Top ervaring.
Erg tevreden over dit verhuisbedrijf. De verhuizers waren vriendelijk, werkten zorgvuldig en kwamen alle afspraken na. De hele verhuizing verliep soepel en zonder stress.
Ze waren vriendelijk, hulpvaardig en opgewekt. Ook naar elkaar toe. Werkten echt keihard door. Als er een misverstand was over het wel of niet meenemen van iets, werd dat keurig opgelost . Al met al is het prima verlopen. sAvonds zat ik al weer op mijn eigen bank in mijn nieuwe huis. En ik zal dit bedrijf zeker iedereen aanbevelen. Hartelijk dank voor de correcte manier waarop jullie mij verhuisd hebben.
Zeer plezierige afhandeling, die voor ons erg relaxed was
Onze verhuizing is perfect gedaan door het team verhuizers van vd Berg. Heel vlot, keurig en netjes gedaan en zonder beschadigingen of problemen. Wat een verademing om zo te verhuizen. Een echt aanrader! We zijn er ontzettend blij mee.
Klasse, vriendelijk, snel en netjes
Vanaf het bezoek en het maken van de offerte tot en met afscheid nemen van de verhuizers een bijzonder warm gevoel gekregen. Volledig verzorgen en ontzorgen in een best wel hectische tijd. Voor ik er erg in had was het oude adres met zorg leeg gehaald en waren de spullen netjes neergezet in de nieuwe woning. Super vakkundige organisatie
Ze stonden keurig op tijd voor de deur. Hadden een goed plan voorbereid, versterking ingezet waar nodig. Voor mij ook van belang: de medewerkers stonden open voor samenspraak en geen problemen mee om jouw voorstel ook te overwegen. Prettige samenwerking. Vlot klaar. (Het was geen grote verhuizing ;-)
Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. De mevrouw aan de telefoon is zeer vriendelijk en komt afspraken na, dat is erg fijn. De verhuizing zelf verliep vlekkeloos en snel. 3 man inladen, 5 man uitladen. Alles netjes op de bestemde plek gezet en ook nog netjes en (redelijk) schoon. Het regende dus ja wat verwacht je. Mocht ik nog een keer verhuizen, weet ik wel wie ik bel.
Afstemming verliep prima. Op de dagen zelf, een inpak- en opslag-dag werd snel en zorgvuldig gewerkt. Dat was echt ontzorgen!
Vanaf offerte tot de inhuizing, de dienstverlening verliep heel vlot en zonder enig gedoe. We waren erg blij met de professionele maar vooral ook persoonlijke inzet van de verhuizers.
Onze verhuizing verliep vlekkeloos en het was gezellig met het prettige personeel!
De manier van afspraken maken en plannen was helder. Contact met dhr Vd Berg was open en zinvol. De dag van de verhuizing verliep prima en vlot, dankzij doelmatig en schoon materieel, en de uitstekende verhuizers. Het team werkte goed met elkaar samen en was zeer correct.
Vanaf het 1e huisbezoek tot de uiteindelijke verhuizing zijn Van den Berg en zijn personeel vriendelijk en luisteren goed naar en denken mee met de klant. Ze gaan zorgvuldig met de huisraad om. Meubels worden zo nodig vakkundig uit elkaar gehaald en in de nieuwe woning weer netjes in elkaar gezet. Alles verloopt heel professioneel met de juiste verhuismiddelen. Je wordt echt ontzorgd. Dit is de 2e keer dat ik met H.J. van den Berg verhuis, ik kan het iedereen aanraden.
Het team is zo rustig en goed op elkaar ingespeeld. Alles gaat met aandacht en in overleg. Het was een grote verhuizing na 18 jaar vertrokken we uit Amersfoort. Er was ruimte voor afscheid nemen maar ook voor doorpakken en actie. Ik zou iedereen met klem adviseren om voor dit fijne verhuisbedrijf en familiebedrijf te kiezen. Mannen; een groot ‘dankjewel’ V & L
Het is altijd een feestje als de mannen van Van den Berg komen. Je weet dat het snel, rustig en vakkundig wordt uitgevoerd.
Gewoon zoals de titel, Betrouwbaar, snel en zorgvuldig, top!
Een professionele, klantgerichte organisatie met een prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Hebben fantastisch werk geleverd. Correct, voorzichtig en vriendelijk en denken mee
Van A tot Z alles in de puntjes verzorgd Vriendelijke en kundige mensen Er werd zeer netje gewerkt en alles met zorg vervoerd
Wij zijn al een paar keer verhuisd en kiezen keer op keer voor van den Berg verhuizers: een fijne, flexibele en servicegerichte club die van voorbereiding tot verhuisdag altijd met ons meedenkt.
Voor de 3e x hebben ze ons verhuisd. Echt super goed geregeld allemaal. Respect voor de mannen. Ze zijn heel beleefd gezellig denken mee en bere sterk!! Zou ze bij iedereen aanbevelen.
Vriendelijk en hulpvaardig personeel
sorry, typ niet graag