegeven. Wat een slechte service zeg! Maanden niets meer van jullie gehoord! Wel verdienen maar als het aankomt op een stukje nazorg waar overigens gewoon voor betaald zou worden ho maar. Jullie zullen waarschijnlijk ook wel begrijpen dat we nu niet meer gaan betalen voor het afhandelen van de reparatie. Familie van Osch Zoetermeer
Fijn personeel ,goed advies ,service .
In de winkel heel goed geholpen. Ook de mensen die het geplaatst hebben zijn kundig en vriendelijk. Een dikke pluim.
Ik ben zeer tevreden over alles en zal jullie zeker bij mensen aanbevelen, dit heb ik pas ook gedaan omdat ik weet dat die vrouw ook een nieuwe vloer wil viendelijke groet Greet
Product en service ok, maar prijzen nogal hoog.
Ben heel tevreden.
Mooie vloer heb ik nu in huis.
Nadat er leveringsproblemen waren door een productie fout en alle nieuwe meubels en al het andere opnieuw ingepland moest worden, zijn we toch heel blij met de vloer, door een vakman gelegd, keurig gewerkt, vriendelijk personeel in de winkel, echt een aanrader. Het is prachtig geworden!
we zijn zeer tevreden over de bekleding van de trap. het werk is gedaan door een zeer ervaren en deskundige medewerker.
zeer goed
Goede en zeer vriendelijke service. Wij komen zeker terug!
prima ervaring met de bij ons gelegde pvc vloer.
Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer