Veel klanten,begrip,hulpvaardigheid,vriendelijkheid en commitment, enkele omschrijvingen maar niet gelimiteerd.
Beste Sham Jagroep, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je, ondanks de drukte, onze service als top hebt ervaren. Mooi dat je onze vriendelijkheid, hulpvaardigheid en commitment zo benadrukt, dat waarderen we enorm. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ruime keuze en goed geslaagd. Vriendelijke en vlotte afhandeling.
Beste Carin, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je een goede indruk hebt gekregen, dat je goed geslaagd bent en dat de afhandeling vriendelijk en vlot was. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Netjes geholpen op het afgesproken tijdstip voor bezichtiging en proefrit. Ook de moeite genomen om vragen over de onderhoudshistorie uit te zoeken. Ook de aflevering netjes verzorgd en een goede inruilprijs ontvangen.
Beste Theo, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is verlopen, van bezichtiging en proefrit tot aan de aflevering. Goed dat we ook de onderhoudshistorie voor je hebben kunnen uitzoeken en mooi dat je tevreden bent over de inruilprijs. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ze nemen de tijd voor de klant en zijn erg vriendelijk. Als je moet wachten kan je plaatsnemen bij het koffieapparaat. Na er paar proefritjes bij Seldenrijk hadden wij een goed gevoel. En kochten een mooie auto, na goede afspraken was deze in korte tijd op te halen en netjes schoongemaakt.
Beste Sebas, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als goed en vlot hebt ervaren en dat je je welkom voelde. Mooi dat jullie na een paar proefritten met een goed gevoel een auto hebben gevonden en dat alles rondom de afspraken en het ophalen snel en netjes is verlopen. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Leuke vriendelijke verkoper. Snelle beslissing van beide kanten. Mooie zaak ook!
Beste Kees, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je het contact als vriendelijk, duidelijk en snel hebt ervaren. Leuk dat je ook onze zaak zo mooi vindt. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ik had contact opgenomen als wij konden komen kijken naar aantal verschillende auto’s was geen probleem. Toen wij er waren zijn wij geholpen door Mark die geduld had en ons vertelde waar de auto’s stonden die ik had uitgezocht. Uit eindelijk 2 proefritten gemaakt en toen moesten wij naar huis. Alles via de mail afgehandeld met Mark wat super was reageerde snel en duidelijk was super. En een week later konden wij onze Skoda ophalen.
Beste Roelof, Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je met een goed gevoel bij ons een auto hebt gekocht en dat het bekijken van meerdere auto’s geen enkel probleem was. Mooi dat Mark je geduldig heeft geholpen, alles snel en duidelijk via mail heeft afgehandeld en dat het ophalen van jullie Skoda vlot is verlopen. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Prima service bij Seldenrijk. Auto zoals afgesproken afgeleverd. Alles in orde. Prijs is wel prijs, geen onderhandelingsruimte.
Beste Aron, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als prima hebt ervaren en dat de auto precies zoals afgesproken is afgeleverd en alles in orde was. We begrijpen je opmerking over de prijs; we werken met vaste, scherpe prijzen zodat het voor iedereen duidelijk en eerlijk is. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Beste Leo, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je Seldenrijk een prima bedrijf vindt om een auto te kopen en dat je ervaring uitstekend was. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
We hadden een mooie auto gezien en daar een proefrit mee gemaakt. In de showroom stond de auto zonder kentekenplaten. Bij de proefrit had de auto groene platen. Na de proefrit en de onderhandeling tot koop overgegaan. Koopovereenkomst getekend. Op de weg terug naar huis kwamen we er achter dat er een compleet verkeerde auto op de overeenkomst stond. Wel zelfde merk en type maar meer kilometers en ander bouwjaar. Gebeld met de verkoper die ons geholpen had maar de fout lag geheel bij ons want wij hadden het kenteken en chassisnummer moeten controleren. Vraag me niet hoe (kenteken was immers niet bekend). De enige oplossing was om € 5.000 meer te betalen voor de juiste auto. Na veel gedoe bood hij nog een korting aan van tweehonderd euro. Andere optie was de aanbetaling terug storten. Voor dat laatste hebben we gekozen. Iedereen kan een foutje maken maar de schuld bij de klant leggen en verder geen oplossingen bieden is wel heel makkelijk. Ik kom hier niet terug om een auto te kopen!! Een paar dagen later, nadat ik een verzoek had gekregen om de review aan te passen (ik had de naam van de verkoper genoemd) weer contact opgenomen met Seldenrijk. Het verhaal nog eens uitgelegd en dat we mondeling overeenstemming hadden bereikt over de inruil en koop van de auto waarin we een proefrit hadden gemaakt. Een mondelinge afspraak is immers ook rechtsgeldig!! Ik vroeg of ik vandaag kon spreken met iemand die beslissingsbevoegd was maar dat was vandaag niet mogelijk. Blijkbaar was het niet belangrijk genoeg. Ik kon op z’n vroegst pas morgen teruggebeld worden door iemand die er iets van kon zeggen. Helaas. Ik heb ondertussen de review aangepast en mij aan de afspraken gehouden. Als Seldenrijk staat voor zijn verkopers en voor zijn klanten dan hadden ze de auto geleverd zoals mondeling was overeengekomen!! Maar blijkbaar nemen ze het niet zo nauw!! Gemiste kans!!
