Tandartsbezoek is niet een van de leukste activiteiten, maar bij Mondzorg is het altijd gezellig. Naast deskundigheid, toch wel het belangrijkste, is er veel gezellige conversatie en dat maakt de halfjaarlijkse controle geen straf.
Vriendelijk, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en professioneel.
Mijn gebit is lastig met 5 implantaten. De behandelingen van controle en reinigingen zijn top waardoor mijn gebit al jaren gezond en rustig is. Vakmanschap en afspraken nakomen zijn super!
Prettig, professioneel, goede zorg, goede uitleg, vriendelijk,
Meneer Keijman begroet me altijd bij aanvang. Hij is duidelijk over wat hij gaat doen en wat dit inhoudt. Hij heeft zich voorbereid of raadpleegt het dossier en de beelden bij aanvraag van het consult. Hij houdt rekening met event kans op pijn. Terwijl hij werkt legt hij uit wat hij aan het doen is, dat is prettig. Meneer Keijman is technisch bekwaam dat is voor mij het belangrijkste. Hij gebruikt goede materialen, (bij de een vorige tandarts lieten de kronen binnen 1 jaar los) en moderne middelen (onlangs scannen ipv 'happen'). Hij gaat netjes om met de assistent en babbelt gezellig met haar (geen hem) als dat zo uitkomt, dat is ook prettig. Kortom ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Geen zenuwen meer bij deze tandarts! Allemaal vriendelijke, relaxte mensen! Heel prettig!
Voel me altijd zeer welkom bij dit ingespeelde team. Proffesionele behandelaars die je ook buiten hun werkomgeving willen herkennen en echt een passie hebben voor hun vak.
Vriendelijk en deskundig personeel
Er heerst een prettige sfeer. Puntje van kritiek, er worden wel vaak foto's gemaakt, is dat altijd nodig?
Eerst een vooronderzoek gehad met tandplak behandeling, daarna door de tandarts zelf beoordeeld, en vervolg afspraak voor kleine reparatie.
Gelukkig kon ik na een nare ervaring bij mijn vorige tandarts vrij vlot terecht en ben ik goed geholpen, zo ook mijn partner, die recent pijnklachten had en gelukkig ook zonder intake terecht kon.
Hele fijne tandarts. Deskundig en prettig in de communicatie. Fijne assistente.
Prima tandarts en vriendelijke benadering
Op tijd en netjes ontvangen. De controle verliep rustig in een een ontspannen sfeer.
Snel en effectief van mijn kiespijn afgeholpen
Ik word altijd vriendelijk en met respect behandeld.
Zie boven
Moet eerlijk zeggen dat het de laatste tijd (behalve bij de laatste contole) voorkwam dat ik in de stoel lag bij de mondhygienist en dat de tandarts even langs kwam in de mond keek en dat was de controle. Had liever gehad dat daar meer tijd aan zou worden besteed.
Vroeger bang geweest hier totaal geen last meer van nemen de tijd zeggen wat ze doen en stellen je gerust zeer tevreden een 9,5 als cijfer zou een tien zijn als ze ook een avond open zijn
ik ben doof en Tandarts kan mij goed volgen
Altijd een fijne en goede ervaring bij tandarts Kevin Keijman. Is persoonlijk, vriendelijk, weet het altijd gezellig te maken en dus fijne afleiding te bieden waar mogelijk nodig is. Voor je het weet sta je al weer buiten.
Prima praktijk, vriendelijke dame achter de balie en een mondhygiëniste, die haar vak verstaat.
Goede sfeer, prettige omgang met mij als patient.
Ik heb hele goede informatie gekregen mbt problemen met kiezen welke door een kaakchirurg behandeld moesten worden.
De Gasperisingel 30
6716 RB Ede