Super betrouwbaar

Arend-Jan werkt regionaal Kennemerland. Het contact was van het begin tot het einde een verademing. Heeft zeer zorgvuldig zijn taak uitgevoerd en neemt daar ook de tijd voor. Nog los van het feit dat hij buitengewoon correct en aardig is. Juist als iemand je hele huis onderzoekt vind ik dat erg belangrijk. Een absolute aanrader!

Zeer prettig en netjes geholpen

Arend-Jan is erg vriendelijk en was snel beschikbaar. Hij heeft ons erg goed geholpen. Hij heeft het hele huis goed bekeken en gemeten en kon de volgende dag al meteen het energie label afgeven.

Prettige man die afspraken nakomt !

Ik kreeg energielabel IJmond aanbevolen van kennis. Na telefonisch contact een afspraak gemaakt welke vrij snel kon plaatsvinden. Schouwing was professioneel en goede uitleg bij alles wat er bij komt kijken. Uiteindelijk energie label gekregen wat we van te voren hadden ingeschat. Ik zou Arend Jan zeker aanbevelen.

Deskundig en vriendelijk

Het is snel opgepakt door meneer De Jong. Hij is vriendelijk en prettig in het contact en we zijn tevreden met de verrichte arbeid en uiteindelijke rapportage.

Zeer vriendelijk en heel professioneel

Ik ben ontzettend vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaf deskundig advies. Een fijne ervaring van begin tot eind, met een persoonlijke en klantgerichte benadering. Absoluut een aanrader!"

Professionele - kundige dienstverlening

Netjes - betrouwbaar-oplettend-professioneel. Geïnteresseerd en stelde interessante goede vragen ! Gaf adviezen mee !

Rijksweg 96

1981 LC Velsen-Zuid