Toevallig aanbeland bij Aanhuis Zoetermeer. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij het kiezen en kopen van een schuifdeur. Afhandeling van inmeten tot aan plaatsing naar volle tevredenheid verlopen, inclusief prijscorrectie n.a.v. het inmeten.
Fijn geholpen door Donny, kwaliteit vinden wij belangrijk ook een goed gevoel.
Ik ben goed geholpen en kom graag terug
Goed geholpen en alles is naar wens verlopen. Was een klein probleem na het stofferen van de trap en is gelijk verholpen.
Zowel in de winkel als bij de montage thuis is alles prima verlopen. Afspraken nagekomen, vakkundig en sympathiek personeel.
Prettige ontvangst in de winkel. Goede productkeuze ( laminaat). Begrip voor de situatie wat betreft verplaatsen van bed, kasten e.d. Parketteurs waren prettig in de omgang. Plaatsing pvc-treden op trap was perfect. Enige minpuntje: het was warm, veel transpireren dus. Daardoor nogal wat vieze handafdrukken op de witte muren. Die waren overigens vrij eenvoudig te verwijderen ( door mij),
Prettig geholpen in de zaak en ook later toen de artikelen thuis werden aangebracht.
Werden op de afgesproken tijd geholpen. Denken mee, luisteren goed en geven een gedegen advies.
Netjes geholpen, een gemaakte meet fout werd goed en snel opgelost.
We wilden graag een hordeur. Geen probleem voor Aanhuis.nl. We komen bij u thuis inmeten en daarna monteren. Nadat de hordeur binnen is werd ik gebeld voor een montageafspraak. Het plaatsen van de horddeur is snel geplaatst. En het ziet er keurig netjes uit.
Ik ben erg fijn geholpen, hoefde me nergens zorgen om te maken. Alles werd geregeld. Ik was 1x langs de winkel gegaan voor wat vragen, en de mensen in de winkel wisten meteen over welk huis het ging en konden meteen gedetailleerd antwoord geven, wat erg fijn is! De vloer ligt er nu netjes in en is zeer comfortabel! De vloerverwarming alleen nog niet kunnen uittesten door het warme weer ;)
Wij zijn verschillende maken in de winkel geweest voor gordijnen, horren, rolgordijnen. Altijd goed geholpen.
Dit bedrijf is er voor de klant, zowel in de winkel, bij het opmeten als bij de installatie.
Alles ging volgens plan, monteurs komen overleggen als het niet duidelijk is, werken goed en netjes. Bij het leggen van de vloer was per ongeluk een beschadiging op het behang gekomen, dat is dezelfde dag nog opgelost. Bij vragen krijg je snel reactie en denken met je mee. We hebben zowel de vloer als wanden door aanhuis laten doen. We wachten nog op de op maat gemaakte kast (ook via aanhuis), zijn we benieuwd naar.
De hordeur is gemonteerd maar de onderzijde zweeft boven de grond dus m.a.w. als je per ongeluk op de onderste geleide rail zou gaan staan dan zou hij af kunnen breken. Ik moet er nu zelf een balkje onder leggen ter ondersteuning. En de schuifhordeur maakt lawaai bij het open en dichtdoen.
Goed geluisterd naar onze wensen. Vertaald in prima producten. Aflevering en montage zoals het hoort.
Wij zijn op een uiterst professionele manier ondersteunt en voorzien van adviezen bij het maken van onze keuzes. Daarnaast is de uitvoering inclusief de oplevering van de vloer, wanden en stoffering perfect.
Goed en snel geholpen, snel geleverd, alleen vergeten oude hordeur mee te geven, waarvoor we wel betaald hebben, eigen foutje.
Je voelt je welkom in de winkel en men denk met je mee en geeft advies. Ook het plaatsen van de gordijnen is prima gedaan door vriendelijke en vakbekwame medewerkers! Ik ben er gewoon heel blij mee.
de hor-deur was precies wat we wilden. en de realisatie was goed door een vriendelijke collega!
Via WAH Zoetermeer (Woonhart) hebben wij de complete inrichting van ons nieuwe appartement besteld. Buiten een plezierige ontvangst ook goed meedenkend nemen zij daarna de regie ook in handen en wordt alles keurig op elkaar afgestemd bij de daadwerkelijke inrichting. Kortom zeer tevreden.
Ze denken mee en de communicatie is zeer goed. Rekening pas betalen als alles klaar is!
Aanhuis Zoetermeer heeft ons echt super goed geholpen. We kregen een nieuwbouwwoning en we hebben voor de keuken en woonkamer raamdecoratie besteld. We zijn in de winkel keurig te woord gestaan en zijn meerdere malen binnen geweest tot we eindelijk tot een besluit konden komen en dat allemaal nog middenin de Covid periode. Het is al ontzettend moeilijk om je kleuren te matchen met vloer etc. en dat allemaal op een papieren woning en keuzes op basis van foto's en moodboards. Maar daarbij zijn we heel geduldig geholpen. Het is na besluitvorming keurig opgemeten, nadat de vloer was gelegd en binnen gewenste tijd geleverd. Ook topservice met tijdelijke producten om geen inkijk te hebben in de woning. Dit was zo prettig omdat we nog helemaal niets hadden hangen. Uiteindelijk waren een paar mankementen met onze producten/ ophanging maar is allemaal heel erg keurig vervangen en opgelost. Ook toen we een jaar later nog een extra in between gordijn erbij besteld hebben, omdat we nog niet helemaal tevreden waren. Dit hangt er nu zo mooi bij en daar genieten we elke dag weer van. En het gaat nu ook super vloeiend door de rails heen! Team Zoetermeer, heel hartelijk bedankt voor alle hulp, service en geduld. We zijn zo ontzettend blij met de aanvulling van onze woning met jullie producten en service die er gegeven is! Groetjes, Jessica en Michiel (project Nieuwe dorp)
Hele vriendelijke en persoonlijke service. Bij zowel aanhuis als bij de jongens van allure. Hele mooie producten. Het is heel fijn als er zo met je meegedacht wordt en je alle tijd krijgt om keuzes te maken en aan te passen.
Uitstekende ervaring met AanHuis Zoetermeer. Vanaf het allereerste contact wordt er snel geschakeld en is geen moeite teveel om met interieur advies en ideeen te komen (nogmaals dank Kris). Met mooi kleur palet en eyechatcher van speciaal behang is onze woonkamer, hal, trappenhuis zijn we weer helemaal bij de tijd met de vloer, trap, wanden, verfwerk en gordijnen. Alles werd goed afgestemd, alles was op tijd en op tijd af (!!!) en kleine rest punten werden uitstekend hersteld. We zullen ongetwijfeld wel wat duurder uit zijn geweest, maar het was mij het ons meer dan waard. Ik kan Aanhuis Zoetermeer dan ook van harte aanbevelen omdat ik iedereen zo’n fijne ervaring gun.
Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer