Je word super goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Heel erg vriendelijk personeel.
Beste Celeste, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat ons team de tijd voor u heeft genomen. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Goed geholpen door Jordy. Veel aanbod en heel erg blij met mijn nieuwe auto.
Beste Suzanne, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jordy en blij bent met uw nieuwe auto. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Mijn ervaring met seldenrijk is uitstekend
Beste Ronald, hartelijk dank voor uw lovende woorden en aanbeveling. Wat fijn om te horen dat uw ervaring met Seldenrijk zo uitstekend was. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en vriendelijkheid te bieden, en uw waardering bevestigt dat. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Gigantisch assortiment en vriendelijk personeel. Helemaal top
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw aanbeveling! Geweldig om te lezen dat u ons assortiment en ons team als zo positief heeft ervaren. Wij doen ons uiterste best om iedere klant met plezier en tevredenheid te helpen, en het is fijn om terug te krijgen dat dit gewaardeerd wordt. Namens het hele team van Seldenrijk wensen wij u veel rijplezier en heten we u natuurlijk altijd van harte welkom voor service of een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Leuk bedrijf met leuke mensen en een grote voorraad auto’s die voor een meer dan schappelijke prijs te koop zijn. We zijn leuk geholpen door Jordy en de koop was eigenlijk snel gedaan! De afhandeling ging ook soepel en we zijn erg blij met onze nieuwe auto!
Beste Dennis, Wat een supermooie beoordeling – hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo prettig bent geholpen door Jordy en dat de koop en afhandeling soepel zijn verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe auto en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
We werden vriendelijk welkom geheten en uitgenodigd voor een kop koffie, ondertussen de voorraad bestuderen en dan een keurige verkoper die weet waar hij het over heeft die ons heeft geholpen.
Beste W. Rensen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en goed bent geholpen door onze verkoper. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe met uw auto. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Snelle en duidelijke communicatie. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere auto verkopende bedrijven.
Beste Joshua, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de aanbeveling. Het doet ons goed om te horen dat u onze communicatie snel en duidelijk hebt ervaren. Uw compliment dat wij een voorbeeld zijn voor andere autobedrijven waarderen wij bijzonder. We wensen u veel plezier en veilige kilometers toe met uw auto. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Goed team die luisterd naar je wensen.
Beste F. Faber, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat u de afspraken als duidelijk hebt ervaren en dat ons team goed heeft geluisterd naar uw wensen. We wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw auto. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
wij waren in uw bedrijf om een Mercedes CLA te bekijken. We werden professioneel en klantvriendelijk geholpen door Jordy. Hij verstaat het vak om de klant empathisch en in een ongedwongen sfeer zijn keuze te laten maken. Vandaag ben ik tevreden met de nieuwe auto naar huis gereden.
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo professioneel en klantvriendelijk bent geholpen door Jordy en in alle rust uw keuze hebt kunnen maken. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers met uw nieuwe Mercedes CLA. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Het gevoel was goed
Beste Jonathan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de aanbeveling! Fijn om te horen dat u met een goed gevoel bij ons bent vertrokken. Wij wensen u veel plezier met uw auto en zien u graag weer terug bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Weer een hele mooie mercedes c klasse gekocht 2016, ik denk ook een hele nette en goede auto, prijs ook net, service ook prima, ik ben niet van het bijkopen van garantie, nu toch gedaan en verzekerde garantie van 600 euro voor 1 jaar bijgekocht. Ik denk niet dat ik deze nodig heb, want is een hele goede auto, laten controleren door specialisten (is ook mijn hobby), maar geeft toch fijn gevoel, je kan de auto dan bij elke mb dealer in de buurt laten repareren. De auto was ook goed onderhouden en net beurt gehad bij dealer, goede 4s banden, nieuwe remmen incl schijven e.d. Voor mijzelf ook een jaar eerder c klasse uit 2019 gekocht, als nieuw weinig km en rijd hier nog steeds met veel plezier in. Vandaar dat ik ook weer voor 2e mercedes bij Seldenrijk ging kijken en gekocht.
