Als we weer gaan bouwen kiezen we zeker voor bouwbedrijf van Noorloos.

Komt zijn afspraken na. Fijn om mee samen te werken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbare en kwalitatief uitstekende aannemer

Bouwbedrijf H. van Noorloos heeft onze vrijstaande woning gebouwd. Het is een kleinschalig familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en deskundigheid. Afspraken werden nagekomen en er was ruimte voor onze vragen en opmerkingen. Vanuit de ruime ervaring van het bedrijf kregen we goede adviezen en samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen waar we nu met ons gezin elke dag van genieten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

De verbouwing verliep soepel en zoals gepland. Prettig ervaring.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Kwaliteit gaat boven tijd

Bouwbedrijf wat gaat voor kwaliteit ongeacht de omstandigheden. Goed bedrijf waar je fijn mee kunt bouwen

Goede communicatie en vakmanschap

Familiebedrijf waar vakmanschap hoog in vaandel staat en die meedenkt met de klant

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Over Bouwnu