Vanaf de start van haar praktijk is Rita Kraaij mijn tandarts. Zij en haar team zorgen niet alleen voor een perfect gebit, ze adviseren en ontwikkelen zich binnen hun vakgebied. Daarnaast is er altijd ruimte voor social talk en persoonlijke belangstelling in een open informele sfeer.
Dank uw jullie
Fijne tandarts en mondhygiënist
Erg goed in zijn vak! Moderne inrichting.
Na meerdere jaren zonder kies, nadat deze door midden was gebroken en getrokken, besloten het gat te dichten middels implantaat en kroon. Tandarts Kraaij heeft duidelijk behandelplan en financiële overzicht opgesteld. Het plaatsen van het implantaat is heel goed en zonder pijnklachten verlopen. Ik gebruik s'nachts een MRA-bit tegen snurken. Tandarts Kraaij heeft na het plaatsen van de kroon prima ondersteund om het MRA-bit passend te maken, zodat ik s'nachts weer gebruik kan maken van het MRA-bit en het snurken kan beperken.
Ik ben vriendelijk en deskundig behandeld, met oog voor de mens achter de client
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe, ik kom hier nu 3 jaar. Vaardige, vlotte tandartsen en idem assistenten / mondhygienisten. Stukje tand brak er keer op keer af en de tandarts heeft het tot 3 x toe gemaakt en ik heb er maar 1 x voor betaald. Vind ik echt netjes. Afspraak was ik 1x vergeten en toen hebben ze geen kosten in rekening gebracht. Ik hoef zelden langer dan 5 minuten te wachten op mijn afspraak.
Al meer dan 40 jaar kom ik bij Rita Kraaij. De laatste jaren veelal bij wisselende collegae van haar. Allen zijn toegewijd en verstaan hun vak, aan welk deel van de zorg ze ook doen. Dames (en een enkele heer) dank voor de continue kwaliteit.
Was angstpstient nummer 2 bij Rita en nu kom ik bijna fluitend binnen nee Rita is voor mijn fantastisch heel veel geduld gehad met mij en me zelfs ook op zondag geholpen haar vrije dag nee echt fantastisch
Gewoon goed
Correcte bejegening
Menselijk
Prettige praktijk om heen te gaan. Bij spoed snel aan de beurt. Professioneel en meedenken.
Sinds ik bij Tandarts Kraaij zit heb ik altijd goeie ervaringen gehad! Ze denken goed mee en er is altijd tijd om vragen te stellen.
Alles verloopt prima
Zowel de behandelingen als de controle vind ik heel goed.
Krijg heel goed advies wat ik moet doen.
Een hele deskundige en geduldige, begripvolle en zorgzame vriendelijke behandeling waarbij alles heel duidelijk werd uitgelegd. Zowel bij de mondhygiëniste met stagiaire en de tandarts.
Al meer dan 30 jaar tevreden.
Fijne tandartsen, onderlinge sfeer goed, vakkundig, en ja paars hè? Mijn lievelingskleur dus bonuspunt. Vooral mooi ingericht, verse bloemen, mooie materialen. Niet zo steriel. Muziekje aan. En fiine tandarts Pieter!
Bij problemen met mijn gebit kan ik vaak binnen korte tijd al terecht. De zorg is vriendelijk en kundig. Ik ben bang bij de tandarts en daar wordt rekening mee gehouden. Als ik pijn ervaar tijdens de behandeling wordt er pijnmedicatie bij gespoten.
De afspraak verliep professioneel, de tandarts stelde me op mijn gemak en legde elke keer goed uit wat er ging gebeuren. Jordi en Kim zijn een perfect geoliede machine en dat is als patiënt erg prettig. Tussendoor is er tijd voor een grapje, wat fijn is als je wat nerveuzer bent!
Goed advies gehad en daarna geweldig geholpen Snel en duidelijk was de behandeling met goede sfeer
Duidelijke uitleg voor behandeling ,deskundig ,vriendelijk en vakkundig. Kortom een uitstekende praktijk !