Zeer klantvriendelijk en komen hun afspraken na, nemen de tijd voor je en denken met je mee. Hebben een mooi ruim aanbod aan nette auto’s staan!!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de lovende woorden. Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, het nakomen van afspraken en het meedenken zo heeft gewaardeerd. Ook goed om te lezen dat ons ruime aanbod aan nette auto’s u is opgevallen. Namens het hele Team Seldenrijk bedanken we u voor het vertrouwen en zien we u in de toekomst graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Nette zaak. Veel aanbod. Ik had op internet een auto gezien. De website liet al veel foto’s en informatie zien. Auto zag er netjes en zoals op de foto’s uit. Ik mocht een uitgebreide proefrit maken. Er waren nog een paar kleine puntjes die ze voor aflevering netjes verholpen hebben. Met een auto moet je natuurlijk altijd een beetje geluk hebben in de praktijk. De eerste indruk en ervaring ook met verkoper is goed.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u ons ruime aanbod, de duidelijke informatie op de website en de uitgebreide proefrit heeft gewaardeerd. Ook goed om te lezen dat de puntjes voor aflevering netjes zijn verholpen en dat uw eerste indruk positief is. Namens het hele Team Seldenrijk wensen we u veel plezierige kilometers toe en zien we u graag weer terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
De auto die ik kocht vroeg direct onderhoud; verkoper gaf aan geen afleverbeurten te geven.
Bedankt voor uw review. Wij willen graag toelichten dat wij een in- en verkoopbedrijf van auto’s zijn, en géén particuliere werkplaats hebben. Wij voeren daarom geen afleverbeurten of onderhoudsbeurten uit bij verkoop. Indien u bij de aankoop aangeeft dat u wel een onderhoudsbeurt wenst zal de adviseur u een calculatie geven om dit uit te voeren. We vinden het vervelend dat dit tot teleurstelling heeft geleid en hopen dat u alsnog veel rijplezier beleeft met uw auto. Met vriendelijke groet, Team seldenrijk
Vriendelijk en warm ontvangst. Ondanks vakantiedrukte oog voor de klant. Even een praatje maken tijdens het wachten, wat overigens niet erg is met fijne stoelen en goede koffie. Respectvolle benadering voor, tijdens en na het onderhandelen.
Wat een mooie woorden, dank u wel! 😊 Het is fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, het warme ontvangst én de koffie zo heeft gewaardeerd. Ook tijdens de drukte proberen wij altijd tijd te maken voor een praatje en aandacht voor iedere klant te hebben. Namens het hele team: veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Seldenrijk! Hartelijke groet, Team Seldenrijk
Online twee auto's gezien en gebeld voor een afspraak. Het kost ons anderhalf uur om naar het bedrijf te rijden, helaas werden we pas een half uur voor de afspraak gebeld dat één van de auto's al verkocht was. Dit was uiteindelijk geen probleem, maar het was wel fijn als dat eerder gecommuniceerd werd. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen, helaas stond de auto die we wilden zien niet klaar voor een testrit. Van de auto die verkocht was stond een vergelijkbaar model klaar die we wel konden testen. In die tijd namen ze ook de tijd om de andere auto uit te rijden en klaar te zetten. Het is een bedrijf die scherpe prijzen hanteert, dat maakt onderhandeling helaas niet mogelijk, wat op zich geen probleem is. Helaas was er alleen helaas echt niets mogelijk, geen extraatje of iets dergelijks. Het zou dan wel fijn zijn als er extra aandacht besteed zou worden aan de oplevering. Zoals de auto elektrisch opladen (al is het een beetje) of kort een kruimeldief door de auto heen halen. Al zou het een luchtverfrisser aan je binnenspiegel zijn, dat zou toch maken dat je ervaart en voelt dat er aandacht aan je besteed wordt. Verder is de auto in goede staat, zijn we vriendelijk te woord gestaan, werd er niet gepushed om tot een aankoop over te gaan, maar kreeg je gewoon de ruimte om erover na te denken.
Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat u onze ontvangst en de ruimte om rustig na te denken over uw aankoop heeft gewaardeerd. We begrijpen dat het vervelend is dat u pas kort voor uw afspraak hoorde dat één van de auto’s verkocht was, en dat de andere auto nog niet direct klaar stond voor een proefrit. We nemen uw feedback hierover mee om onze communicatie en voorbereiding te verbeteren. Wij hanteren scherpe prijzen en werken zonder onderhandeling. Om onze auto’s scherp aan te kunnen blijven bieden, hebben wij er bewust voor gekozen geen cadeaus, aflevergeschenken of vergelijkbare extra’s te doen. Wij wensen u veel rijplezier met uw auto en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Onlangs heb ik een nieuwe Skoda aangeschaft en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contact met de dealer tot aan de aflevering van de auto verliep alles soepel en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk, deskundig en namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De auto zelf voldoet volledig aan mijn verwachtingen: comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Het was een plezierige ervaring die ik zeker zou aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe auto.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject van het eerste contact tot de aflevering. Het doet ons goed dat u de vriendelijkheid, deskundigheid en tijd die we voor u namen zo heeft gewaardeerd, en dat uw nieuwe Skoda volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe en zien u graag weer terug bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Snelle en duidelijke verkoop Goede prijs voor inruil
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze snelle en duidelijke werkwijze en de geboden inruilprijs heeft gewaardeerd. Wij wensen u veel rijplezier met uw auto en zien u graag weer terug bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Vriendelijke verkoper en prachtige auto en snel geregeld.
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service én de auto! Fijn dat alles snel geregeld kon worden. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Super geholpen, ik kreeg echt het gevoel dat ik met mijn wensen centraal stond en er geluisterd werd naar mijn wensen. Mooie auto kunnen kopen. En ook na verkoop bleef de service uitstekend. Bij de volgende auto kom ik hier zeker terug!
Beste Thierry, Wat een mooie woorden, dank je wel! We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, dus het is geweldig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe auto, en je bent bij de volgende natuurlijk weer van harte welkom – de koffie staat klaar! 🚗☕️ Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
netjes geholpen door het vriendelijke personeel. Eerste ervaring met Seldenrijk maar zeker een aanrader.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw eerste ervaring met ons! Wat fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat ons team u vriendelijk heeft geholpen. We stellen het enorm op prijs dat u ons aanbeveelt, en hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk 🚗✨
Ondanks de grootte van het bedrijf heb ik een zeer prettige en persoonlijke benadering mogen ondervinden. Vanaf het eerste bezoek tot het moment van de aflevering heb ik maar contact gehad met één vertegenwoordiger van dit bedrijf.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling. We vinden het erg belangrijk om onze klanten persoonlijk en met aandacht te begeleiden, dus het doet ons goed om te horen dat u dit zo ervaren heeft. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto en staan voor u klaar mocht u nog vragen hebben! Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Prima voorlichting bij het maken van een keuze, Probleemloze en vlotte afhandeling
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review! Leuk om terug te lezen dat jullie prettig terugkijken op jullie bezoek en blij zijn met de aangeschafte auto. Nogmaals veel plezierige en bovenal veilige kilometers toegewenst! Vriendelijke groeten, Het Seldenrijk team
Contact gehad met Axel voor de aankoop en inruil. Was prettig zaken doen. Realistische en eerlijke onderhandelingen waarbij afspraken worden nagekomen.
Zeer slechte ervaring – koop hier absoluut geen auto! Ik wil iedereen met klem waarschuwen voor het kopen van een auto bij Seldenrijk. Wij hebben hier een occasion gekocht die al direct serieuze gebreken vertoonde. Na slechts twee dagen in ons bezit, bleken er meldingen te zijn gewist uit de boordcomputer, wat duidt op bewust achterhouden van informatie. Bovendien bleek dat er schade was aan de bekabeling, veroorzaakt door een steenmarter – iets waar Seldenrijk reeds van op de hoogte was, maar niets over heeft gemeld tijdens de verkoop. Toen we hen hiermee confronteerden, probeerden ze de verantwoordelijkheid volledig bij ons neer te leggen, ondanks dat de auto pas net geleverd was. De manier waarop ze met onze melding zijn omgegaan was ronduit schandalig: geen enkele vorm van klantgerichtheid of fatsoenlijke service, laat staan enige vorm van excuses of oplossing. Deze ervaring heeft ons veel frustratie, tijd en geld gekost. De schade was overduidelijk vooraf bekend, maar bewust verzwegen. Zo ga je niet met klanten om. Uiteindelijk is de auto terug genomen en de koop terug gedraaid Conclusie: wij zouden hier NOOIT meer een auto kopen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare dealer met eerlijke communicatie en goede service, sla Seldenrijk dan vooral over.
Wat vervelend dat u een negatieve ervaring had. We streven ernaar iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We komen daarom graag in contact om uw review te bespreken en om na te gaan wat er precies mis is gegaan. Op basis van uw profielnaam kunnen we geen gegevens vinden. Zou u contact kunnen opnemen met [email protected]? Wellicht kunnen we iets voor u betekenen. Vriendelijke groeten, Het Seldenrijk team
Werd vriendelijk te woord gestaan tijdens het maken van een afspraak door een vrouw en daarna nog een man gesproken die mijn vragen kon beantwoorden. In showroom vriendelijk ontvangen en ook hier werden mijn vragen goed en duidelijk beantwoord door verkoper Mark. Na een proefrit de auto aangeschaft. Ook nu weer goede uitleg over staat van de auto en het garantie pakket die ik aankocht. Zeer tevreden geholpen en blij met mijn auto.
Bij binnenkomst werden we ontvangen door Carola die ons op zeer vriendelijke manier uitleg heeft hoe het bij Seldenrijk werkt. Verrast door de enorme keuze van kwaliteits occasions uiteindelijk in twee auto's proefgereden en hierbij super geholpen door Bas Seldenrijk. Uiteindelijk een Volvo V60 Cross Country gekocht en gedurende het gehele proces volledig door Bas op de hoogte gehouden. Vooral de ongedwongen sfeer, de persoonlijke aandacht die je krijgt als klant, het kwalitatieve aanbod en de zeer scherpe prijzen zorgen ervoor dat ik er geen seconde over zou twijfelen om hier weer een auto te kopen. Super blij met mijn nieuwe auto.
Prima bedrijf, goede service!
Het is dat er een strik op de auto lag, maar verder vond ik het ophalen van de auto geen feest. Geen enthousiasme bij de verkoper, alles zakelijk afgehandeld. Had ook niet het idee dat hij nog wist wie ik echt was (wel 5 hele dagen later natuurlijk). Daarnaast was ik echt negatief verbaasd dat mijn gekochte auto van toch een aanzienlijk bedrag niet eens was schoongemaakt. En had er even nog wat benzine in gedaan, al is het maar een halve tank. Nu ging het lampje direct branden toen ik de parkeerplaats af reed. Het voelde echt als geld is binnen en door. Ik heb er geen goed gevoel bij en hoop niet dat ik een slechte koop heb gedaan.
Tevreden. ik zal vrienden zeker aanbevelen
Kwam daar. Auto stond klaar en kon na overleg en handeling de auto meteen meenemen
Auto was niet goed en toch verkocht overal lekende olie sleutel wat niet goed was band stuk remmen ook niet goed met andere woorden nooit meer
Op aanbeveling van vrienden zijn wij bij deze autodealer terechtgekomen. We hebben er uiteindelijk een hele mooie auto gekocht waar we in de basis erg tevreden mee zijn. Toch kunnen we helaas geen vijf sterren geven. De reden daarvoor is dat we merkten dat er vanuit de dealer weinig werd meegedacht toen er na de koop nog een aantal kleine aandachtspunten aan het licht kwamen. We hebben de auto door een externe partij laten keuren en die constateerde enkele punten die volgens ons netjes opgelost hadden kunnen worden. Helaas was de reactie van de dealer vrij kortaf en werd er meteen aangegeven dat ze daar niets meer aan zouden doen. Er was geen ruimte voor overleg of enige vorm van coulance, wat jammer is — zeker bij een aankoop van deze omvang. Het gaat tenslotte om veel geld, en dan verwacht je een auto die 100% in orde is, of op z’n minst een dealer die bereid is om even mee te denken. We hopen dat er in de toekomst wat meer aandacht zal zijn voor de klantbeleving ná de verkoop. Want hoewel de auto zelf prima is, hoort goede service daar ook gewoon bij.
Mooie Hyundai kona gekocht hier. maar de nazorg was echt slecht. Auto had een lekkende koplamp die gemaakt zou worden maar dat is niet goed gegaan. Zou terug gebeld worden. maar na meer dan een week zelf maar gebeld. Je staat echt een half uur in de wacht voordat je iemand aan de lijn krijgt. Uiteindelijk word het na een een maand opgelost met een nieuwe lamp. Ook de airco moest bijgevult worden. lijkt mij een van de punten die nageken zou moeten worden toch. Jammer genoeg werd mijn auto total loss gereden maar toen ik ging navragen over en of ik wat terug kon krijgen over Garantiepakket basis bij Autotrust blijkt mijn auto helemaal niet aangemeld te zijn. Weer bellen met Seldenrijk en 2 keer bijna een half uur in de wacht gestaan kreeg ik te horen dat het niet waar was. Ik moest mail sturen naar Sledenrijk de info hierover en dan zouden ze uitzoeken. Nou steeds niks gehoord. Kortom leuke praatjes maar na de verkoop lopen ze niet meer zo hard voor je. Voor mij geen auto meer bij Seldenrijk
Na telefonisch contact kon ik dezelfde dag nog langs komen voor een proefrit met de auto die ik op het oog had. Aldaar aangekomen werd ik snel geholpen en kon met al mijn vragen bij een van de medewerkers terecht en kreeg voor mijn gevoel een goed deskundig advies. Na de proefrit was de deal dan ook snel gesloten.
Goed geholpen door Jordi. Eerlijke en klant vriendelijke verkoper. Goede service en kom er nu al jaren top dealer!!
Zuiderbreedte 22
3845 MC Harderwijk
Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.