Vakkundig en bekwaam Team.

Ik ben meer dan tevreden met de kwaliteit en service van Assieco. Prijs -kwaliteit verhouding is prima en het installeren van de installatie vakkundig en naar mijn wensen uitgevoerd. Beleefde mannen en alles werd schoon achter gelaten. Met vragen zijn ze zeer makkelijk te bereiken en hebben kennis van zaken. Een dikke 10 dus!

• Nazorg en Garantie

Assieco heeft bij ons het dak geïsoleerd en de dakpannen vervangen. Wij zijn echt heel blij met wat ze hebben gedaan bij ons. De mannen hebben prachtig werk geleverd, hebben meegedacht met ons als klant en ook vanuit klant perspectief gekeken hoe we een prachtig resultaat kunnen krijgen. Ze communiceren duidelijk en komen hun afspraken na. Mocht je voor het vervangen van je dak staan kunnen wij deze mannen zeker aanraden.

• Nazorg en Garantie

Dak isolatie en nieuwe dakpannen en overkapping

Erg blij met ons nieuwe dak, geheel geisoleerd en nieuw dakpannen, nieuw velux dakraam geolaatst. En overkapping aan onze bestaande schuur gezet en ook met nieuwe dakpannen!! Uiteraard een prachtig gezicht

• Nazorg en Garantie

Keurig werk geleverd, zijn er heel blij mee

Vriendelijke mannen, snelle (e-mail) reactie, alle afspraken nagekomen, werkten keurig en snel. Zijn heel blij het met resultaat.

• Nazorg en Garantie

Snel en goede service tussen aanvraag, plaatsen van de dakpannen en de afwerking. Zeer tevreden.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

MHI SRK35ZSX geplaatst, goed gedaan jongens.

De heren kwamen netjes op de afgesproken tijd, dit is het nieuwste model airco van MHI (zowel buiten als binnen unit A+++ en zeer stil) dus ze moesten bij de binnen unit even kijken hoe het e.e.a. zat, ze hadden dit model nog niet eerder geplaatst. Voor alles een 1e keer maar ze weten wat ze doen dus dat leverde geen problemen op. Tijdens het naar buiten boren van de electra kwam de voorkant van de baksteen los. Deze huizen hebben bakstenen met luchtkamers erin dus dat brokkelt allemaal wat sneller af dan een massieve steen. Daar komken ze vandaag even voor terug om die vast te lijmen. Ze hebben de standaard rubbers gebruikt met de muurbeugel waarvan ik in 1e instantie dacht dat dit herrie op zou leveren, de unit is echter zo stil dat het geen enkel probleem is. Hij hangt op het balkon en de buren aan beide kanten hebben nog steeds niet door dat er een airco hangt. Primair doel is verwarmen en dat doet hij uitstekend. Verbruik na 12 dagen 4,2 m3 gas (alleen voor douchen en warm water) en 16,3 kWh. Temperatuur in huis is dik 20 graden, heerlijk. Wel wat vieze vingers op de muur na het plaatsen maar dat was er met een billendoekje zo af. Ik heb ze tussen de middag nog even verwend met een lekkere lunch van de bbq. Ik kan Assieco aanraden. Ik geef nooit de maximale score dus vandaar 4 sterren.

Goed werk

goed werk

Vakmensen

Via mijn lieve kapster heb ik een visitekaartje gekregen. Het was voor mijn vader want het was een enorme lekkage. Zodra ik contact had gezocht werd het meteen in gang gezet. Vakkundig het platte dak vernieuwd en keurig alles opgeruimd. Top werk

• Nazorg en Garantie

Samen met buren dakpannen laten vervangen.

Alles netjes afgewerkt, en uiterst vriendelijk personeel en rommel netjes opgeruimd.

• Nazorg en Garantie

Op professionele wijze voorzien van nieuwe dakpannen!

Assieco/TK Dakpannen heeft ons recent op deskundige wijze aan nieuwe dakpannen geholpen. Binnen één werkweek hebben zij 3 daken (ook die van onze 2 naaste buren) gerenoveerd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, en zeer prettig contact gehad mbt de offerte. Bedankt!

Over Assieco

Assieco is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van airco-systemen en zonnepanelen, maar voor het renoveren van uw dak bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij maken (voordat we een offerte uitbrengen) graag even kennis met u, zodat uw wensen besproken kunnen worden en wij vanuit daar een gepaste aanbieding in een vrijblijvende offerte kunnen sturen.

Over Techniek Nederland