Perfetto

Wat kan ik zeggen over mijn ervaring bij uw dealer? niets negatiefs, uitstekende ontvangst, contact met uw verkoper Jordy, beschikbaar voor al mijn verzoeken om hulp, erg blij u te hebben ontmoet en mijn auto te hebben gekocht, ik raad het zeker aan iedereen aan die van plan is een auto te kopen , tot volgende keer. Gigi

Goede medewerkers

Klantvriendelijk top

Uitstekende service!

Ik heb een personenauto gekocht. Goede ervaring: vanaf de balie tot de verkoper. Informatie op website klopte met de echte auto. Vlotte omzetting van alle papierwerk. Al en al een hele goede ervaring en ik kan het zeker aanbevelen.

Goed ontvangst Prima verkoper

Koop en afhandeling was erg slordig

Aankoop ging al een beetje apart, de jongen die ons hielp deed zijn uiterste best, maar de daadwerkelijke verkoper deed de onderhandeling vanachter zijn bureau en de jongen die ons hielp was een soort van doorgeef luik. Er was afgesproken dat wij de auto smorgens heel vroeg zouden ophalen, omdat de persoon in kwestie die de auto zou overdragen toch altijd vroeg was. Daar aangekomen stond de auto niet eens klaar, omdat men dacht dat we einde dag zouden komen, vervolgens meer dan een uur zitten wachten, omdat de auto nog schoongemaakt moest worden en na de eerste keer schoonmaken waren ze het een en ander vergeten""en de persoon de auto reed, scheurde met de auto die nog koud was!!!, uiteindekijk heeft de overdracht daarna prima plaatsgevonden, maar wij kregen echt het gevoel dat we een pakje boter aan het kopen/ophalen waren, dit was echt geen fijn gevoel wat je normaal behoord te hebben als je een auto koopt

Prima contact met de verkoper, maar matige oplevering van de auto

Bij het starten van de net aangeschafte auto bleek al direct dat olie ververst moest worden en servicebeurt nodig was. Niet lang na het wegrijden ging het bandenspanningslampje branden en vlak daarna he lampje dat ik moest tanken. Persoonlijk zou ik als garagehouder een auto niet zou opleveren. Het contact aan de voorkant met verkoper Jordy was prima, werd altijd direct teruggebeld en goed geïnformeerd.

Zeer snelle en specifieke hulp bij het verkrijgen van een autolening. Vriendelijke service en duidelijke informatie! Bedankt ❤️

Goed geholpen

Aardig personeel, goed geholpen en heel erg blij met onze aankoop.

Klantvriendelijk!

We hebben vandaag onze auto opgehaald bij Seldenrijk. Een paar dagen daarvoor gekocht en een klein bedrag aanbetaald (500 euro). Zeer klantvriendelijk geholpen door medewerker Farhad Manjo. Al met al een goede ervaring.

Zeer net bedrijf

Wij kwamen op de bonnefooi langs om te kijken naar een auto. We zijn door Mark zeer netjes geholpen.

Prima bedrijf en correct personeel

Voor de 2e keer zaken gedaan met Seldenrijk. Prima bedrijf en Jordy zijn aandeel hierin is als prettig ervaren. Een degelijk bedrijf.

Uitstekend te woord gestaan

Adequaat geïnformeerd en geholpen.

Misleidende verkooppraatjes

Dit bedrijf wou bijna niets voor mijn inruilauto geven terwijl hij op Marktplaats € 1500 opbracht. Een aanvullende lening voor de nieuwe auto zou zo geregeld zijn met behulp van een speciaal programma op een smartphone, maar na 3 weken en 10-tallen emails en telefoontjes trokken ze de keutel in.

Ik had mijn twijfels bij kopen van een auto bij zo'n grote auto dealer. Maar werd netjes geholpen, door de verkopers die er werken. En een nette prijs voor mijn auto. Dus hierbij de 5 sterren!!

Fijn contact, nette auto

Ik heb een A klasse gekocht bij Jasper. Fijn contact, goede auto, tevreden klant. Kan Seldenrijk aan een ieder aanraden!

Ze varen vriendelijk

Ze helpen klanten graag

Prima geholpen met mooie auto

Idem

New car

The beast garage in the Nederlands.Jordy the most kind and the biggest professional person ever!

Geweldige service!

Ik heb vorige week hier een volkswagen golf uit 2018 gekocht. Mijn eerste auto! We waren ons in eerste instantie gewoon aan het oriënteren en kwamen seldenrijk tegen, we besloten er naartoe te rijden vanwege hun enorme en diverse aanbod in auto’s. Eenmaal aangekomen hebben we eerst een rondje gemaakt over het plein waar alle auto’s stonden. Een paar auto’s trokken meteen onze aandacht. We spraken een verkoper aan om ons te helpen, Farhad heeft ons hier geweldig geholpen. Samen met Fahrad zijn we de auto’s gaan bekijken en konden we een testrit maken. Ik was erg onder de indruk van de auto en besloot om hem te gaan aanschaffen. Fahrad heeft ons in het hele proces enorm goed geholpen en goed meegedacht over alles. Inmiddels rij ik al een week in mijn nieuwe auto en hij bevalt enorm goed, bedankt Seldenrijk voor de fijne ervaring en met name Farhad bedankt voor je hulp! Ik raad deze garage zeker aan wanneer iemand op zoek is naar een nieuwe auto en ik kom zelf ook terug wanneer ik op zoek ben naar een nieuwe auto!

Heel pleasant

Een fijne ervaring. Goeie werknemers die graag meedenken.

Vriendelijk geholpen en goede service!

We werden goed geholpen door Farhad Manjo. Tevreden over de auto die met een nieuwe APK en schoon werd afgeleverd. Bedankt voor deze service!

Excellent!

Nette bedrijf. Werd professioneel geholpen. Test rit, goed ontvangen met een kopje koffie. Goede afspraak gemaakt voor het afhalen en de keuring. Al met al uitstekend en snel geholpen.

Alles is prima

Bedankt Axel voor het helpen kopen van een auto. Ik zal deze autodealer aan mijn vrienden aanbevelen.

Heel fijn ontvangst en deskundig geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen door een medewerker met veel kennis.

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.