Perfect!

Vriendelijk, behulpzaam en professionele medewerkers. De Vloerlegger was een echte vakman en harde werker. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

• Ervaring met: Vloeren

Prettig en ongedwongen

Kon er ongedwongen rondneuzen, en kreeg goed advies, vandaar dat ik mijn order bij woninginrichting aanhuis heb geplaatst.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Alle coördinatie uit handen genomen

Een stalen deur, raamdecoratie, hordeur, verf en behang, plinten, dicht maken van de trap en een op maat gemaakte werkplek. Alles allemaal binnen 3 weken en super op elkaar afgestemd. Blij met het eind resultaat en al het advies dat we hebben ontvangen

• Ervaring met: Specials

Heerlijk om als alleenstaande man aan het handje genomen te worden en alles uit te kunnen zoeken

Fantastisch. Ik kende jullie helemaal niet. Moest als man alleen m'n huis inrichten. Fijn om met een interieur advies te beginnen, vloer uit te kiezen, kleur van de muren, gordijnen, luxaflex, vloerkleed. Lois, Nicole en Lot hebben me GE-WEL-DIG geholpen ❤️.

• Ervaring met: Vloeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden, aanrader voor anderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aandacht en bezoek op locatie hebben geleid tot een advies op maat en een resultaat waar we zeer tevreden mee zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg slechte communicatie mbt voortgang, montage en oplever punten. Telefonisch niet bereikbaar en komen geplande bezoek afspraken niet na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging allemaal prima, jammer dat de levertijd plots weken naar achetren ging.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige zaak, prettige mensen zowel in winkel als in de uitvoering.

Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant. Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af. Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _ Neen was het korte antwoord. Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden. Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven

Goudsmidstraat 20

5232 BP Den Bosch