Al eerder hier lamellen en rolhordeuren gekocht en laten plaatsen, goed geholpen en vakkundig geplaatst. Dus vanzelfsprekend voor onze duo rolgordijnen weer naar Woninginrichting aan huis gegaan, zeer tevreden!
Op een paar plinten en strip na die Overigens nog in orde komen ben ik zeer tevreden over mijn vloer. Keurig gelegd en alles weer keurig op zijn plaats gezet.
Alle aandacht die we maar konden wensen, ook veel geduld. Mooie materialen en veel keus. Plaatsing ging zeer snel en vakkundig!
Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij John/Anita. We zijn vele malen langs geweest en werden steeds vriendelijk, deskundig en goed geholpen en geadviseerd. Door Corona hebben veel bedrijven te maken gehad met levertijden en zo ook WAH. Toch adviseren wij om gordijnen direct te bestellen en de juiste maatvoering na de 2e meting door te geven. Dat had in ons geval wellicht aardig wat weken kunnen schelen. Verder zijn we dik tevreden over de vloer, behang en andere raamdecoratie. Response via mail en/of telefoon bij vragen en/of problemen is/was goed. Nog een paar weken wachten op onze gordijnen en dan kunnen helemaal van ons nieuwe appartement genieten.
Tijdens mijn verbouwing thuis ben ik diverse keren naar de winkel gegaan voor advies, kleur en mogelijkheden voor een nieuwe inrichting. Er wordt alle tijd voor je uitgetrokken, er wordt met je meegedacht en ideeën zijn erg inspirerend waardoor je met een blij gevoel naar huis gaat. Daar komen alle ideeën tot leven. De service is Top en er wordt heel vakkundig gewerkt. Ik ben heel tevreden!
Wij hebben onze beide trappen + overloop laten renoveren en zijn zeer tevreden. Er is heel netjes gewerkt.
Toen wij ons eerste huis hadden aangekocht moesten we veel dingen tegelijkertijd. Gelukkig zijn wij vroeg in het proces bij WAH Zoetermeer binnen gestapt. Waar we alleen voor de trap renovatie gingen, kwamen we naar buiten met een nieuwe vloer(en) voor heel het huis, gordijnen voor heel het huis en de traprenovatie. Heel fijn was het ook dat er meegedacht werd over dingen die je zelf wellicht vergeet. Daarnaast de planning uit handen geven van al deze aannemers die iets bij je komen doen, was heel handig. De vloeren liggen inmiddels en zijn prachtig! Volgend jaar gaan wij zeker terug, voor horen en kasten. Super dat dit allemaal kan in één zaak!
Wij waren op zoek naar een mooie nieuwe PVC vloer met luxe uitstraling en vonden deze bij Wooninginrichting aan huis. Ze vertelde destijds dat er nieuwe designs kwamen en of we daar op wilde wachten. Bij de nieuwe designs zijn we geslaagd. We mochten de voorbeeld borden mee naar huis nemen om te kijken hoe het in ons huis zo staan. Zowel met zon licht als savonds met de lampen/donker. Dat was super om een goeie keuze te maken. Helaas bij de offerte opmaken hebben ze een foutje gemaakt. En viel de prijs een stuk hoger uit na inmeten. Dat was even een domper. Maar ze konden de vloer wel leggen op zeer korte termijn wat heel fijn was. Helaas de belofte om het in 1 dag te leggen en alles af te hebben is niet gelukt en moesten ze nog een dag extra terug komen. Waardoor we nog ietsje langer in de rommel zaten. Al met al hebben we een zeer mooie vloer waar we super blij mee zijn.
Bedankt voor de goede service onze aankoop voldeed niet aan de verwachting, nu is dit op een super manier opgelost! Bedankt John en Peter
Echt professionele mensen hebben ze. Stucwerk en schilderen laten doen.
Goed geholpen bij WAH Zoetermeer. Uiteraard gaan er weleens wat zaken mis in een aardige verbouwing. Maar dit wordt oplossingsgericht aangepakt. Kwaliteit is hoog, aardige vaklui over de vloer. Goed contact met de winkel tijdens het hele traject. Communicatie is soms wat rommelig, verbeterpuntje. Maar als dat alles is. Dik tevreden!
Ik heb een pvc vloer aan laten leggen, de trap laten bekleden met pvc en de bovenverdieping voorzien van een pvc vloer. Een hele verbouwing maar dankzij de goede zorg en zeer vakkundige mensen ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Leuke jongens allemaal, verstaan hun vak heel goed. Zeer aan te bevelen.
Wij zijn zeer goed geholpen. De vloer ligt er prachtig in. Ondanks Corona zijn we heel goed geholpen! We werden heel goed op de hoogte gehouden van de werktijden. Heel handig als je zelf ook moet werken. En de uitvoerder (Michel) was echt heel vakkundig en een echte doorzetter! Bedankt!
Prettig advies in de winkel en daarna snel opmeten en plaatsen.
We goed geholpen met de complete nieuwe inrichting van het interieur van de beganegrond. We zijn goed geholpen met de keuzes van kleuren en de meubels. Over de uitvoering hebben we geen zorgen hoeven te maken. De onderlinge koppeling tussen allure en WAH kan beter. De schilder mag beter opletten met vocht en elektriciteit. De aardlekschakelaar is daardoor 2 keer er uit geschoten.
Parketteur perfect werkt er netjes en snel
Afspraak is afspraak en doen wat jez egt klopt helemaal
John heeft ons goed geadviseerd met het kiezen van raamdecoratie voor onze nieuwe kunststof kozijnen. Alles hangt en is erg mooi
Erg goed geholpen en geadviseerd over de mogelijkheden. Fijn dat de vloerbedekking zo snel gelegd kon worden. Het ziet er prachtig uit en mijn ouders zijn er heel blij mee.
Vloer is goed gelegd, geen klachten.
Ook hebben wij een fijne ervaring met de verkoper. complete service van begin tot het eind. Een aanrader.
Mitchell, Quincy, René en nog een collega kwamen bij ons de pvc vloer en laminaat vloeren leggen. Na al een eerste prettige kennismaking in de winkel, verliep ook dit heel soepel. Heren die weten wat ze doen, hun vak verstaan, advies geven en er voor zorgen dat je vloer er super strak uitziet. Wij zijn er super blij mee, bedankt mannen!
Je wordt goed geholpen en geven goed advies over hun producten.
Mee denken met de keuze van geschikt tapijt voor de slaapkamer. Fijn dat ik de stalen even mee naar huis kon nemen om te kijken wat het doet qua licht inval. Duidelijk over de prijs en snelle service. Mooi gelegd en heel blij met het eindresultaat. Aanrader!
Ben goed geadviseerd qua vloer en kleurcombinatie kleed en vouwgordijnen. Alles is geleverd, gelegd en opgehangen en ik ben erg tevreden met het totale resultaat.
Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer