Ik had een combi-afspraak voor mondhygiene en tandarts. Toen ik echter voor de afspraak kwam, bleek de tandarts niet aanwezig. Dat kan gebeuren, maar dat had ik graag even van tevoren geweten. Het schoonmaken van mijn tanden door de preventieassistente ging overigens helemaal prima!
Bedankt voor u feedback. Terechte en begrijpelijke opmerking dat u graag van te voren geïnformeerd was over de afwezigheid van de tandarts. Het is inderdaad ook gebruikelijk dat u over dergelijke wijzingen op voorhand wordt geïnformeerd. Onze excuses voor het feit dat dit nu niet gebeurd is. Uiteraard zullen we er scherp op letten dat u niet meer op een dergelijke wijze wordt verrast. Tandartspraktijk Medisch Centrum Putstraat
Fijne tandarts, goede indruk
Ik ben heel tevreden over de zorg van mw Hendriks. Zij is zeer vriendelijk en kundig, geeft uitleg en geeft antwoord op vragen. Tevens ben ik zeer tevreden over de zorg van dhr Dokter op het moment dat ik extra behandeling nodig heb. Over de controles tussendoor ben ik minder tevreden. Aangezien ik twee keer per jaar bij de preventieassistente kom, kijkt hij maar erg kort. Ik zit niet langer dan 3-5 minuten in de stoel en vraag mij af wat de meerwaarde is van twee keer per jaar een tandartscontrole voor mezelf. Mijne vorige tandarts nam meer tijd om goed te controleren of mijn gebit gezond is.
Prima praktijk
nvt
Wanneer ik angstig ben, wordt er naar me geluisterd
Goed behandeld. Fijne assistente.
Al verschillende keren reparaties gehad aan beschadigd geraakte kiezen of kronen, Deze werden snel en deskundig hersteld en ik ben daar vol tevreden over. Ook is het personeel en de tandarts vriendelijk te noemen.
De uitleg en uitgebreide informatie door de tandarts mvr Shchelkanova was zeer verhelderend. Ook in de behandelkamer heerst er een geruststellende sfeer en vriendelijke communicatie.
Altijd goede zorg en op tijd
Zeer nette praktijk die goed bereikbaar is. Vriendelijk en deskundig personeel.
Een praktijk met lieve meedenkende mensen en vriendelijke tandartsen.
Ik werd goed behandeld aan de bali,ik werd slecht benaderd door de tandarts assistenten van de tandarts,en moet zelf aangeven bij de tandarts voor het schoon maken van mijn gebit. Behandeling en controlle was voor mij niet fijn,
Heel tevreden, verschillende tandartsen maar altijd goed, duidelijk zowel over brhandeling die nodig is als over wat t gaat kostn.
Goed en vriendelijk praktijk
Net als ik vroeger gewend ben.
Op een goede en snelle manier een afspraak kunnen maken. Vriendelijke medewerkers en goede behandeling.
Geen lange wachttijden voor afspraken bij problemen. Geen lange wachttijden in de praktijk. Heel vriendelijk en behulpzaam receptionisten Tandarts en zijn assistent zijn ook heel vriendelijk.
Zeer goed geholpen en zeer goede Arts.
ik heb een goeie ervaring gehad.
Vriendelijke tandarts en assistente. Heel leuk met kinderen. Duidelijk. Professioneel. Fijne sfeer.
ja, in het kort wij zijn super blij met onze tandarts. ze is echt goed in haar werk en neemt de tijd om naar je te luisteren, ook erg oplossingsgericht! een en al een topper & assistenten & receptie ook erg behulpzaam. :)
Wordt goed naar mijn mening geluisterd en vorige ervaringen met andere tandartsen,die negatief waren, werd rekening gehouden.
Putstraat 32
6372 BK Landgraaf
Ons team van enthousiaste en deskundige tandprofessionals heet u van harte welkom bij Tandartspraktijk Medisch Centrum Putstraat. In onze praktijk zullen onze vriendelijke medewerkers u vakkundig, zonder lange wachttijden helpen. Daar waar vroeger bij tandartsen de nadruk lag op zorg, willen wij problemen voorkomen door de nadruk te leggen op preventie. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen! De praktijk is gelegen in het Medisch Centrum aan de Putstraat in Landgraaf, vlakbij het winkelcentrum van Schaesberg. De praktijk is goed bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. De praktijk is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel en voor minder valide mensen.