Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt telkens een professionele aanpak, vriendelijk personeel en zorgvuldige omgang met bezittingen. De verhuizers werken efficiënt en volgen de planning nauwkeurig. De communicatie is helder en prettig gedurende het hele proces. Over het geheel genomen is de ervaring positief en zonder stress.
Alle meubels en dozen waren in een mum van tijd over. Veel overleg waar eea naar toe moest. Zijn goed ontzorgt.
Hoe beoordeelt u de voorbereiding van de verhuizing (advies, planning en afspraken vooraf)?
Hoe beoordeelt u de uitvoering van de verhuizing (vakmanschap, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid van het team)?
In hoeverre heeft het verhuisbedrijf de gemaakte afspraken nagekomen?
Hoe beoordeelt u de flexibiliteit van het verhuisbedrijf bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden?
N.v.t.
Hoe beoordeelt u de afhandeling van vragen, klachten en eventuele schade na afloop van de verhuizing?
N.v.t.
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van de factuur en de aansluiting bij de vooraf gemaakte financiële afspraken?
Hoe beoordeelt u de communicatie met het verhuisbedrijf (bereikbaarheid, duidelijkheid en informatievoorziening)?
Geen
18 July 2026
Peter
Amersfoort
Wij zijn inmiddels al meerdere keren verhuisd en voor het eerst op aanraden van de oude bewoners de verhuizing laten uitvoeren door HJ van den Berg. Alles is zeer soepel en tot in de puntjes goed verlopen. De communicatie met alle verhuizers verliep ook uitstekend en Chris, de voorman is een heel prettig persoon in de omgang met goede communicatie skills. Ook heeft hij op eigen initiatief meerdere fragiele spullen vakkundig ingepakt, heel erg prettig! Er is niets gebroken, beschadigd of kapot gegaan, we hebben niet eerder zo'n soepele verhuizing gehad!
nee
17 July 2026
K.
Ermelo
Alles verliep zoals gepland.
Nee
16 July 2026
Wim Noordoven
Amersfoort
De verhuisploeg was een gezellige groep die het verhuizen zorgvuldig en vakkundig heeft gedaan. Het werk werd gedaan in een goede sfeer en eventuele wensen werden goed opgevolgd. Een volgende verhuizing zou deze ploeg zo weer mogen doen.
Geen
15 July 2026
A.
Amersfoort
Wij hebben een fantastische ervaring gehad met onze verhuizing. Het was een rustige crew die goed op elkaar ingespeeld was. Ze hadden er lol in om 'tetris' te spelen en alles zo efficiënt mogelijk in te laden. Geen lompe rouwdouwers! Communicatie verliep perfect, men dacht mee en in oplossingen. Bijvoorbeeld wanneer een meubelstuk niet door het trapgat kon, werd het verhuisraam gebruikt, zonder morren. We hadden een kleine extra uitdaging in de zin dat een deel van onze inboedel naar de opslag moest, dat kon (tegen vergoeding) en is 100% gelukt, wat ons veel werk scheelde! Na 3 verhuizingen in 4 jaar tijd waaronder 2x internationaal kunnen we zeggen dat deze absoluut een blijver is! 10 uit 10!
Geen.
15 July 2026
Kees
Veenendaal
Op korte termijn verhuizen was geen probleem. Goed contact en flexibel in aanpassen afspraken. Nette verhuizers. Echt klasse!
nee
9 July 2026
Arie
Arnhem
Donderdag 2 juli verhuisd van Langbroek naar Zeewolde. Met het team van van den Berg verhuizingen was het bijna een feestje om te verhuizen. Zulke aardige, behulpzame en fijne mannen die onze verhuizing gefixt hebben. Geen moeite was teveel. Zoek je een verhuizer, bel gewoon van den Berg, dan komt het goed! Truike Bron
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Gewoon lekker zo door gaan.
9 July 2026
T.
Bron
De verhuizers hebben een positieve inzet en denken mee , hoe alles zo goed mogelijk te verhuizen! Zorgzaam met kwetsbare voorwerpen. Dingen, die ik vergeten was, dachten de mannen wel aan om te regelen en mee te verhuizen. Chapeau!!
Kan ik niet bedenken
8 July 2026
Hilde A.I.
Nijkerk
wij zagen tegen de verhuizing op maar door vakkundig personeel is alles prima in orde gekomen. Voor ons een zorg minder
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
alles was piek fijn in orde
8 July 2026
E.
