Alles goed geregeld.
De mannen van Van den Berg Verhuizingen waren weer top! Ze zijn aardig, netjes en precies met je spullen en denken mee als blijkt dat bijvoorbeeld een kast niet door het trappengat past. Verhuizen is en blijft stressvol, maar met Van Den Berg Verhuizingen heb je echt heel veel minder zorgen. Dank!
Aardige medewerkers, alles netjes verzorgd,
Goede communicatie over de afspraken.. Gemotiveerde verhuizers die zorgvuldig met je spullen omgaan. Op tijd aanwezig en alles op tijd ook weer over.
Alles verliep geheel volgens plan en afspraak
Goed personeel en commu
De drie verhuizers wisten wat ze deden en pakten alles zeer voortvarend aan. Binnen 4 uur stond alles keurig in mijn nieuwe huis. Ondanks het slechte weer, bleven ze hard doorwerken. Petje af.
Ik ben meer dan tevreden over het gehele proces van de verhuizing. Van voorbereiding tot en met het neerzetten van de laatste doos in mijn nieuwe huis. In de loop naar de verhuisdag toe had ik nog wel eens een vraag. Deze werd door vriendelijk personeel aan de telefoon beantwoord. De verhuisdag zelf begon met een ronde door het huis om eventuele wensen te inventariseren of vragen te beantwoorden. Daarna heb ik mijn ogen uitgekeken hoe efficiënt, snel maar ook zorgvuldig de mannen de huisraad naar de vrachtwagen brachten via de verhuislift. Kon merken dat ze erg goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat bleek ook tijdens het weer uitladen bij mijn nieuwe appartement. Ze hebben alles op de plek gezet die op de doos of spullen geschreven stond. Zelfs tot aan de berging aan toe hebben de mannen alles keurig neergezet. Ik zag er als een berg tegenop maar samen met het gezellige Team van den Berg heb ik een bijzondere dag gehad. Dank!
De mensen van Van den Berg Verhuizingen zijn echt toppers. Ze werken als een geoliede machine, echt fantastisch. Bovendien zijn ze gezellig en is niets te veel voor ze. Na 7 uur stonden al onze spullen uit Utrecht netjes en onbeschadigd in Tilburg. Wij raden Van den Berg Verhuizingen aan iedereen aan.
De mannen van Van den Berg waren keurig op tijd en hadden in een zucht ons huis leeg. Klasse
Flexibele opstelling, komt afspraken na. Personeel zijn prima mannen.
Een verhuisbedrijf dat je echt volledig ontzorgt. Alles wordt keurig netjes verhuisd door uiterst vriendelijk personeel. Voor degenen die nog moeten verhuizen is dit familiebedrijf een echte aanrader.
Zij hebben ons in een jaar 2 maal verhuist en we hebben niets dan lof. Zeer professionele nette en flexibele verhuizer met het principe afspraak is afspraak en was bijv. Alleszins bereid om ook ad hoc even wat spullen op een ander adres op te pikken.
Supersnelle verhuizing. Drie sterke, betrouwbare jonge kerels die wisten wat ze deden. Prettige ervaring dus.
Prettig te woord gestaan door alle medewerkers en kon snel geholpen worden.
Als boven , vriendelijke mensen, duidelijke manier van werken.
Heel vriendelijk en deskundig!
Professioneel, voorzichtig en georganiseerd te werk gegaan. Zeer nette hard werkende verhuizers, flexibel en de baas kwam ook even kijken en mee helpen. Uitstekend ! Alles prima verlopen, echt een aanrader.
De verhuizers werken hard en netjes en zijn erg vriendelijk. We hebben ze eerder gebruikt en zal ze voor een volgende verhuizing zeker weer nemen.
Alleen het bed zat ziet goed in elkaar; er zat namelijk een opbergruimte in het bed; Doordat de bed-delen er verkeerd om inzaten kon het bed alleen aan de binnenkant open; mijn man en dochter zijn er in geslaagd dit te herstellen; verder viel er naderhand een plank uit de linnenkast in de berging naar beneden; waarschijnlijk te zwaar beladen dus dat hoeft niet met verhuizer te maken te hebben.
Top ervaring.
Erg tevreden over dit verhuisbedrijf. De verhuizers waren vriendelijk, werkten zorgvuldig en kwamen alle afspraken na. De hele verhuizing verliep soepel en zonder stress.
Ze waren vriendelijk, hulpvaardig en opgewekt. Ook naar elkaar toe. Werkten echt keihard door. Als er een misverstand was over het wel of niet meenemen van iets, werd dat keurig opgelost . Al met al is het prima verlopen. sAvonds zat ik al weer op mijn eigen bank in mijn nieuwe huis. En ik zal dit bedrijf zeker iedereen aanbevelen. Hartelijk dank voor de correcte manier waarop jullie mij verhuisd hebben.
Zeer plezierige afhandeling, die voor ons erg relaxed was
Cobolweg 15
3821 BJ Amersfoort