Keurige garage, zeker aan te bevelen!

De auto stond keurig op tijd klaar voor een proefrit. Vervolgens keurig geholpen en snel tot een overeenkomst kunnen komen. Alle afspraken bij levering bleken nagekomen. Zelf een over het hoofd geziene vlek / kras werd nog gauw even netjes gepolijst. Tot heden zeer tevreden

Netjes geholpen. Snel ook al de auto kunnen ophalen.

Prima geholpen snelle service

Ik heb mijn droom auto gevonden die met een bordje beurt garantie Nieuwe apk en distributie riem wordt afgeleverd in januari Bas Selderijk heeft ons prima geholpen. Ik kan niet wachten tot de aflevering in januari

Een warm welkom

Goede service, prettige verkoop. Het loopt als een geoliede machine.

Altijd een warm bad

Er wordt goed meegedacht naar de wensen van de koper.

Snelle service

Professioneel en super snelle service!

Tevreden.

Vriendelijke verkopers en ruime keuze. Zeer tevreden van proefrit tot aflevering.

Ben geholpen zoals het hoort, niks meer en niks minder. Prima dus

Klantvriendelijk en prijskwaliteit is ook goed inruil van je huidige auto redelijk

goed,vlot en vriendelijk

goed,vlot en vriendelijke ervaring

Super snel geholpen met het vinden van een nieuwe auto

Volledig correct, maar kaal

Ontvangst correct, mooie showroom. Prettige ontvangst; correct. Auto stond klaar. Na een kwartiertje auto bekijken zijn we een rondje gaan rijden. Koop gesloten en op maandag opgehaald. Binnen een kwartier weer vertrokken met de auto. Niks op aan te merken, maar ook helemaal niets aan te voegen waardoor ik erg tevreden ben over de aankoop, maar niet perse enthousiast over de klantbenadering. Dus Seldenrijk aanbevelen? Geen reden om dit niet te doen.

Duidelijk, prettig en klantvriendelijk vanaf afspraak proefrit tot en met (ook na) de aankoop!

Renault Captur - 0.9 TCe Intens Eind september 2024 hebben wij een proefrit met een Renault Captur gemaakt.
 Dit tot onze volle tevredenheid, zowel in zitcomfort, rijcomfort, en met een prima weg overzicht.
 De Renault Captur - 0.9 TCe Intens is het geworden, een mooie two-tone uitvoering uit 2018.
 Over de prijs met inruil konden we het goed eens worden.
 In de twee maanden daarna was er nog een tegemoetkoming in een klein technisch probleem plus een lopende afspraak over interieur aanpassing.
 Verkoper Jordy was duidelijk in alle fasen in het proces van aankoop tot en met after sale service, op een prettige en klantvriendelijke manier. Datum van ervaring: 27 november 2024

We zijn uitstekend geholpen en met de juiste auto vertrokken!

Eigenlijk geen minpunten..

Mooi bedrijf, klantvriendelijk jong team!

Na eerst een proefrit te hebben gereden en een prettige, goede deal, gesloten te hebben met Axel, konden wij vandaag onze mooie Lynk & Co ophalen. Helaas was Axel er niet, maar Romayn heeft ons heel prettig geholpen met de aflevering van de auto. Wij zijn erg tevreden over de service en het enthousiasme van het jonge team van Seldenrijk.

Wij hebben hier een auto gekocht voor mijn dochter uitstekend geholpen door Axel transparant en eerlijk. Grote merk dealers kunnen hier misschien nog wat van leren. Seldenrijk is een aanrader!

Hele fijne en snelle service!

Ik ben ontzettend blij met mijn Fiat 500, gekocht bij Seldenrijk. De medewerkers hebben mij heel goed geholpen en al gauw stond de auto voor mij klaar. Een zeer tevreden klant!

Professioneel bedrijf met goede service!

Auto voor scherpe prijs gekocht, snel geregeld. Behulpzaam personeel. Bij vragen reageren ze snel.

Een net en correct bedrijf

Wij werden netjes en op de afgesproken tijd geholpen tijdens onze afspraak. Er werd ook duidelijk gecommuniceerd. Als je vragen had werden die duidelijk beantwoord. Een eerlijk en vertrouwd bedrijf. Nette verkopers en vriendelijk.

goeie verkoopers

Ging stroef, maar uiteindelijk erg blij !

Toen wij aankwamen voor onze testrit afspraak van een Mazda CX-5 hebben wij als erg geduldige mensen met een kleintje van nog geen 2jaar meer dan 1uur gewacht tot we geholpen werden, zodanig dat we pas na sluitingstijd weggingen. Gezien onze testrit in het donker was en erg kort, mochten we nogmaals langskomen zonder problemen om een nieuwe testrit te maken in de auto. De auto beviel enorm en we hebben erg veel klantvriendelijkheid mogen ervaren van de medewerker genaamd 'Romain Zweers'. Hij heeft er alles aan gedaan dat wij moet een goed en vertrouwd gevoel op weg konden met onze nieuwe auto.

Keurig netjes ontvangen waarna gesprek met verkoper wat wederom zeer vriendelijk was.

Na het hebben van een goede deal àlles keurig afgehandeld. Zelfs werd er nog een nieuwe accu gemonteerd omdat auto lang had stilgestaan. Chapeau voor jullie bedrijf. Gr. W. Lagerman. Trotse bezitter van een mooi Range Rover.

Good experience and helpful employees

I bought a mercedes c200 and from the beginning to the end the experience was very good. They helped me for the car finance and in one week i picked up my car. Thanks a lot for everything

Heel correct geholpen met de aankoop van een geweldige auto

We zijn keurig geholpen met de aankoop van onze Audi. Prijs kwaliteit is goed,. We wilden even weten hoe de afneembare trekhaak geplaatst moest worden, het lukte de verkoper niet direct. Auto op de ‘brug’. Even een collega (monteur) erbij gehaald. En ter plaatse opgelost. Auto is keurig gepoetst afgeleverd en voorzien van APk. Kortom zeer tevreden over Seldenrijk.

Klantgericht bedrijf

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Seldenrijk bij de aanschaf van mijn auto. Vriendelijke mensen met vakkennis en ze staan graag voor je klaar.

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.