Heeft een totaal van 196 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten reageren overwegend positief. Ze waarderen duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers en snelle, betrouwbare service. Er wordt vaak genoemd dat het prijs-kwaliteitverhouding goed is en dat eerlijk advies wordt gegeven. De algehele ervaring wordt omschreven als professioneel en betrouwbaar, met aandacht voor klantbehoeften.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vriendelijke medewerkers
Betrouwbare service
Gebaseerd op 103 reviews
Kundig en zeer goede service
Daar geweest, voor de koppeling en uiteindelijk versnellingsbak.
Netjes hierover geinformeerd en uiteindelijk vervangen. Een tijdens vervangen ontvangen probleem werd ook netjes opgelost
7 September 2026
Marc
Eindhoven
Deskundig. Eerlijke prijsopgave. Bereid om te helpen bij onverwachte pech
Zie boven
7 September 2026
meneer/mevrouwvane
Helmond
korte lijntjes, geen gedraai maar direct! er word duidelijk gesproken over tijd van reparatie en kosten. als het klaar is word er nog uitgebreid gesproken over wat ze hebben gedaan en laten zelfs de onderdelen zien die zijn vervangen, vind dat heel netjes.
6 September 2026
d-tection hekwerken
aarle rixtel
Fijne service
Dirve Q legt altijd goed uit wat de acute problemen zijn en de mogelijke toekomstige problemen.
4 September 2026
Bram
Prima service!
Overstap van garage ver weg naar dichterbij! APK-keuring met prima communicatie. Overleg over verdere onderhoud, Thomas denkt fijn mee.
3 September 2026
Jolianne
goede Garage
Fijne garage,goed overleg ,wat het kost ,ben goed geholpen ..
3 September 2026
Twan van den Eksen meneer/mevrouw
Positief
Goed en snel geholpen. Heel vriendelijk en behulpzame mensen
1 September 2026
Femke
goede betrouwbare garage.
Staan altijd meteen klaar, zeer goede service, en nemen de tijd voor je, zeker als vaste klant.
28 August 2026
Aarle-rixtel
Uitstekende service!
Zomaar binnen gelopen omdat koelvloeistof te laag stond. Werd direct geholpen en ook nogeens gratis, terwijl ik geen bekende klant was.
Hierna besloten de volgende servicebeurt met APK hier te laten uitvoeren. Dit is wederom prima gegaan met duidelijke uitleg over reparaties en kosten daarvan.
27 August 2026
Ben
Goed en betrouwbaar!
Doen wat ze moeten doen, zonder poespas en laten altijd even weten wat de kosten gaan worden.
Ik ben dik tevreden!
20 August 2026
Henk
Goed geholpen
Door twee medewerkers goed geluisterd naar onze bevindingen (koppeling die niet meer lekker werkte). Beide hebben in ons bijzijn gekeken naar de auto en de koppeling getest. Daarna is er snel een offerte opgemaakt en net zo snel een afspraak ingepland voor de reparatie. Fijn contact, goed geholpen!
17 August 2026
Kim
Waalre
Uitstekende service, vriendelijke medewerkers
Bij de APK van mijn auto ben ik zoals afgesproken eerst gebeld over wat er moest gebeuren, heel fijn en wat de kosten waren. Ik kon snel terecht voor de keuring en 2 dagen later was mijn auto al weer klaar. Heel erg bedankt voor de goede en vriendelijke service!
16 August 2026
mevrouw Angelique
AARLE-RIXTEL
Alleen maar positief
Fijn bedrijf. Ze zijn zeer behulpzaam.
14 August 2026
9 August 2026
Botman
Uitstekende service
Ze staan altijd voor je klaar als er iets is, helpen je deskundig.
Zeker aan aanrader
Netjes volgens afspraak
7 August 2026
Bert
Vught
Belletje geleegd en binnen 1/2 uur mijn verlichting gerepareerd!!
7 August 2026
Goed.
3 August 2026
Coen
Veel kennis deze mannen!
Werken secuur, snel en hebben veel kennis. Altijd correct en nette transparante prijzen.
30 July 2026
Corina
Son en Breugel
goed en behulpzaam
Gaan grondig te werk en soms wat te precies voor het gebruik van de auto ten opzichte van de APK. Het lijkt me niet direct noodzakelijk als er niet veel mee gereden wordt, dat dan de erco niet wat bijgevuld kan worden, als hij het jaar ervoor al een grondige beurt gekregen heeft.
26 July 2026
meneer Frank
Aarle-Rixtel
Snelle service, goede uitleg over wat er moet gebeuren.
Vooraf wordt doorgegeven wat er moet gebeuren en er worden geen overbodige werkzaamheden verricht die wel zouden kunnen, maar niet noodzakelijk zijn. Gebeurt in andere garages soms wel en dan lopen de kosten op.
23 July 2026
Thomas
Eerlijk en goede service
Denken goed met je mee en vooruit. Zijn eerlijk en was aangenaam verrast toen mijn auto na reparatie helemaal was gewassen door de wasstraat. Leuke service.
21 July 2026
Lieke
Boxtel
Perfecte service.
Met een klacht, platte band aan mijn auto, naar binnen gereden, binnen een kwartier weer buiten. Band perfect gerepareerd door vriendelijke en kundige monteur.
21 July 2026
Hub
Perfect en eerlijk
Fijn dat er van te voren een offerte gemaakt wordt en er dan ook de mogelijkheid is om te overleggen, fijn bedrijf met kundige monteurs
20 July 2026
Jaap