snelle dienstverlening

Prettig, vakkundig, eerlijk

Uitstekend!

Uitstekend!

Exceptioneel

Vier en halve ster omdat ik gewoon nooit vijf sterren geef. Wij kochten onze flat aan het strand met de wetenschap dat deze nooit was updated sinds de bouw in 1968. Voor aankoop hebben we samen met Marcel de flat doorgelopen om te zien hoe ingrijpend de verbouwing zou zijn zodat we 'n idee hadden waar we aan begonnen. Marcel en zijn team hebben wonderen verricht, niet alleen op elektrisch gebied (extra groepen, stopcontacten, dimmers, nieuwe leidingen en extra verlichting) maar nog vele andere werkzaamheden voor het zetten van de nieuwe keuken, badkamer, licht en geluid, etc. Wij genieten nu van 'n mooie strakke totaal updated flat anno 2019. Er is met top kwaliteit gewerkt en ETB is zeker 'n aanrader.

Fantastisch!

Ik had gehoord van de vakmanschap van Marcel Vittali en mocht het eindelijk zelf een keer ervaren. Er moest een laadpaal bij mij worden geinstalleerd op basis van 3 fase. Ik had er al eentje op basis van 1 fase. Marcel is eerst langs geweest om om te kijken welke werkzaamheden moesten worden uitgevoerd. Hij heeft alle handelingen met de netwerkbeheerder in gang gezet, is vervolgens met zijn team de omzetting van 1 naar 3 fases komen uitvoeren en heeft de de laadpaal omgewisseld. Daarna heeft hij de netwerkbeheerder ingeseind om de switch om te zetten van 1 naar 3 fasen. Erg fijn dat ik niets hoefde te doen. Alle werkzaamheden worden uit handen genomen. Zoals het hoort en zoals je verwacht. Top Marcel! Bedankt voor jouw hulp.

Marcel Vittali komt de afspraken helemaal na

Deskundig bedrijf met goede communicatie door secretariaat

Top elektricien

Wat een deskundig bedrijf. Was in zeer korte tijd erachter waardoor er kortsluiting ontstond. Dit was door een, voor ons onbekend, stopcontact wat nat was door lekkage. Super service, goede bereikbaarheid.

Correcte uitvoering, afspraken worden nagekomen, een duidelijke prijsopgave, is deskundig en betrouwbaar. Doet wat beloofd is!

Vakmanschap!

Zeer deskundig! Goed advies over hoe dingen op te lossen, dat ook praktisch is. Klantgericht en vriendelijk.

Vakkundig, hulpvaardig en vriendelijk

Marcel Vittali is vakkundig, hulpvaardig en vriendelijk. Hij werkt netjes en lost problemen goed op.

I highly recommend Marcel Vittali

I used his services here and there since 3 years now. He is fast, precise and has plenty of knowledge and expertises. He is also a nice person.

Betrouwbaar in afspraken en realisatie van technische oplossingen

Technisch bureau Marcel Vittali is al jaren lang de betrouwbare partner om alle technische en infrastructurele vragen binnen onze bedrijven op te losse. No nonsense aanpak en bereid om altijd mee te denken naar een bruikbare en praktische oplossing per situatie!

ETB Vittali is een zeer deskundig, professioneel en betrouwbaar bedrijf

We kunnen echt niets noemen als aanmerking op de geleverde diensten, het contact of zijn adviezen.

Super,niks te klagen, geweldig service dag en nacht :)

Elektro Technisch Bureau Marcel Vittali expert in zijn domein, klanten vriendelijk, professional bv, geeft altijd goed advice, denkt altijd mij an oplosingen, heel erg flexible, altijd bereekbaar voor vragen, Conclusie wij zijn heel erg tevreden met Elektro Technisch Bureau Marcel Vittali. Aanbevolen

Een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Een zeer fijne bedrijf om mee samen te werken.

Vlotte opvolging, en prima resultaat!

Een verzoek voor een offerte wordt snel en professioneel opgevolgd en afgeehandeld. De gevraagde oplossing wordt ter plaatse opgenomen waarna ik een passende en correct gespecificeerde offerte heb ontvangen.

Fijne service, professionele dienstverlening

WTB Vittali heeft in ons kantoor de elektra uitgebreid voor extra werkplekken. Het werk ging snel en zonder dat we er last van hadden tijdens ons eigen werk. Een heel prettige ervaring, ik kan Marcel ETB Vittali aan iedereen aanbevelen!

Heel goed, prima service en respons

Werk al jaren met Marcel Vittali. Lost problemen die ik heb in de panden van onze stichting altijd prima op en is zeer accuraat. Denk goed mee in de vragen die ik voor leg.

JW Lucasweg 14

2031 BE Haarlem

Over Hoppenbrouwers Techniek Haarlem

Op zoek naar een installatiebedrijf in Haarlem? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot beveiliging en technisch beheer. Wij leveren als totaalinstallateur slimme oplossingen voor high end woningbouw en utiliteit in heel de regio. Zo maken we gebouwen comfortabeler, veiliger én duurzamer. Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Haarlem zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo! LET OP: reviews vóór 17-10-2024 zijn mogelijk ook vanuit Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali verzameld. Dit bedrijf is in oktober 2024 overgenomen door Hoppenbrouwers.

Over Techniek Nederland