Geweldige ervaring

Heel fijn bedrijf, groot aanbod. Heel fijn en correct geholpen door Jasper

Goed geholpen en geduldig met de uitleg

Goed! Fijn geholpen en met een mooie auto weg gegaan!

Mooie Kia Optima gekocht, erg blij mee! Ik wacht alleen nog op het onderhoud rapport die Axel mij zou toesturen, dus die zie ik ongetwijfeld tegemoet na deze review :)

Goed en vriendelijk geholpen

Voor de tweede keer een auto gekocht hier. Was weer top geregeld Bedankt en wellicht tot de volgende keer

Vertrouwelijk

Goed geholpen fijne verkopers vriendelijk personeel

Prettige garage

We gingen een Mazda CX 5 bekijken/proefrit maken. Erg fijn geholpen en ook meteen duidelijkheid over de prijs.

Super goede dienstverlening!

Goed geholpen en klant centraal bij verkoop!

Vriendelijk en super goed geholpen

Je word super goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Heel erg vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Goed geholpen door Jordy. Veel aanbod en heel erg blij met mijn nieuwe auto.

Top bedrijf wat een service en klant vriendelijkheid

Mijn ervaring met seldenrijk is uitstekend

Gigantisch assortiment en vriendelijk personeel. Helemaal top

Super!

Leuk bedrijf met leuke mensen en een grote voorraad auto’s die voor een meer dan schappelijke prijs te koop zijn. We zijn leuk geholpen door Jordy en de koop was eigenlijk snel gedaan! De afhandeling ging ook soepel en we zijn erg blij met onze nieuwe auto!

Feestje

We werden vriendelijk welkom geheten en uitgenodigd voor een kop koffie, ondertussen de voorraad bestuderen en dan een keurige verkoper die weet waar hij het over heeft die ons heeft geholpen.

Snelle en duidelijke communicatie. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere auto verkopende bedrijven.

Duidelijke afspraken

Goed team die luisterd naar je wensen.

zeer tevreden over de professionele en klantvriendelijke behandeling

wij waren in uw bedrijf om een Mercedes CLA te bekijken. We werden professioneel en klantvriendelijk geholpen door Jordy. Hij verstaat het vak om de klant empathisch en in een ongedwongen sfeer zijn keuze te laten maken. Vandaag ben ik tevreden met de nieuwe auto naar huis gereden.

Goed gevoel aan overgehouden

Het gevoel was goed

2e auto gekocht, weer hele mooie en zgan mercedes

Weer een hele mooie mercedes c klasse gekocht 2016, ik denk ook een hele nette en goede auto, prijs ook net, service ook prima, ik ben niet van het bijkopen van garantie, nu toch gedaan en verzekerde garantie van 600 euro voor 1 jaar bijgekocht. Ik denk niet dat ik deze nodig heb, want is een hele goede auto, laten controleren door specialisten (is ook mijn hobby), maar geeft toch fijn gevoel, je kan de auto dan bij elke mb dealer in de buurt laten repareren. De auto was ook goed onderhouden en net beurt gehad bij dealer, goede 4s banden, nieuwe remmen incl schijven e.d. Voor mijzelf ook een jaar eerder c klasse uit 2019 gekocht, als nieuw weinig km en rijd hier nog steeds met veel plezier in. Vandaar dat ik ook weer voor 2e mercedes bij Seldenrijk ging kijken en gekocht.

Snel

Snel

Goed geholpen

Nette auto voor een goede prijs 1 minpuntje ze rekenen 50 euro extra voor geld wat je contant betaald contant geld is een wettelijk betaalmiddel en dat zou niet moeten kunnen. Nog nooit.meegemaakt

Auto bezichtigd, proefrit gehad, deal afgesloten en auto mee

Goed en professioneel

Ik was verrast door de hoeveelheid auto’s. Ruime keuze. Ik ben ook goed geholpen door de verkoper. Niet opdringerig. Prijs goed. Ik heb vantevoren diverse sites en prijzen vergeleken met elkaar.

Fijn geholpen

Goede ervaring, geen gladde verkoop praatjes...

Keurig bedrijf, geeft veel vertrouwen, eenvoudige en snelle afhandeling van vragen en prima prijs.

Ik had de aanbieding van mijn net gekochte auto gezien via gaspedaal en heb toen gebeld. Er werd duidelijk geïnformeerd wat er gevraagd werd om een proefrit te kunnen doen. Op de dag van de proefrit 08-09 stond de auto klaar al was het wel jammer dat zowel de batterij, als de tank leeg en bijna leeg waren. Ook was er nog een zachte achterband die gelijk op viel tijdens de proefrit. Verdere afhandeling na besluit tot kopen inruil bestaande auto verliep prettig en helemaal oke. Op de dag van ophalen werd de auto met de strik erop gepresenteerd en verliep alles vlot. Klein minpuntje. Tijdens de reis naar huis viel op det de bandenspanning achter een beetje hoog was maar voor veel te hoog. (2,2 bar gevraagd maar er zat 2,8 bar in)Beetje jammer maar gelukkig eenvoudig te corrigeren. Wat het bedrijf Seldenrijk betreft bijna een 10 maar ik ben zeer tevreden.

Prachtige auto

Heel fijn geholpen!

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.