Zoals boven, uitstekend.

Vanaf het eerste contact met auto bedrijf Seldenrijk ging alles "gesmeerd" en dat is op zich al een wonder mede omdat wij (mijn vrouw en ik ) een elektrisch Hyundai Kona hebben gekocht. Ons oude trouwe Opeltje hebben hierop ingeruild, geen moeilijke verhalen onderling met de verkoopadviseur FRANK. Proefrit gemaakt en toen werd de deal gesloten. Wij hebben gekozen voor garantiepakket Basis wat ons een passend pakket leek voor een auto van 5 jaar. Een paar dagen later de auto"s omgeruild , onze Kona stond spic & span al op ons te wachten, in vol ornaat met een groot rood strik. De eerste paar weken met de Kona is ons prima bevallen, ook onze intimi zijn zeer goed te spreken en dan bedoel ik het hele pakket, echt blij mee. Zo , hopelijk kunnen andere belangstellende kandidaat kopers hier iets mee, veel succes en natuurlijk de Groeten.

Super geholpen!

Frank heeft ons in alle rust laten kijken naar een Kona eenmaal gekozen werd alles in werking gezet. Tot onze verrassing kwam er een nog mooiere Kona op de website van Seldenrijk. Frank gebeld of we nog mochten switchen? Geen probleem! Auto werd "brandschoon" afgeleverd! Leuke ervaring bij Seldenrijk en heerlijk om daar rond te lopen en auto's te bekijken!

Tevreden met mijn aankoop.

Ik had mijn keuze al gemaakt. En jahoor , de auto was er nog. Door middel van in ruil van mijn oude auto, kon ik tot mooi deal komen. Er had bij nieuwe auto iets meer info verteld kunnen worden. Maar ik had mijn huiswerk goed gedaan. Dus , een tevreden klant.

Geen communicatie

Auto niet een dag voor ophalen aan de laadpaal gezet.

❤️

❤️

Goed geholpen

Zo'n 3 weken geleden daar een auto gekocht. Ik had vantevoren wel gebeld om een afspraak te maken, maar ik kwam er telefonisch niet doorheen. Toen maar besloten om gewoon maar heen te gaan om te kijken. Ik werd daar vriendelijk ontvangen, en ik snapte toen ook gelijk waarom ik er niet doorheen kwam, de telefoon staat daar gewoon roodgloeiend. Ik kon de auto die ik wou zien gelijk bezichtigen, en ik had mazzel dat de auto niet was ingebouwd, dus ik kon gelijk een testrit maken. Ik ben goed geholpen daar door vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk

Vriendelijk personeel, netjes geholpen. Ruime keuze en auto voldoet aan de verwachtingen. Blij met mijn Mercedes c klasse. Enigste minpunt is de lege tank bij ophalen van de auto. Verder zeer tevreden.

Met tevredenheid een auto gekocht

In december 2025 hebben wij een Peugeot 208 elektrisch gekocht bij Seldenrijk BV te Harderwijk. Ik maak in het dagelijks leven niet snel een recensie maar daar heb ik dit keer toch de behoefte aan. We zijn gewoon heel tevreden en willen dat op deze manier laten blijken. Het contact via berichtenservice verliep snel en vlot. Logischerwijs ben ik ook naar het bedrijf toe gaan. De eerste keer was de afspraak niet goed gepland en duurde het even voordat ik te woord werd gestaan. Het was toen heel druk en uiteindelijk ook niet echt veel informatie kunnen inwinnen. Het 2e bezoek maakte echter alles goed. Een vriendelijke verkoper die de tijd nam en alles goed uitlegde. Ook een proefrit kunnen maken. Tijdens het 3e bezoek zijn wij tot koop overgaan. Dit verliep ook prettig. Na koop kwamen nog een aantal kleine gebreken aan het licht. Hier contact over opgenomen met Seldenrijk en dit werd zoals verwacht snel afgehandeld. Een dikke pluim voor het bedrijf.

trage opstart, super snel einde.

