5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Op zoek naar een pvc vloer en vloerbedekking voor in onze nieuwe woning. Zo zijn wij bij meerdere winkels binnen geweest, maar helaas niet overal direct serieus benaderd.
Waarschijnlijk gezien onze leeftijd (midden 20) hebben winkelmedewerkers niet het idee dat hij serieus zijn en daadwerkelijk willen kopen.
Toen wij bij Aanhuis in Arena binnen kwamen werden wij direct heel vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft ons perfect ingelicht, een goede offerte gegeven en ons de tijd gegeven om er over na te denken. Toen wij een tijd later terug kwamen om de vloer te gaan kopen werden wij toen wij de winkel binnenstapte meteen herkend en aangesproken door Joost. Hier voelde wij ons zeer prettig bij en zo zijn wij die dag ook snel tot overeenstemming gekomen.
Het inmeten van de vloeren kon binnen enkele dagen plaatsvinden en de afspraak voor het leggen van de vloeren hebben wij in overleg gemaakt.
Op de afgesproken datum zijn er twee mannen aan de slag gegaan met onze vloer. Wij zijn zeker te spreken over deze werkmannen. Snel en kundig, maar ook zeker meedenkend. Aangezien wij onze pvc vloer in visgraatpatroon gelegd wilden hebben was het voor ons erg fijn dat zij met ons mee dachten over hoe dit het mooiste uit kwam. Zo hebben wij samen besloten hoe het patroon het beste uitkwam.
Ook Joost denkt zeer goed mee, zo kwam hij met het idee om de vloerbedekking op de trappen pas te plaatsen zodra wij daadwerkelijk verhuisd waren zodat niet iedereen hier over heen loopt met schoenen. Ideaal en toch zelf nooit aan gedacht.
Inmiddels zijn wij ook voor de zonwering teruggegaan naar Aanhuis in Arena, waar wij ook zeer positief over zijn. Een goede prijs, de zelfde week nog inmeten en alles wordt geregeld.
Al met al zeer positief over Aan huis en zeker aan te raden!