Bij Woninginrichting Aanhuis Villa Arena de volledige afwerking van onze nieuwbouwwoning laten doen. Begonnen met styling-advies. Vervolgens in een aantal gesprekken alle keuzes gemaakt tbv. - Stuccen van plafonds inclusief aanbrengen van plafondlijsten - Renovlies op de wanden - Alle wanden en plafonds verven - PVC op onze vloeren ( 3 verdiepingen ), waarvan visgraat op de begane grond. - Raamdecoratie voor het hele huis - Maatkasten op diverse plekken in huis Gedurende het hele proces heldere communicatie en oplossingsgericht wanneer zaken net even anders zijn dan gedacht. Echte vakmensen! Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
Goede behandeling en medewerking. Vakmanschap van Roy van Hout was top. Snel en netjes en perfect uitgezet.vervolg door Jesse goed opgepakt. Toilet was een struikelblok, maar is goed gekomen.
We zijn echt geen familie of kennissen van iemand bij Aan Huis, maar we zijn perfect geholpen. Nieuw appartement keurig ingericht. De lift was stuk maar de mannen hebben alles naar boven getild en afspraken gemaakt zodat alles soepel verliep. Geen moment spijt en prima prijs/kwaliteit verhouding.
Tot de levering alles prima. Maar toen alles geleverd en betaald was een stuk minder. De gordijnen hingen niet helemaal goed daar zou iemand voor komen vervolgens hoor je niets. Er wordt gezegd dat je terug gebeld wordt maar dat doen ze niet elke keer moest ik zelf bellen. Als je beld zijn ze heel vriendelijk maar inmiddels is het probleem na 10 weken nog niet opgelost . En moet ik er weer zelf achteraan bellen.
We zijn bijzonder prettig geholpen door Peter Koorndijk van dit filiaal en hij is heel flexibel omgegaan met het leveren en leggen. Het team dat de pvc vloer in visgraad heeft gelegd kwam op ons zeer professioneel en prettig over. We gaan nog ervaren hoe de vloer ons bevalt. Het staat erg mooi !
Jammer dat ik toegezegde items niet heb mogen ontvangen. Toen ik er naar vroeg bij de werkmensen wisten die van niets, terwijl dit door de verkoper was beloofd. Ook heb ik het gevoel dat mijn pvc vloer niet naar behoren is afgewerkt. Ook kwam het bij mij niet professioneel over dat de werkmensen naar huis gingen zonder dat het werk naar behoren af was, zowel bij het behang als de vloer, waardoor 2 keer een herstel actie nodig was. Vooral de afwerking bij de stopcontacten was knoeiwerk. De kasten zijn super. Jammer dat er weinig keus was in het lamellen assortiment. Ook de oplevering was een teleurstelling. In elk geval niet zoals de verkopen het heeft doen voorkomen.
Bij thuiskomst was vakman al klaar en vertrokken. Op de vloer lagen nog veel snijresten van de pvctegels. Daarnaast zaten er nog erg veel lijmresten op de net gelegde vloer.
Advies in de winkel was goed. Wij wisten al welk product we wilden hebben, maar er werd actief meegedacht over het budget en zonder moeite berekend wat de kosten zouden zijn in een lagere prijsklasse. Ik vond het opmeten heel professioneel. Er werd aandacht gegeven aan eventuele obstakels. Ook werd er nagedacht over de kleur van de armatuur en welke het beste zouden passen bij de kleur van onze kozijnen. Jullie werken effectief, zodat er door uitval van een klus er eerder bij ons de raamdecoratie gemonteerd kon worden. Aardige monteur die secuur zijn werk deed. Het is een investering, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ervan overtuigd dat we hiervan vele jaren plezier zullen hebben.
In ons nieuwbouw appartement hebben wij div werkzaamheden laten uitvoeren o.a. wanden met glasvezel behang en laten sauzen . als vloer bedekking p.v.c. en één linnenkast op maat laat te maken door Aanhuis Met hun relatie Allure op maat kasten. Met al deze verzorging door Aanhuis villa-Arena kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij uitermate te vrede zijn met het behaalde resultaat . Vakmanschap voor alle uitvoeringen is hoogwaardig..
Vloeren en schilderwerk goed vakmanschap Helaas laten communicatie en " nazorg" te wensen over. E-mails worden niet beantwoord. Woninginrichting aanhuis moet volgens ons net óntzorgen maar wij moeten er steeds zelf achter aan Niet tevreden over raamdecoratie. Helaas erg teleurgesteld
Zeer tevreden met Woninginrichting aan Huis. Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle muren laten behangen met renovlies (glasvezel) behang en laten verven. Daarnaast hebben wij de plinten en raambekleding laten verzorgen door Woninginrichting aan huis. Het behang is perfect en naadloos opgeleverd. Verschillende vrienden en kennissen zagen absoluut niet dat het behang was. Schilderwerk was uitstekend. Bij de raambekleding waren wat maten niet goed ingemeten, maar dit wordt goed opgepakt en wij krijgen nieuwe raambekleding met de juiste maten. Dit komen zij weer voor ons ophangen. De prijzen zijn wat aan de hogere kant, echter maakt de klantvriendelijkheid, vakmanschap, bereikbaarheid en service dit het helemaal goed. Creativiteit ingevuld op n.v.t. omdat wij zelf duidelijke wensen hadden en zij hier in mee gegaan zijn. Wel advies gekregen in wat wel en niet te doen!
vriendelijk en deskundig!