Goede dag, waarom kom ik naar Seldenrijk, een auto koop je niet zomaar, na marktplaats volledige uitgespeld te hebben, zo doe ik het, omdat het kan, Kijk ik wat wil ik, wat is mijn budget, dus door veel te kijken weet je op een gegeven moment wat het wordt. Maar dan wil je toch verschillende modellen bekijken, ik had een merk best hoog op mijn lijst, maar toen ik een keer instapte viel ie toch tegen. En dan kom je bij Seldenrijk uit, want hier staan heel, veel auto's. Het principe bevalt mij, je loopt tussen de auto's, scant de QR-code, op een gegeven moment had ik nog drie kandidaten over, ik kreeg de sleutels en kon de auto's zonder een verkoper bekijken. Dan komt een kleine punt, Seldenrijk is offer van hun eigen succes, er is geen verkoper beschikbaar, het moet met afspraak, maar ook door de drukte, je staat aan de balie te wachten, maar iemand die belt wordt wel te word gestaan, terwijl ik toch de moeite heb genomen om naar de showroom te kommen, moet ik toch wachten tot het gesprek aan de telefoon is afgesloten. Dat zou ik toch proberen om anders te organiseren. Op een gegeven moment sta je toch een beetje verlaten bij, waar is de rij, de mevrouw zij ik kijk of er iemand beschikbaar is, maar door de drukte komt ze er niet aan toe, weer een telefoontje...... Maar op een gegeven moment komt een verkoper langs die net even wat tijd heeft, en vraagt of ie kan helpen. Met geduld langs mijn keuzes gelopen iets over vertelt, en toch nog de sleutel gehaald voor een proefrit, en ja verkocht. De verkoop ging heel erg professioneel en duidelijk. Rij nu al drie weken en ben super happy. Dus ja, het kan druk zijn, maar het personeel dat da werkt is professioneel en vriendelijk. 4 sterren, vanwege de manier van afspraak maken, en dat als je belt eerder wordt geholpen.

Fijn om zonder geleur en gezeur geholpen te worden bij de aankoop.

Leuk om in zo'n snoepwinkel van auto's rond te dwalen, en uiteindelijk ook een haalbare keuze te maken.

Top bedrijf

Eerlijke prijzen en fijne verkopers die ook de tijd voor je nemen! Zeer tevreden en houden zich ook aan hun afspraken.

ik ben zeer tevreden

we zijn super vriendelijk geholpen snelle service eerlijk advies

Correct geholpen, geen opdringende verkopen. Komen afspraken keurig na.

Verkoop was helder en duidelijk. Prettige verkoper. De auto was keurig afgeleverd volgens afspraak. De strik op de auto was erg leuk. Duidelijk verhaal over de inruilwaarde can onze oude auto.

Goede behandeling

Super geholpen

We zijn super vriendelijk geholpen en zeer tevreden met de nieuwe auto

Prettig!

Ik ben via internet bij Seldenrijk terecht gekomen, op een uur rijden van mijn woning. Tijdens twee bezoeken ben ik prettig en goed geholpen. Wel bleek het lastig de onderhoudsgeschiedenis te achterhalen, waardoor ik toch het gevoel had met een totaal onbekende auto te zijn weggereden. Het rijbereik van de accu blijkt kleiner te zijn dan de beloofde, ik hoop dat dat komt door de lage temperaturen. Dit zal de komende dagen blijken. De auto rijdt lekker, ik ben er blij mee.

helaas kon er over de prijs absoluut niet onderhandeld worden, dat is een minpunt vind ik. Maar over het geheel genomen,ben ik verder tevreden

enorm behulpzaam

Ik ben goed geholpen met alle vragen die ik had omtrent de auto zo was voor mij het proces makkelijker en fijner om de auto te kopen!

