Blij met het fantastische eindresultaat!

Wij hadden een grote opdracht neergelegd, vloeren, muren, schilderwerk, bouwelementen en stoffering. Dit alles moest binnen een relatief korte periode klaar zijn. Waar zo nu en dan de communicatie ingewikkeld was werd dit toch snel en prettig opgelost. We zijn onder de indruk van de professionele en bijzonder bekwame vaklui die bij ons zijn geweest, nooit te beroerd om wat extra's te doen, enorm hard werken en altijd met een hoog afwerkings niveau, fantastisch eindresultaat, Chapeau! We zijn erg blij met het eindresultaat!

• Ervaring met: Vloeren

Geweldige service, uitvoering en fantastisch personeel

Wij zijn blij met de hulp, inspiratie en uitvoering van Woninginrichting aan Huis Zutphen! Goed en uitgebreid geholpen door een jong en dynamische jongedame die ervoor heeft gezorgd dat wij met een fijn en plezierig gevoel heel erg gelukkig zullen leven in ons huisje.

• Ervaring met: Vloeren

Zeer prettige samenwerking en mooie producten

Prachtige producten uitgezocht en goed geadviseerd. Prettig mensen. De paar dingen die niet in 1x in orde waren vlot hersteld. Mooi resultaat geworden.

Positief

Deskundig advies: correcte afhandeling: klantvriendelijk.

mooie kwaliteit, goede service

Woninginrichting aan huis heeft zeer vriendelijk personeel, vakkundige monteurs. Ze communiceren duidelijk over levering, prijs en kwaliteit. Alles bij elkaar niet goedkoop, wel mooi en degelijk materiaal. Geen omkijken naar, goed gemonteerd. Bijzonder leuke verkopers, vriendelijk en deskundig.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Er wordt met je meegedacht.

De sfeer is prettig en ik kreeg goede adviezen. Je hebt keuzes uit een groot assortiment. Er wordt meegekeken wat mogelijk is (o.a. een styliste) en er wordt rekening gehouden met je budget. Wij hebben bijna de gehele inrichting laten doen in onze eerste woning. D.w.z. het laten behangen en sauzen, vloeren laten leggen met PVC, kasten op maat in de slaapkamers, screens en de raamdecoratie voor het gehele huis. Een paar jaar later weer verhuisd en toen kreeg ik hulp met het verwijderen van de vloeren en het opnieuw laten leggen. Er werd meegedacht en het resultaat is zeer naar wens. De raamdecoratie voor het gehele huis werd geplaatst. Wat ik ook belangrijk vind is dat de service optimaal is. Als er iets is dan wordt er snel een afspraak gemaakt om naar het probleem te kijken om het op te lossen.

• Ervaring met: Onbekend

In alle opzichten goed

Zowel de verkoop als de stoffeerders hebben prima werk geleverd, zeker onder deze omstandigheden van afstand houden. Prima vloer gekregen.

Uitstekende ervaring

We hebben gordijnen bij woninginrichting aan huis Zutphen besteld. Ruime keuze aan materialen. Alles volgens afspraak gemonteerd. Je betaald er voor maar dan heb je ook wat. Zeer degelijke kwaliteit

• Ervaring met: Raamdecoratie

Professioneel en duidelijke uitleg. Personeel is deskundig en netjes werken. Niets op aan te merken.

Geweldig werk verricht

Wij zijn zeer blij met onze inloopkast, vakwerk.

• Ervaring met: Kasten

Teleurstellend..... nooit gedacht

Met een getekende offerte/opdracht keek ik uit naar vloerverwarming en mooie pvc vloer. Op maandagmiddag komt een stuk chagrijn binnenlopen en begint de vloer te vrezen, had er weinig zin in, voelde zich ziek. Voorts waren het geen spraakzame mensen en keek ik gelaten toe. Na einde opdracht, bleek mijn vloer niet recht, slechte afwerking en ook nog even een gepeperde rekening van maar liefst 1500 euro, vanwege zogenaamd meerwerk. Mocht de egaline van gehele vloer voor een 2e keer betalen.. Helaas laat mijn gezondheid het niet toe, en heb maar besloten geen juridische stappen te ondernemen, maar ik had graag dit door een jurist laten uitzoeken. Spijtig!!

• Ervaring met: Vloeren

Zeer fijn bedrijf om mee te werken.

Ik heb vloerverwarming, nieuwe PVC vloer, plinten op de hele benedenverdieping en stuc en schilderwerk laten doen door Woninginrichting aan huis Zutphen. Super goed geholpen, zowel tijdens alle besprekingen als tijdens de werkzaamheden. Nogmaals dank jullie wel allemaal voor alle tips, adviezen en ik geniet iedere dag van mijn mooie “vernieuwende” huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige medewerkers die echt heel goed weten wat zij doen. Vakmanschap staat echt hoog in het vaandel. Advies was goed en gezellig,wat ook belangrijk is. Als er een klein foutje gemaakt is, wordt dit echt zo snel mogelijk opgelost. Kortom een super goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Ron de Jong en zijn mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele bijzondere visgraat pvc-vloer uitgezocht. Iedereen is verrast door het resultaat en vindt het een hele mooie vloer! Nogmaals dank voor de superservice van Ron de Jong die het mogelijk heeft gemaakt dat alles (ondanks dat er eerst een foute kleur geleverd) op tijd af was! Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vriendelijk, en behulpzaam er komt iemand bij je thuis gratis meten en advies geven. eerlijk advies en doeltreffende oplossingen.

Gerritsenweg 8

7202 BP Zutphen