Meer dan uitstekende service en flexibiliteit. Zijn erg blij met het eindresultaat. Hartelijk dank!!
Goede service en voorlichting in de winkel. Slordig met de teruggave van de sleutels door de monteurs en de monteurs hadden niet al hun restmateriaal meegenomen.
pvc vloer tevreden plinten werd met franse slag af gehandeld verkoop uitstekend goede voorlichting enz. kast perfect en ook die monteur prima
Top hoor! Zeker het meedenken van Robert was top! Een aanrader
Goed advies gekregen bij de vestiging, kast thuis nogmaals opgemeten door een medewerker en nog iets ter verbetering aangepast, keurig op locatie afgeleverd en heel snel en professioneel gemonteerd
Over het algemeen zijn wij super tevreden met het pakket wat wij hebben aangeschaft bij woninginrichting aanhuis. Er waren wat kleine problemen en vertragingen, maar al met al, is dit wel netjes opgelost. Qua kosten zullen we ongetwijfeld meer hebben betaald dan als je per stuk de goedkoopste aanbieder hebt, maar qua communicatie was dit zeker ideaal. 1 aanspreekpunt voor alle vragen, opmerkingen en evt. klachten. We onthouden dit zeker voor in de toekomst :-)
Vanaf het eerste gesprek direct een goed gevoel! Service en meedenken met de klant staan duidelijk hoog in het vaandel. Een ruim assortiment met kwaliteit spullen. Een aanrader indien het inrichten/opknappen van een woning door verschillende vaklui gecoördineerd moet worden!
Goed advies en prettig bereikbaar bij vragen. passing Marmoleum anders dan verwacht. uiteindelijk goed gecorrigeerd. klantvriendelijk bedrijf
Al twee keer eerder gordijnen gekocht bij dit filiaal, maar deze keer een wat minder fijne ervaring. Na 4-5 weken te hebben gewacht heb ik gebeld. Bleek dat het formulier onderop de stapel terecht was gekomen. Na weer 4 weken te hebben gewacht, zonder gehoor, maar weer gebeld. We hebben een afspraak gemaakt om de gordijnen te plaatsen. Thuis heb ik 2,5 uur gewacht en maar weer gebeld, waar ze bleven. Bleek dat ze vergeten waren af te bellen. Uiteindelijk drie weken na deze mis-afspraak werden de gordijnen geplaatst. Echter met het plaatsen zijn er extra, verkeerde, gaten in het plafond geboord. Of ik vul-spul had voor in de muur. Dat had ik niet, dus de meneer ging naar de gamma. Hier ging logischerwijs veel tijd overheen, waardoor ik mijn afspraak opnieuw moest verzetten op kantoor. Kortom, niet helemaal tevreden. Zeker aangezien het de gordijnen voor de baby kamer waren, waar ik nu lang op heb moeten wachten. Ik hoor graag uw reactie.
Wil je zo vriendelijk zijn de monteur terug te laten komen e.e.a. op te lossen. Alvast bedankt.
In het voorjaar van 2014 hebben wij een PVC vloer van 63,5 m2 laten leggen door Woninginrichting-AANHUIS, vestiging Arena Boulevard. Qua prijs was dit op dat moment een fikse investering. Maar nu inmiddels 3 jaar later kunnen wij alleen maar vaststellen dat dit een hele goede investering is geweest. Iedere dag genieten wij van onze prachtig en vakkundig gelegde PVC vloer, die amper onderhoud behoeft (even een Swiffertje eroverheen en de vloer is weer stofvrij), maar er gewoon ook prachtig uitziet. Jaren ervoor stoorden wij ons aan de geleidelijk kaler wordende wollen vloerbedekking op plekken waar veel werd gelopen. Nu zien wij elke dag een prachtig blijvende vloer en het ziet ernaar uit dat deze er over 20 jaar nog ligt, want hij slijt gewoonweg niet. Wij hebben destijds ons beider vakantiegeld en extra's erin geïnvesteerd, maar een jaar niet met vakantie weegt nog altijd dubbel en dwars op tegen het dagelijks plezier van onze mooie PVC vloer. En wat hier superbelangrijk is: de vloer is in 2 legdagen werkelijk vakkundig gelegd want als er geen rekening wordt gehouden met krimpen/uitzetten dan kunnen PVC delen gaan bollen en loslaten. Na het leggen was dit in een bepaald hoekje bij een of twee PVC delen het geval. Even gebeld en diezelfde week was het stukje aangepast en opnieuw gelegd. Daarna geen enkel probleem meer. Wij geven Peter Koorndijk en zijn club van Woninginrichting-AANHUIS Arena Boulevard graag een "warme douche" omdat zij hun beloftes van destijds meer dan hebben waargemaakt. Kom daar bij onze politieke partijen maar eens om! Maar dat is weer een heel ander verhaal...
Johan Cruijff Boulevard 134
1101 DJ Amsterdam Villa Arena