Doen alles voor je wat ze kunnen

AUDI A7 Zelfs met de drukte die ze meemaken elke dag reageren en helpen ze super snel. Ik heb een fijne ervaring gehad met goede klantenservice

Net en punctueel bedrijf,

Goed geholpen, geen drammerige verkopers, maar wel voldoende uitleg en tijd.

Netjes en goed geholpen

We zijn netjes en goed geholpen aanstaande zaterdag De auto halen

Slecht

Mijn ervaring met deze dealer was zeer teleurstellend. Na het selecteren van een auto en het betalen van een aanbetaling hebben wij binnen enkele uren onze beslissing heroverwogen. Wij hebben direct contact opgenomen om dit netjes te bespreken en te kijken naar mogelijke oplossingen. Daarbij hebben wij zelfs aangeboden om een andere auto uit hun voorraad te kopen. Tot onze verbazing was er geen enkele bereidheid om mee te denken of alternatieven te bespreken. Er werd strikt vastgehouden aan het standpunt zonder ruimte voor overleg, ondanks het feit dat wij zeer kort na ondertekening contact hebben opgenomen. Hoewel ik begrijp dat bedrijven hun eigen voorwaarden hanteren, verwacht je als klant op zijn minst een open en klantgerichte benadering — zeker wanneer er snel en constructief wordt gecommuniceerd. Op basis van mijn ervaring raad ik toekomstige klanten aan om zich zeer goed te informeren over de voorwaarden en volledig zeker te zijn van hun beslissing voordat zij iets ondertekenen of een betaling doen.

Komen afspraken niet na

5,5 maand geleden een peugeot 3008 bwj 2020 aangeschaft met de zogenaamde 40 punten check en het basispakket(600 euro) extra verzekering. Nu na een half jaar had deze een beurt nodig bij de plaatselijke en betrouwbare garage in eigen woonplaats waar aan het licht kwam dat de remschijven en de accu op waren. Kosten inclusief beurt 800 euro. Dit gemeld en bewijs/foto's opgestuurd naar Seldenrijk. Maar hier werd gezegd dat deze onderdelen zekers nog een lange tijd mee zouden moeten kunnen. Ze zijn vriendelijk als men hier een auto aanschaft totdat er problemen zijn dan geven ze NIET THUIS. De naam Seldenrijk kunnen ze beter veranderen in SNELRIJK. Laat dit (bedrijf) links liggen, een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!. Een nette en aanvaardbare oplossing zou zijn geweest om alleen de onderdelen te vergoeden en niet de gewerkte uren, daar zouden wij mee akkoord zijn gegaan.

Geen zaken mee doen!!

Ik zou niet adviseren om hier een auto te kopen. Ik heb in september 2025 een auto gekocht en in februari 2026 heb ik mijn auto moeten laten repareren wegens versleten remschijven en een accu die aan vervanging toe was. Dit is in nog geen 6 maanden tijd. Seldenrijk is niet bereid om fouten toe te geven en zegt alleen maar dat wij de auto bij hun hadden moeten laten repareren. Ik ga geen 2 uur heen rijden voor een kleine beurt en 2 uur terug maar begrip is ver te zoeken bij dit bedrijf. Hun zeggen je had nog prima met die remschijven kunnen rijden. Dat is absoluut niet waar!! Ik reed al haast op het metaal dus blijkbaar hebben ze ook geen verstand bij dit bedrijf! Als je extra kosten wil betalen moet je bij dit bedrijf zijn en bij problemen kun je fluiten naar medewerking en je centen!! De naam Seldenrijk kunnen ze beter aanpassen naar Snelrijk!!

Relaxt, super geholpen

Heb mij "selden zo rijk" gevoeld met onze "nieuwe" auto. Super blij met onze nieuwe auto en ondanks dat de auto waarvoor wij kwamen net verkocht was werdt er een redelijk vergelijkbare auto aangeboden die we eigenlijk nog mooier vonden en we een goede deal konden sluiten. Dank aan al het personeel die ons super vriendelijk hebben geholpen.

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.