Beste Frans, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te lezen dat u inmiddels al uw tweede Mercedes bij ons heeft gekocht en opnieuw tevreden bent over de auto, de service en de extra zekerheid van de garantie. Wij vinden het fijn dat u met vertrouwen en een goed gevoel de weg op gaat. Heel veel plezier met uw C-Klasse gewenst en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Snel
Beste Werner, Hartelijk dank voor uw beoordeling en de aanbeveling! Fijn om te horen dat u onze service als snel hebt ervaren. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Nette auto voor een goede prijs 1 minpuntje ze rekenen 50 euro extra voor geld wat je contant betaald contant geld is een wettelijk betaalmiddel en dat zou niet moeten kunnen. Nog nooit.meegemaakt
Beste Ronny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de aanbeveling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de auto en de geboden service. We nemen uw feedback over de extra kosten bij contante betaling serieus en zullen dit intern bespreken. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij wensen u veel rijplezier toe en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Auto bezichtigd, proefrit gehad, deal afgesloten en auto mee
Beste Farhad, Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren beoordeling! Geweldig om te horen dat alles zo vlot is verlopen – van de bezichtiging tot de proefrit en uiteindelijk de aankoop. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe auto en zien u graag weer terug bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ik was verrast door de hoeveelheid auto’s. Ruime keuze. Ik ben ook goed geholpen door de verkoper. Niet opdringerig. Prijs goed. Ik heb vantevoren diverse sites en prijzen vergeleken met elkaar.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze ruime keuze en professionele begeleiding waardeert. Wij streven er altijd naar om onze klanten op een prettige en niet-opdringerige manier te helpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met uw auto en graag tot ziens bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Goede ervaring, geen gladde verkoop praatjes...
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad en onze manier van werken waardeert. Wij wensen u veel plezier met uw auto en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ik had de aanbieding van mijn net gekochte auto gezien via gaspedaal en heb toen gebeld. Er werd duidelijk geïnformeerd wat er gevraagd werd om een proefrit te kunnen doen. Op de dag van de proefrit 08-09 stond de auto klaar al was het wel jammer dat zowel de batterij, als de tank leeg en bijna leeg waren. Ook was er nog een zachte achterband die gelijk op viel tijdens de proefrit. Verdere afhandeling na besluit tot kopen inruil bestaande auto verliep prettig en helemaal oke. Op de dag van ophalen werd de auto met de strik erop gepresenteerd en verliep alles vlot. Klein minpuntje. Tijdens de reis naar huis viel op det de bandenspanning achter een beetje hoog was maar voor veel te hoog. (2,2 bar gevraagd maar er zat 2,8 bar in)Beetje jammer maar gelukkig eenvoudig te corrigeren. Wat het bedrijf Seldenrijk betreft bijna een 10 maar ik ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review. Wat fijn om te lezen dat u vertrouwen in ons heeft ervaren, tevreden bent over de afhandeling en blij bent met uw nieuwe auto. We vinden het belangrijk dat alles rond een aankoop zo prettig en duidelijk mogelijk verloopt, en het is mooi om terug te horen dat dit goed is gegaan. Ook waarderen we uw feedback over de proefrit en de bandenspanning. Dat nemen we serieus mee om onze dienstverlening verder te verbeteren, zodat de ervaring in de toekomst nóg beter wordt. We wensen u heel veel plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto en verwelkomen u graag weer bij Seldenrijk! Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Heel fijn geholpen!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.
perfect
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Snel te woord gestaan. Wel een grote massa garage.. maar met vriendelijk personeel.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat ons team u snel en vriendelijk te woord heeft gestaan. We begrijpen dat het soms druk kan zijn, maar we doen ons best om iedereen persoonlijk en goed te helpen. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Tijdens mij zoektocht naar een SUV ivm gezinsuitbreiding kwam ik via de site bij een auto die in het plaatje past. Na mail contact met het verzoek om mijn huidige auto te taxeren, hebben wij na een ietwat laag bod besloten een proefrit aan te vragen. Ik kon immers mijn auto elders ook verkopen. De proefrit beviel goed en na een goed gesprek met de verkoper kwamen we tot een overeenkomst. Waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. En de verkoper duidelijk maakte waarom iets wel of niet mogelijk was. De transparantie ervaar ik als zeer prettig en zou daarom iedereen aanbevelen hier te komen kijken voor hun volgende auto.
Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Geweldig om te horen dat u onze transparantie en persoonlijke aanpak zo waardeert, en dat we samen tot een mooie overeenkomst zijn gekomen. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe SUV en feliciteren u meteen met de gezinsuitbreiding. Team Seldenrijk
In eerste instantie had de auto die gekocht he enige problemen. Na per emial de problemen aangekaart zijn ze keurig netjes opgelost. ik ben met mijnaangekochte auto tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw auto en onze service. We vinden het belangrijk dat eventuele problemen goed en snel worden opgelost, en het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ons eerste contact was vlot en prettig. We konden snel een afspraak maken, die volgens plan ging. Na de proefrit een goed gesprek gehad met uitleg over de inruil, financiering en nog wat andere opties zoals aflevering en verzekeringen. Vandaag de auto ophalen!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u ons als professioneel en klantvriendelijk ervaart en dat het hele traject van het eerste contact tot aan de afspraken en het advies naar wens is verlopen. Wij wensen u heel veel rijplezier met uw nieuwe auto en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Onlangs heb ik een Ford Focus gekocht en daarbij ben ik geholpen door Rob Hoyer. Hij kwam vriendelijk, eerlijk en professioneel over en tot zover ik kan beoordelen zijn alle afspraken netjes nagekomen. Ze vragen geen hoofdprijs en de auto zag er bij aflevering heel netjes en acceptabel uit. De auto wordt geleverd met een 40-puntencheck en vloeistoffencontrole. Ik heb daarnaast gekozen voor een afleverservicebeurt van €300. Of alles tot in detail is uitgevoerd blijft lastig te controleren, maar Rob Hoyer wist het vertrouwen goed uit te stralen. Geen malafide Haagse blufpraatjes zoals je dat toch wel regelmatig tegenkomt bij autoverkopers. Wel vind ik het wat apart dat – mocht er kort na aankoop iets mankeren, zelfs al is dat een uur later – er uitsluitend een beroep kan worden gedaan op de Autotrust-garantie. Tot nu toe ben ik erg tevreden: de auto rijdt uitstekend en is helemaal in orde. Ik kan dit bedrijf en in het bijzonder Rob Hoyer zeker bij een ieder aanbevelen. Thom Overmeer
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de aankoop van uw Ford Focus en de begeleiding van onze collega Rob Hoyer. We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat u met een goed gevoel de weg op gaat. We begrijpen uw opmerking over de Autotrust-garantie en nemen deze zeker mee. Uw feedback helpt ons om onze service nog verder te verbeteren. Wij wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
We konden rustig rond kijken door de zaak wat een auto s Ze gaven ons de tijd om een beslissing te nemen Wij hebben een auto gekocht dank jullie w9el
Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring bij ons hebben gehad! Bedankt voor het delen van deze mooie review. We vinden het belangrijk dat onze klanten rustig de tijd krijgen om rond te kijken en een weloverwogen beslissing te nemen, dus het is fijn om te horen dat dit is gelukt. Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe auto! 🎉We wensen jullie heel veel veilige en plezierige kilometers toe en hopen dat jullie er ontzettend van gaan genieten. Mocht er in de toekomst iets zijn waarbij we kunnen helpen, dan staan wij natuurlijk altijd voor jullie klaar. Hartelijke groet, Team Seldenrijk
Zuiderbreedte 22
3845 MC Harderwijk
Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.