Beste Reynhoud, Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te lezen dat het verkoopproces niet is verlopen zoals u had mogen verwachten. Een fout in de koopovereenkomst had niet mogen gebeuren en wij begrijpen dat dit uw vertrouwen heeft geschaad. Dat u het gevoel heeft dat de verantwoordelijkheid volledig bij u werd neergelegd nemen wij serieus, want ook aan onze kant hoort dit zorgvuldiger en duidelijker te worden opgepakt. Wij vinden het vervelend dat wij in dit geval niet tot een voor u passende oplossing zijn gekomen, ook al is de aanbetaling volledig aan u terugbetaald. Uw feedback helpt ons om onze processen verder te verbeteren en herhaling te voorkomen. Wij zouden het op prijs stellen als de naam van onze medewerker uit de review verwijderd kan worden, omdat wij de voorkeur geven aan het bespreken van situaties zonder persoonlijke verwijzingen. Mocht u in de toekomst toch met ons in gesprek willen om dit persoonlijk te bespreken, dan staan wij daar altijd voor open. Vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Originele beoordeling
We hadden een mooie auto gezien en daar een proefrit mee gemaakt. In de showroom stond de auto zonder kentekenplaten. Bij de proefrit had de auto groene platen. Na de proefrit en de onderhandeling tot koop overgegaan. Koopovereenkomst getekend. Op de weg terug naar huis kwamen we er achter dat er een compleet verkeerde auto op de overeenkomst stond. Wel zelfde merk en type maar meer kilometers en ander bouwjaar. Gebeld met verkoper Jordy maar de fout lag geheel bij ons want wij hadden het kenteken en chassisnummer moeten controleren. Vraag me niet hoe (kenteken was immers niet bekend). De enige oplossing was om € 5.000 meer te betalen voor de juiste auto. Na veel gedoe bood hij nog een korting aan van tweehonderd euro. Andere optie was de aanbetaling terug storten. Voor dat laatste hebben we gekozen. Iedereen kan een foutje maken maar de schuld bij de klant leggen en verder geen oplossingen bieden is wel heel makkelijk. Ik kom hier niet terug om een auto te kopen!!
Fijne ervaring bij deze autogarage. Super snel antwoord, afspraak verliep goed ondanks dat het erg druk was. Dankjewel Jasper!
Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Wat goed om te horen dat alles soepel verliep en dat u snel en duidelijk bent geholpen, zelfs op een druk moment. We geven uw compliment graag door aan Jasper. Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Seldenrijk.
Hebben afgelopen weekend onze nieuwe Lynk&Co 01 uit 2021 opgehaald bij Seldenrijk. Na lang zoeken hebben we deze auto in Harderwijk gevonden. We zijn meer dan prima geholpen door het personeel, enige minpuntje was dat we 3 kwartier hebben moeten wachten eerdat we geholpen werden, maar bleek dat er iets in de communicatie niet helemaal goed was gegaan... Maar de koffie smaakte prima! Het personeel neemt rustig de tijd voor je, ondanks dat het best druk was.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor het ophalen van uw Lynk&Co 01 bij ons. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat ons team de tijd voor u heeft genomen. Onze excuses voor het ongemak door de wachttijd bij binnenkomst. Dat had beter gemoeten en we nemen uw feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren. Dank voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij Seldenrijk.
Goed en scherp geprijsd aanbod van gebruikte autos. De aflevering was echter minimaal. Batterij in contactloze sleutel vrijwel leeg. Andere sleutel defect. Geen ruitensproeiervloeistof.
Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons scherp geprijsde aanbod. Jammer dat de aflevering van de auto niet aan je verwachtingen voldeed. Dit had zorgvuldiger moeten gebeuren en we bespreken dit intern zodat we dit direct kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Snel en betrouwbaar
Bedankt voor uw mooie beoordeling Sandra. Wat leuk dat u twee auto’s bij ons heeft aangeschaft en zo tevreden bent over de snelheid en betrouwbaarheid. We wensen u veel rijplezier en danken u hartelijk voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Prima geregeld door Rob
Bedankt voor uw positieve beoordeling Arjan. Fijn om te horen dat alles prima is verlopen en dat Rob u goed heeft geholpen. We wensen u veel rijplezier met uw auto. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Vriendelijke geholpen, ondanks dat het druk was,ze namen alle tijd voor je,mooie fijne auto gekocht
Bedankt voor uw geweldige beoordeling Marielle. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met uw nieuwe auto. We wensen u veel plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Kleine problemen werden snel en netjes opgelost!
Bedankt voor uw positieve beoordeling Roeland. Fijn om te horen dat de kleine problemen snel en netjes zijn opgelost. We wensen u veel rijplezier met uw auto. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Geduldig vriendelijk behulpzaam gewoon geweldig nette behandeling niks geen gehaast of dwang
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze rustige en persoonlijke benadering waardeert. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant de tijd krijgt om in alle rust een keuze te maken. Graag tot ziens bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Seldenrijk
Goeie ervaring
Beste Dave, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettige en duidelijke ervaring heeft gehad bij ons. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Seldenrijk
Begin oktober een proefrit gemaakt met een Peugeot 508. Goede uitleg en begeleiding over de werking van de auto. De auto 28 oktober opgehaald en stond mooi gewassen klaar met een grote rode strik. Communicatie via mail en telefoon was perfect en duidelijk. Algemene indruk: Wat een auto's, als je hier niet slaagt dan weet ik het ook niet meer. Zeer netjes bedrijf en weet wat de klant wil. Bedankt en tot een volgende auto!
Beste Marcel, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de uitleg, begeleiding en communicatie rondom uw Peugeot 508. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo ervaren is. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en zien u graag terug bij een volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk
Ik ben zeer tevreden ben netjes en goed geholpen mooi en goed en net bedrijf
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de manier waarop u bent geholpen. Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug bij Seldenrijk. Met vriendelijke groet, Seldenrijk
Keurige ontvangst, auto stond onder het afdak klaar om te bekijken. Eerst rustig bekeken, vervolgens proefrit gemaakt waarbij de lengte/ tijd van de proefrit geen probleem was. Verkoper tegelijkertijd met onze eigen auto gereden om een beoordeling te maken voor de inruilprijs. Nadien met de verkopen om tafel gezeten en uiteindelijk tot overeenstemming gekomen.
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling Michiel. Fijn om te horen dat u onze ontvangst, de proefrit en het verkoopproces als prettig heeft ervaren. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en zien u graag in de toekomst terug bij ons. Met vriendelijke groet, Team seldenrijk
Vriendelijke mensen
Bedankt voor uw mooie beoordeling Rene. Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid waardeert. Namens het hele team Seldenrijk bedanken wij u hartelijk en wensen wij u veel plezier met uw auto.
Via Mijnautomakelaar hier een auto gekocht zonder dat we deze vooraf bekeken of gezien hebben. Niet anders dan alleen de goede complete foto’s en specificaties via de website. Hier gaan we zeker terugkomen, maar dat zal nog wel even duren! Dank voor de goede service, auto wordt schoon (van binnen en buiten) keuring opgeleverd. Zo hoort het ook.
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling Bob. Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze werkwijze en service. We wensen u veel rijplezier met uw auto en zien u graag in de toekomst weer terug bij ons. Namens het hele team Seldenrijk hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Tijdens ons bezoek aan Seldenrijk zijn wij door het adviserende personeel net zo vakkundig, professioneel en vriendelijk (misschien nog wel vriendelijker dan door de daadwerkelijke verkopers) geholpen en te woord gestaan. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en meegedacht. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het enige nadeel is is dat zij puur een autodealer zijn, dus wanneer je jouw auto daar gekocht hebt kan je hem daar daarna niet in onderhoud brengen.
Bedankt voor uw positieve en uitgebreide beoordeling A. Buitenhuis. Fijn om te horen dat u onze advisering, professionaliteit en klantgerichtheid waardeert. We begrijpen uw opmerking over onderhoud en nemen dat graag mee. Met vriendelijke groet, team Seldenrijk.
Wij hebben vandaag onze nieuwe auto op mogen halen. Al met al is de gehele verkoop aangenaam geweest. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom zonder dat het te opdringerig voelt. Hele ruime keuze in auto's en hier kan je zonder moeite in kijken, zitten en rijden. Uiteindelijk hier met veel plezier onze nieuwe auto gekocht. Wij komen terug!
Bedankt voor uw geweldige beoordeling Kevin. Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde en de aankoop als prettig heeft ervaren. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Seldenrijk.
Zuiderbreedte 22
3845 MC Harderwijk
Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.