Meer dan geweldig al meer dan 30 jaar
De wens van patiënt wordt genegeerd
De tandarts voerde de controle uit, reinigde mijn gebit en gaf me een advies welke opties ik had om evt een nieuwe kies te laten plaatsen en schetste mij het financiele plaatje
Gaat altijd goed en stellen mij op me gemak
Fijn dat we de periodieke gebitscontrole en de gebitsreiniging altijd kunnen combineren. De zorg is van prima kwaliteit, zonder poespas. We worden als gezin altijd vriendelijk ontvangen en het tandartsbezoek voelt, dankzij de persoonlijke benadering door de receptioniste, tandarts, assistente en mondhygiëniste, bijna als een halfjaarlijks gezinsuitje.
Rustige omgeving, vrolijke zorg
Prettig
Hoewel een behandeling bij de tandarts mij altijd wel wat zenuwachtig maakt, hield de tandarts goed rekening daarmee. De behandeling voor het plaatsen van een implantaat was zeer vakkundig en pijnloos uitgevoerd.
Kon binnen drie uur terecht met kiespijn. Snel en goed geholpen. Kies weg, pijn weg.
Ik ben blij dat ik snel en prettig ben geholpen om van mijn probleem af te komen (afgebroken stukje tand).
Alle zaken kloppen. Goede uitleg en adviezen
Altijd netjes, vaak op afgesproken tijdstip Stelt je gerust (bij angst voor tandarts) Beleefd! Fijne tandarts
Professionele en kundige tandarts. Is duidelijk in wat hij doet en wat nodig is. Ook zeer geschikt voor kinderen met zijn grapjes. Ook vertelt hij aan hen precies wat hij gaat doen en wat ze kunnen voelen. Zo geeft hij hen een veilig gevoel.
Vriendelijke mensen en nemen de tijd voor de behandeling. Leggen goed uit wat ze gaan doen. Wij zijn zeer tevreden.
Ik ben tevreden.
Vakkundig en vriendelijk: uitstekend!
Mondhygiëniste is zorgvuldig en goed en prettig/vriendelijk in contact. Daarom ook meegegaan van de praktijk in Arnhem naar Ede gegaan, toen deze mondhygiëniste stopte in Arnhem.
Al jaren vind ik het spannend om naar de tandarts te gaan. Bij Mondzorg Rietkampen houden ze daar rekening mee. Zorgen ervoor dat je je enigszins kunt ontspannen. Heel fijn
gaatje vullen op vervelende plaats. Achteraf misschien toch verdoving gewild
De zorg is zorgvuldig en prettig
Ontzettend fijne omgeving
Al meer dan 30 jaar bij hij te gast. Bij problemen hebben we altijd een goede oplossing gevonden
De Gasperisingel 30
6716 RB Ede