Heel fijn ontvangst en deskundig geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen door een medewerker met veel kennis.

Goed en vriendelijk geholpen

Goede service , vriendelijk en ze nemen de tijd voor je.

Prima kwaliteit/prijs verhouding, goede service

Twee auto's bekeken, op mijn gemak. Farhad stond klaar om vragen te beantwoorden. Erg vriendelijk en had de antwoorden. Afspraak gemaakt om op te halen, alles keurig geregeld. Nog een keer teruggegaan omdat een van de spiegels af en toe bleef hangen, is meteen opgelost. Top!

Op marktplaats een mooie Huyndai i30 fastback gezien en afspraak gemaakt woensdag 22-01-2025 16:00 uur en helaas was er iets misgegaan dat de auto er niet was wat ontzettend balen was omdat we best van ver kwamen, maar ze hebben geregeld dat de auto binnen half uur er was en toen een proefrit gemaakt en was gelijk verliefd op de auto. Snel tot een akkoord gegaan, auto krijg nog een beurt en donderdag 30 januari mag ik hem ophalen. Kan niet wachten! Tot nu toe alleen maar lof en hoop uiteraard dat de auto goed blijft.

Veel keus en goede prijs

Goede deal gekregen voor eigen en nieuwe auto

Top ontvangst, een eerlijke prijs voor mijn huidige auto

Ik werd ontvangen in een prachtige showroom. Daar stond de auto al klaar voor mijn proefrit. Eenmaal terug een prettig gesprek gehad met Jordy die na beoordeling van mijn huidige auto een keurige inruilprijs voor heeft gesteld. Hierna waren we het al heel snel eens met de prijs voor de nieuwe auto. Nu nog even wachten totdat ik de auto op mag halen!

Mooi bedrijf

Lekker koffie veel auto genoeg keus

Prima geholpen, nette auto

Prettig ontvangst. Zijn niet opdringerig, geen gedram over extra afleverpakket of garantie. Nette occasion gekocht en goed geholpen door Farhad Manjo, bedankt!

Mooie auto, prima hulp, maar toch een paar tegenvallers

Prachtige plug in hybrid Audi Q3 bij Seldenrijk gekocht. Na het ophalen bleek de laadkabel te ontbreken. Die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Maar een dag later zag ik dat er ook geen mat aan de bestuurderszijde lag (zwart op zwart valt niet op). Ook bleek er geen hoedenplank te zijn. Deze werden niet nageleverd. Dat viel een beetje tegen, vooral ook omdat het niet bij de verkoop werd gezegd. Tip: loop de auto heel kritisch na, niet alleen bij de testrit, ook bij het afhalen.

super geholpen

Hele fijne garage, nette mensen nette auto

We hebben snel zaken kunnen doen

We hebben snel zaken kunnen doen, auto loopt lekker alleen jammer dat niet echt goed gewassen was alg lang dak dragers boven kant deur en heel er vuil . 1 ventiel dopjes rest ontbreekt.

Netjes en respectvol

Leuke mensen en een nette omgang

Keurige garage, zeker aan te bevelen!

De auto stond keurig op tijd klaar voor een proefrit. Vervolgens keurig geholpen en snel tot een overeenkomst kunnen komen. Alle afspraken bij levering bleken nagekomen. Zelf een over het hoofd geziene vlek / kras werd nog gauw even netjes gepolijst. Tot heden zeer tevreden

Netjes geholpen. Snel ook al de auto kunnen ophalen.

Prima geholpen snelle service

Ik heb mijn droom auto gevonden die met een bordje beurt garantie Nieuwe apk en distributie riem wordt afgeleverd in januari Bas Selderijk heeft ons prima geholpen. Ik kan niet wachten tot de aflevering in januari

Een warm welkom

Goede service, prettige verkoop. Het loopt als een geoliede machine.

Altijd een warm bad

Er wordt goed meegedacht naar de wensen van de koper.

Snelle service

Professioneel en super snelle service!

Tevreden.

Vriendelijke verkopers en ruime keuze. Zeer tevreden van proefrit tot aflevering.

Ben geholpen zoals het hoort, niks meer en niks minder. Prima dus

Klantvriendelijk en prijskwaliteit is ook goed inruil van je huidige auto redelijk

goed,vlot en vriendelijk

goed,vlot en vriendelijke ervaring

Super snel geholpen met het vinden van een nieuwe auto

Volledig correct, maar kaal

Ontvangst correct, mooie showroom. Prettige ontvangst; correct. Auto stond klaar. Na een kwartiertje auto bekijken zijn we een rondje gaan rijden. Koop gesloten en op maandag opgehaald. Binnen een kwartier weer vertrokken met de auto. Niks op aan te merken, maar ook helemaal niets aan te voegen waardoor ik erg tevreden ben over de aankoop, maar niet perse enthousiast over de klantbenadering. Dus Seldenrijk aanbevelen? Geen reden om dit niet te doen.

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.