Zeer professioneel

Marcel heeft bij mij een nieuwe meterkast geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan.

nA MELDING WORDT STEEDS OP KORTE TERMIJN HET PROBLEEM OPGELOST.

UITSTEKEND

zeer goed

Ik ben zelf geen technicus en kan moeilijk bepalen hoe goed het werk gedaan is. Het ziet er in ieder geval prima uit. Wat ik wel kan beoordelen is de rest. Marcel werd mij aanbevolen door een bekende. Vanaf het eerste contact is alles prima en geheel volgens afspraak gelopen. Marcel denkt goed mee. Kwam speciaal vooraf om e.e.a toe te lichten en ook achteraf kreeg ik alles zeer goed uitgelegd. Hij bracht uit eigen initiatief zaken naar voren die ons in de toekomst geld zullen besparen. Ik heb in hem een betrouwbare elektricien gevonden en zal waar nodig weer van zijn diensten gebruik maken.

Prima vakmensen

Bij calamiteit altijd snel ter plaatse. Vriendelijke behandeling en begrip voor de omstandigheden waar het werk uitgevoerd moet worden. Prima uitvoering van de verschillende werkzaamheden.

Snel, vakkundig en een goede prijs.

Eerste contact, opname werk, offerte en uitvoering vond allemaal plaats binnen 1 week. Contact met Marcel was prettig en de prijs was goed.

Een prettig bedrijf , dat goed en accuraat werk levert

Werkzaamheden goed, vlot en naar verwachting. Goede communicatie en sympathieke afhandeling.

Het is erg fijn werken met Marcel Vittali!

Elektro Technisch Bureau Marcel Vittali heeft exact gedaan wat nodig was. Alle werkzaamheden zijn op tijd uitgevoerd en de plaats waar de werkzaamheden uitgevoerd zijn was na bij vertrek keurig opgeruimd.

Professioneel en heel netjes werk afgeleverd

zie hierboven

Professioneel, snel en vriendelijk

Vittali is een professioneel bedrijf, waar met plezier en vakmanschap wordt gewerkt. Een aanrader voor ieder die een vakbekwaam en gekwalificeerd installateur zoekt.

Prima en flexibele service

Zeer goed.

Prima!

Goed en deskundig bedrijf, goed in overleg en nakomen van de afspraken!

uitstekend

Zeer behulpzaam. Meedenken en direct terugkomen als iets niet in orde is.

Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen

Kwaliteit, klantvriendelijk, meedenken voor oplossing. Zeer tevreden.

afspraak netjes en vlot. reparatie prima

Na mail snel een telefoontje en afspraak. Kwam netjes op tijd en de reparatie is netjes en klantgericht afgehandeld.

Vakmanschap!

Marcel Vittali heeft bij mij thuis alle verlichting vervangen door LED en een eNet systeem geinstalleerd. Hert werkt geheel naar tevredenheid.

Alles naar wens gefixt.

Marcel Vittali werkt nauwkeurig en precies en komt altijd alle afspraken na. Hij denkt mee om tot slimme oplossingen te komen.

snelle service, netjes gewerkt

Onze grote lamp boven de eettafel was na 12 jaar plotseling naar beneden gevallen. Marcel heeft hem weer veilig opgehangen.

wij zijn blij met Marcel Vittali als elektricien

Ook bij niet alledaagse ingewikkelde problemen creatief en prettig.

Zie hieronder

Heel correcte monteur, met prima vakmanschap!

top

Bureau Vittali levert vakwerk, denkt mee aan oplossingen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar leveren kwaliteit en je weet dat het goed is. Dat geeft zekerheid en dat is de prijs waard

Zonder meer positieve ervaringen

Ik heb, geloof ik, 3 opdrachten aan dit Bureau verstrekt en die zijn alle tot volle tevredenheid uitgevoerd en alles binnen een redelijke termijn.

prima werk geleverd

ben zeer tevreden over de wijze waarop en door wie de werkzaamheden zijn verricht

Kundig

Marcel is een vakman waar goed afspraken mee te maken is.

Ouderwetse degelijkheid, betrouwbaar, vriendelijk

Heel positief

Zeer kundig, betrouwbaar en prettig om mee te werken

Aantal klussen mee gedaan: LED verlichting, internet bekabeling, sluiting, nieuwe meterkast en reparatie armaturen. Steeds heel adequaat. Modernste gereedschap, vakkundig en bij spoed snel ter plekke.

JW Lucasweg 14

2031 BE Haarlem

Over Hoppenbrouwers Techniek Haarlem

Op zoek naar een installatiebedrijf in Haarlem? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot beveiliging en technisch beheer. Wij leveren als totaalinstallateur slimme oplossingen voor high end woningbouw en utiliteit in heel de regio. Zo maken we gebouwen comfortabeler, veiliger én duurzamer. Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Haarlem zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo! LET OP: reviews vóór 17-10-2024 zijn mogelijk ook vanuit Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali verzameld. Dit bedrijf is in oktober 2024 overgenomen door Hoppenbrouwers.

Over Techniek Nederland