Vriendelijk, meedenkend, top kwaliteit

Wij hebben ons appartement laten verbouwen. Het was eerst een 1850 pastorie, maar nu is het een moderne strakke woning. Als je zelf allss wilt aanleveren bouwrn hun alles er geweldig in en denken super goed mee over lichtpunten, aansluitingen en bouw van de woning. Super vriendelijk en hebben goeie jonge jongens in dienst die super kwaliteit leveren

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fantastisch!

Eerlijk, betrouwbaar en niet moeilijk doen met dhr. Snellen. Tijdens het bouwen van onze woning deden wij erg graag zaken met deze aannemer. Niet alleen de aannemer zelf maar zijn hele team was fijn om mee samen te werken. Er wordt graag meegedacht en ze werken hard. Ook was er een eerlijke mening wanneer zaken beter niet waren om uit te voeren of er wanneer er iets aangepast moest worden. Mochten wij ooit nog een woning bouwen zou Snellen Bouw en Montage mijn eerste keus zijn.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Professioneel, vakkundig, en goede communicatie

Een erg prettige verbouwing gehad zonder open eindes. Fijne medewerkers en een goede communicatie. Alle afspraken worden nagekomen en de verbouwing is professioneel en vakkundig uitgevoerd.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

FAN-TAS-TISCH

Wat een vakmanschap heeft het Team van Snellen Bouw geleverd. Prachtig om ook de saamhorigheid van het team te zien en te voelen op de tijden dat de puntjes op de i gezet moeten worden en iedereen bereid is daar zelfs buiten de reguliere werktijden, vanuit hun hart, alle tijd en aandacht aan te geven. Onze dank is groot. Zorg dat jullie team blijft zoals het is, jullie zijn stuk voor stuk toppers, dank jullie wel! Wij zullen Henk en zijn team bij iedereen aanraden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Wilhelminastraat 73

3771AP Barneveld