Weet wat ze moet doen.
Mijn tanden zijn in veilige handen
Onze ervaring was heel goed, werd duidelijk uitgelegd en advies gegeven. Tandarts en assistentie waren vriendelijk en toonde geduld.
Aardige man kwam rustig over
Ben tevreden maar altijd blij als ik weer richting uitgang ga.
In deze praktijk word ik altijd goed en op de afgesproken tijd behandeld. Mijn eerste bezoek was nadat ik langer niet bij een tandarts geweest. Vanaf eerste moment met veel aandacht voor mijn situatie geholpen. Ben zeer tevreden. Complimenten aan het team. Waarom geen 10.......Een hoogste en laagste score vallen bij mij altijd af....Maar dit verdient men wel.
Prima behandeling
Goede en grondige tandreiniging en halfjaar controle door prettige medewerkers, Op de afgesproken tijd.
ik ben tevreden over de totale tandheelkundige zorg en over het personeel.
Mijn ervaring was heel goed
Bij deze praktijk word ik goed geholpen....
Super geholpen steeds
Prima prothese gemaakt, voor boven en onder gebit
Goed geholpen in de jaren
Tandarts reinigt het gebid niet. En afspraak bij mondhygiëniste duurt maanden
Altijd zeer vriendelijk en deskundig behandeld door Elly en overige tandartsen
Fijne 0ntvangst geen wacht tijd zeer kundige en snelle tandarts Sylwia
Leggen goed uit wat ze gaan doen. Ik stond alleen voor een verrassing dat ik mijn eigen tandarts niet had. Naderhand zag ik dat het ook in de herinnering afspraak stond. En daar heb ik zelf niet op gereageerd. Dat ik dit niet wil.
Zie hierboven!
Vrij duidelijk met wat de bedoeling is
Er zijn helaas wat wisselingen geweest van tandarts de laatste jaren maar allen waren wel goed
Behandeling werd na te vredenheid goed uitgevoerd
Putstraat 32
6372 BK Landgraaf
Ons team van enthousiaste en deskundige tandprofessionals heet u van harte welkom bij Tandartspraktijk Medisch Centrum Putstraat. In onze praktijk zullen onze vriendelijke medewerkers u vakkundig, zonder lange wachttijden helpen. Daar waar vroeger bij tandartsen de nadruk lag op zorg, willen wij problemen voorkomen door de nadruk te leggen op preventie. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen! De praktijk is gelegen in het Medisch Centrum aan de Putstraat in Landgraaf, vlakbij het winkelcentrum van Schaesberg. De praktijk is goed bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. De praktijk is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel en voor minder valide mensen.