Zoals altijd gewoon open en gezellig bij Rita, Angelique en anderen!
Keurig ieder half jaar de mondhygiënist en tandarts op elkaar volgende gepland. Wel wisselende mondhygiënisten gehad maar vind ik niet storend. Wel altijd dezelfde tandarts en dat heeft prioriteit.
Goede behandeling en leuke sfeer
We worden altijd goed geholpen. Fijne controle, goede nazorg, makkelijk met afspraken.
Nvt
Gastvrij, professioneel. nemen de tijd voor je. goed bereik, dus goede communicatie.
Kon heel snel terecht voor mijn afgebroken kies waarvan de vulling uit was gevallen. Wist dat het een andere tandarts zou maar ben naam vergeten. Was heel snel opgelost en kreeg over alles uitleg.
Echt top!!!
Zeggen wat ze gaan doen wag rust geef.
Tandarts de Jong, is de allerbeste tandarts. Ik ken hem al jaren en was blij dat hij nog een paar dagen werkt Hij heeft mijn gebit behoedt tegen parodontitis. Hij is zeer zorgvuldig, ik hoop dat hij nog een paar jaar blijft werken in uw praktijk.
Ik had een spoedhulpvraag en kon gelukkig snel geholpen worden. Al snel wist ik waar ik aan toe was en kreeg ik pijnstillers. Klachten zijn nu verholpen zonder grote ingreep.
Zeer professioneel en geruststellend
Altijd goed en fijn geholpen
Aandacht en kundigheid
Ik zie zeer regelmatig een andere tandarts aan mijn zijde. Ik zou graag 1 vaste persoon , Jordi, zien die het gebit en mij dan ook kent. Niets te nadele vd behandeling vd andere tandartsen.
Ik ben heel fijn geholpen voor mijn gebit. Hij ziet er mooi uit en er is ook de tijd voorgenomen. De tandartsen zelf geven je ook een fijn gevoel als je een behandeling krijgt.
Heb altijd al tandarts vrees gehad, daarom is een plek die je gerusteld erg belangrijk. Geen klachten en de mensen in de praktijk is goed mee te communiceren. Vakmanschap
Wordt er altijd fijn geholpen. Fijn familie bedrijf. Rita is naast een zeer vakkundige tandarts ook leidinggevende. Mooi team
Prima. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers
Goede zorg.
Ik was ontevreden over de behandeling van een mondhygiëniste en daar is goed en uitgebreid op gereageerd per mail. Ik weet de naam van de mondhygiëniste niet dus kan hieronder dus niet aanvinken wie dat was Verder aardige mensen die behulpzaam zijn. De muziek in wachtkamer en behandelkamer is niet mijn smaak. Ik denk dat het fijner is om rustgevende muziek te horen
Ik heb een fijne vaste tandarts.