Super service van begin tot eind! Het resultaat is boven verwachting!
Professionele plaatsing, vriendelijke mensen, oplossingsgericht en meedenken.
We werden heel prettig geholpen ook wat betreft het advies wat we kregen
Ik heb de evaring met verkoopster en werklieden als zeer prettig ervaren. Ik bem uitermate tevreden. Keep up the good wordk!!
We hebben WARP vloerverwarming met PVC vloer en laminaat in alle slaapkamers laten leggen. Ook horren in het hele huis. John en Anita hebben alle tijd genomen in het adviestraject en de uitvoering was top. Allemaal prachtig gelegd volgens het afgesproken tijdpad.
Mijn/ onze ervaring is geweldig. Zeer goed geholpen in de winkel in Zoetermeer. Goed advies, mee denken en ruimte voor eigen inbreng. Er werd de tijd voor ons genomen, alles in overleg. Ruime keuze, dat was nog het moeilijkste :) Afspraken nagekomen met levering van de vloer. Plinten en trapbekleding. Trap ziet er echt keurig uit, met dank aan Peter. Erg blij mee. Super mooi! De vloer met PVC. Door Eesley en Dave. Zeer vakkundig en vriendelijke mannen, advies voor onderhoud en verzorging vloer. Het huis ziet er geweldig uit! Met dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons. Wij raden dit bedrijf zeker aan.!
Wij zijn netjes geholpen en hebben keurige installateurs/monteurs over de vloer gekregen. Er is netjes gewerkt en het advies klopt.
Prima geholpen in de winkel. Er waren wat problemen met de vloer maar die weren netjes opgelost
Het advies in de winkel was prima. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. De uitvoering van een pvc laminaat vloer werd door meedenkende medewerkers (Michael en Quincy) uitgevoerd.
Wij hebben nu alweer een maandje plezier van de vloer en we zijn nog steeds verliefd! De service van Woninginrichting aan huis is top, bedankt John! Ze geven goed advies en denken mee. De vloer is goed gelegd en netjes afgewerkt, bedankt Mitchell en Quincy! Verder hebben wij een paal in huis staan waar nog een flexibele plint omheen gelegd zou worden (dat is het enige waar we nog op wachten ;)). Binnenkort komen onze stalen deuren! We hebben de volste vertrouwen in Woninginrichting aan huis. We komen hier zeker terug, mochten we de vloeren op de bovenverdiepingen willen vervangen!
Fijn geholpen, prima monteur
Afspraken worden nagekomen. Als er iets wordt er duidelijk gecommuniceerd.
Fijn geholpen, handig dat ze vooraf meten en dan pas offerte, . Best wel prijzig
In de winkel van goed advies voorzien over de aankoop van een hordeur voor onze dubbele tuindeuren. Daarna vakkundig geplaatst, dus volgend zomer seizoen lekker de deuren open zónder nare insecten in huus. Heel blij mee!
We zijn heel fijn geholpen waardoor we onze woonkamer, hal en slaapkamer heel anders inrichten dan wij zelf bedacht hadden. Er is echt over nagedacht + creativiteit! Het enige wat ik jammer vind, ook al is dat van te voren wel benoemd, is dat we 1 niet aangebroken behang rol dat nog in zijn orginele verpakking zit niet kunnen terugbrengen. Je verwacht dat de inmeter het goed berekend, nu zitten we met een rol van 100 euro waar we niks aan hebben..
In juni besteld goed geholpen één persoon springt der uit daar daar had ik meel kon takt mee. De bestelling is binnen lang geduurd de monteur netjes. Pluim dát markt hét goed monteur kijken niet OP een uurtje Pluim
Aardige mensen in de winkel, goede adviezen en aflevering en het leggen van de vloerbedekking is prima gedaan. Enthousiast over dit bedrijf.
hartelijk bedankt voor de hulp van uw medewerkster anita, die maximaal rekening houdend met mijn wensen en behoeften over rolgordijnen tot nu toe het beste advies gaf, hier zal ik mijn inkopen doen en uw zaak aan vrienden aanbevelen.
We zijn blij dat we in Zoetermeer bij Aan Huis geweest zijn, het voelde direct bij binnenkomst heel goed, werden heel leuk ter woord gestaan. We zijn dan ook uitstekend geslaagd voor de hele inrichting van mijn nieuwe appartement. Kan iedereen aanbevelen om daar heen te gaan.
alle werkzaamheden klasse uitgevoerd met professionals met goede nazorg. Ik ben erg tevreden met diverse diensten door Aanhuis.
Advies is duidelijk en eerlijk Product levering volgens afspraak Betaling eenvoudig en alleen als alles goed is Installatie (eigen mensen) netjes en secuur Kortom een aanrader
Wij zijn goed geholpen in de winkel en op de afgesproken tijd is de bestelde maatwerkkast netjes bezorgd en geplaatst.
2 jaar geleden een rolgordijn gekocht. Bij het weer terugplaatsen van het gordijn, werkte één ophaal koord niet. Dit heeft Aanhuis.nl weer keurig in orde gemaakt.
Goed gevoel bij woning inrichting in Zoetermeer. Komen hun afspraken na en werken netjes, echte vaklui.
Klantvriendelijkheid van de medewerkers is goed. Er wordt netjes gewerkt en ook snel gereageeerd om restpunten op te lossen. De nazorg wordt geleverd na contact van onze zijde. Hierin zou Woningsinrichting-aanhuis zelf nog iets proactiever kunnen zijn door direct na oplevering nog even te bellen en te vragen naar de ervaringen.
Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer