Professionele mensen die van aanpakken weten goed overleg!
Prettig contact. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Fijne communicatie en er wordt goed meegedacht.
Erg prettige personen, hard werkend. Zeer vriendelijk
Het verhuisbedrijf heeft de verhuizing naar het verzorgingshuis zeer professioneel uitgevoerd. De medewerkers werkten efficiënt, zorgvuldig en met respect voor zowel de persoonlijke eigendommen als de situatie. De planning werd nauwkeurig gevolgd en de communicatie was helder. Ze namen de tijd voor persoonlijke aandacht en zorgden voor een ontspannen sfeer op een toch emotionele dag. Kortom: Een uitstekende dienstverlening.
Prima verhuisbedrijf. Prettig contact. Dankzij de vier professionele medewerkers verliep onze verhuizing vlekkeloos.
Soepele verhuizing, denken mee en gingen netjes met mijn spullen en huis om.
Super team!
Wij zijn heel tevreden over hoe met onze spullen is omgegaan en wij ontzorgt zijn. De verhuizing verliep heel soepel en relaxed
Op 4 mei jl. zijn wij verhuisd. Jurre en Hugo hebben dit zeer vakkundig aangepakt. Alles ging in goed overleg en de mannen werkten hard. Het contact was bijzonder prettig, ook in de aanloop naar, tijdens en na de verhuizing. Kortom, niets dan lof!
Nadat het inladen langer had geduurd dan verwacht werden bij het uitladen 4 extra mensen ingezet.supersnel en goed uitgeladen en alles in elkaar gezet.
Ondanks dat ons oude huis (monument) soms lastig was hebben ze netjes en vlot alles verhuisd. Dit is de zoveelste keer dat we met hun verhuizen en elke keer goed.
Top gedaan! Alles netjes ingepakt en zonder beschadigingen verhuisd.
Uitstekend, ontzorgd!
We heen 5 mei een verhuizing gedaan in Veenendaal. We zijn zeer positief over hoe alles is gegaan. De communicatie was zeer goed. De mensen erg professioneel. Alle lof voor wat de verhuizers van van de Berg hebben gedaan deze dag.
Leuke mannen , relaxte sfeer en keurig alles verhuisd . Alles op de juiste kamers . De bewoners die in ons huis komen gaan jullie ook verhuizen hoorde ik , dus mijn enthousiasme over dit fijne , goede bedrijf werkt ;-) Ga zo door , toppers zijn jullie
Prima en snel werk geleverd. Alles op tijd. Kortom zeer tevreden.
Hele fijne ervaring gehad met de verhuizing. Nette gasten die rustig en behendig met je spullen omgaan. Als erg prettig ervaren.
Verhuizing naar zorginstelling; de flexibiliteit werd waargemaakt. Ook nog eens de extra aandacht en hulp, nadat de verhuizing iets anders verliep dan gepland. Fijn team, zeer vriendelijk!
Prettige mensen zowel aan de telefoon als thuis. Men denkt mee en blijft vriendelijk. Sterke kerels.
Zie voorgaand
Zeer goede ervaring
Vriendelijk, professioneel, top!
Wat ons betreft valt er niets te verbeteren. Dit was de tweede keer dat we door jullie zijn verhuisd. Super.
Op onze spoed-verhuizing kon Van den Berg gelukkig snel en flexibel reageren. Met grote zorgvuldigheid zijn onze spullen verhuisd. Dank!
Cobolweg 15
3821 BJ Amersfoort