Betrouwbare aannemer die snel startte, goed meedacht en de aanbouw vlot en netjes uitvoerde.

Wij zijn zeer tevreden over deze aannemer en de aanbouw die hij aan onze bestaande woning heeft gerealiseerd. Vanaf het eerste contact viel op hoe snel hij kon starten en hoe prettig hij meedacht over onze wensen en de praktische uitvoering daarvan. Hij gaf duidelijke adviezen en kwam zelf met slimme oplossingen, wat veel vertrouwen gaf. De uitvoering verliep vlot en volgens planning. Er werd efficiënt gewerkt zonder in te leveren op kwaliteit. Afspraken werden nagekomen en de communicatie was helder en eerlijk gedurende het hele traject. Dat maakte het proces ontspannen en overzichtelijk. Kortom: een betrouwbare aannemer die snel kan schakelen, meedenkt met de klant en zorgt voor een snelle en nette uitvoering. Wij raden hem zeker aan aan iedereen die een aanbouw of verbouwing overweegt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goede ervaring met SVW: afspraken netjes nagekomen en tevreden met het eindresultaat!

Goede communicatie, vakmensen in dienst en tevreden met het eindresultaat!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Perfect gedaan

Lekkage in de badkamer. Deel sloop en wederopbouw. Zonder problemen gedaan, geen misverstanden, duidelijke communicatie. Netjes werken en behoorlijk doorwerken, vakkundige mensen met kennis van zaken. SVW is zeker een aanrader

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer

Rijksweg Zuid 35