Respect voor de verhuizers die het zware werk doen!
Vriendelijk personeel, behulpzaam. vlotte verhuizing
Vriendelijke medewerkers. Keurig en snel geholpen.
ontzorgend en werken met vriendelijke en behulpzame mensen
Op de dag van de verhuizing hoef je je zelf nergens druk over te maken. Alles wordt professioneel voor je verhuisd.
Heel goed en snel voorzichtig met je spullen
Met firma Van den Berg al meerdere goede ervaringen op gedaan. Recent met een verhuizing over wat grotere afstand. De lijntjes zijn kort en het is nog echt een mooi familiebedrijf. Je kunt je wensen kenbaar maken en het komt voor elkaar. Nette medewerkers en ze werken supersnel. Warm aanbevolen!
“Ik ben ontzettend tevreden over H.J. van den Berg Verhuizingen B.V., de verhuizing verliep top. Ik werd volledig ontzorgd, weinig stress gehad en alles verliep supersnel. Dit krijg je zelf nooit zo efficiënt voor elkaar. Absoluut een aanrader.”
Een goed team verhuizers. Goed overleg met de opdrachtgever. En werken zorgvuldig en met aandacht voor de materialen.
Zeer vriendelijk behulpzame verhuizwrs
Al meer dan 10 keer met van den Berg verhuisd. Dat moet het dus wel een goed bedrijf zijn!
Op tijd, goed inpak werk, vakkundig demonteren van de kasten. Goed goederen op de juiste plaats zetten, aardige behulpzame mensen.
Vriendelijke eigenaar die zelf in zijn bedrijf meewerkt waardoor er een prima team staat van klantvriendelijke jongens die jouw zware spullen behandelen of het fitness apparaten zijn. E.e,a verliep vlot en geheel volgens afspraak. Een tip: hoe beter jij jouw verhuizing voorbereid, hoe beter de mannen hun werk kunnen doen.
Alle communicatie voorafgaand aan de verhuisdag, was snel duidelijk en helder. Ook bij de kleine tussentijdse wijzigingen werd er snel geschakeld. Goed bereikbaar. De verhuizers waren ontzettend efficiënt, vriendelijk, zorgzaam voor de spullen, professioneel en goed in overleg.
Wij zijn super blij met de wijze waarop de verhuizing is geregeld.
Alles is heel soepel verlopen zonder problemen. Alles goed geregeld en zeer vriendelijk personeel.
Het was de eerste keer dat wij niet zelf verhuisd hebben, maar met de hulp van H.J. van den Berg Verhuizingen, en wat een positieve ervaring was dat! Niet alleen zijn onze spullen super snel en zorgvuldig overgebracht, het was ook nog eens gezellig met de 3 topverhuizers. Heel fijn ook dat ze mee dachten en goede service verleenden om alles op de juiste verdieping/kamer te krijgen en aan te sluiten. Zo is verhuizen een feestje ipv stressvol gedoe. Aanrader!
Een verhuizing die soepel verliep, de teams die erbij betrokken waren hadden goed contact met elkaar zodat alles heel efficient (ondanks de weersomstandigheden) verliep.
Wat ik vooral fijn vond was de goede communicatie! De 6 werkten hard; waren correct, vriendelijk en overlegden indien nodig! Ik kan ze ten zeerste aanraden!
Van offerte tot en met uitvoer als vriendelijk en professioneel ervaren!
Vanaf het eerste contact zijn is iedereen vriendelijk. Uit het feit dat het aantal dozen dat bij het offerte maken precies klopte blijkt dat ze hun vak verstaan. Op de verhuisdag zelf liep het geolied en de verhuizers waren erg plezierig.
Een geweldig team van verhuizers, zeer netjes werkend en super pro-actief. Er werden steeds voorstellen gedaan om alle zaken op te pakken en mee te nemen ( ook spullen die we zelf dachten mee te nemen in de auto). Echt perfect, en dat ook nog met al die sneeuw op de straten
Precies op de dag dat Utrecht dik onder de sneeuw kwam te liggen, hebben de mannen van Van den Berg onze verhuizing naar Winterswijk bijzonder professioneel verzorgd. Een goed team van vrolijke, harde werkers waarvoor niets teveel was. Wij zijn bijzonder tevreden over het hele proces; van het eerste intakegesprek tot het in elkaar zetten van de laatste meubels op ons nieuwe adres.
Tevreden over slles
Onze makelaar raadde van den Berg verhuizingen aan en Michiel kwam meteen de volgende dag een offerte op maken. In verband met het maken van de foto's hebben we eerst spullen in de opslag laten zetten. Net voor de verhuizing is er nog aardig wat in de opslag gegaan en op 19-12 zijn we echt verhuisd. 3 dagen later kwam alles uit de opslag. De verhuizers zijn netjes en werken gecoördineerd; alles liep op rolletjes. Helaas verliepen afspraken om dozen te brengen tot 2x toe aardig uit door wat miscommunicatie, maar dat is dus de enige verbetertip die we hebben.
Cobolweg 15
3821 BJ Amersfoort