Veenendaal
De verhuizing is vlekkeloos verlopen terwijl het geen standaard klus was (geen doorsnee woning). Ik heb de verhuizing een week moeten uitstellen omdat de vloerenlegger niet tijdig klaar was, het verhuisbedrijf was hier flexibel in een paar weken voor tijd.
Nee
7 July 2026
Anoniem
Amersfoort
Ondanks het zeer warme weer hebben ze alles keurig geregeld.
Nvt
1 July 2026
J.C.
Veenendaal
Vanaf het eerste moment een fijne ervaring. De verhuizers waren vriendelijk, werkten hard, dachten mee en gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Alles verliep snel, netjes en zonder gedoe. Daarnaast was het ook nog een gezellige ploeg, waardoor de verhuizing een stuk minder stressvol was. Absoluut vijf sterren waard!
15-06-2026
25 June 2026
Esther
Amersfoort
Denken goed mee met de klant, zijn flexibel en weten ook grote meubelstukken naar hogere etages te krijgen. Keurige beschaafde personeelsleden.
18-6-2926
Verhuizing, De- en montage meubelstukken
Misschien
25 June 2026
Bart
Veenendaal
Onze verhuizing was in goede handen. Alles is soepel verlopen. Vriendelijke, kundige en betrouwbare verhuizers.
15 en 16 juni 2026
Misschien
22 June 2026
Rinze
Zeist
Fijne verhuizer! Hardwerkende en eerlijke mannen. Wij zijn heel tevreden over onze verhuizing (ca 250 dizen!) die vlekkeloos en zonder enige schade is verlopen. Alles is heel snel maar zorgvuldig ingepakt. Ook demontage en montage ging heel zorgvuldig. Zelfs het uitstellen van de verhuisdatum ging in goed overleg. Grote aanbeveling voor iedereen die een betrouwbare zorgvuldige en hardwerkende verhuizer zoekt!
8/6/2026
Advertentie
Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
21 June 2026
Mels
Soesterberg
Klantvriendelijk, beleefd en behulpzaam. Fijne jongens die onze verhuizing vlot hebben gedaan.
11 en 12 juni 2026
Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice
19 June 2026
Carla
Hillegom
Altijd correct en vele mogelkijheden.
Website
Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk)
Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
18 June 2026
H.
Amersfoort
Verhuizen is een intensieve, vermoeiende bezigheid. Dan is het fijn, dat je een professionele verhuizer hebt, die een hoop uit handen neemt. De verhuizers doen hun werk met plezier en dat merk je. Kortom heel goed gedaan!
1 en 2 juni 2026
18 June 2026
C.
2e Exloërmond
Al eerder deze verhuizers ingeschakeld en ook nu weer positief over de snelheid van verhuizen en het vakkundige vriendelijk personeel. Zeker ook nu in ons geval waarbij ze snel moesten schakelen.
9 juni 2026
Zoekmachine
16 June 2026
Nelleke
Woudenberg
Super goede ervaring, positieve mentaliteit, niks was te veel of moeilijk en dat is heel fijn als je al de nodige sores van een verbouwing achter de rug hebt!
5-06-2926
Anders
Verhuizing, Opslag
14 June 2026
Frank
Amersoort
Via een kennis bij Van den Berg Verhuizingen terecht gekomen. Na een goede inventarisatie een mooie offerte van hen gekozen. Genoeg dozen en andere materiaal ontvangen ter voorbereiding ontvangen. Prettig en snel contact als wij tussendoor vragen hadden. Op de dag zelf een goed samenwerkend team. Binnen no-time was de verhuiswagen gevuld en stonden de spullen in ons nieuwe huis.
03-06-2026
14 June 2026
G.J.
Zoelen
Super verhuizing gehad door de mannen van Van den Berg. Echt een grote aanrader, vlot, sterk, erg zorgvuldig met kwetsbare spullen, kortom echt een top ervaring. Ik zou ze aan iedereen aanraden!
5-6-2026
12 June 2026
C.
Amersfoort
Goed samenwerkend team. Zijn voorzichtig met breekbaar materiaal. Niets dan lof
4/6
Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
Verhuizing, De- en montage meubelstukken
11 June 2026
Peter van
Amersfoort
Alles is perfect geregeld en verzorgd!
21-05-2026
10 June 2026
J.E.
Veenendaal
Wel lichte schade aan koelkast
3 juni
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
Transport, Verhuizen
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.