Zeer goede conteole
Maar nog nooit zo veel pijn gehad (na 3 weken is de kaak nog steeds gevoelig). Maar dat is mijn probleem, het hoe en waarom is goed uitgelegd.
Zeer goed, zelfde dag ingeplanned en geholpen..
Zeer relaxed
Ga met plezier naar de tandarts
Ik kom al jaren bij tandarts Kraaij en ervaar de afspraken altijd als gezellig. Maar het gaat vooral over de behandeling; duidelijke uitleg, tijd voor overleg en luisteren. Ik ben geen held met tandartsbezoek maar bij tandarts Kraaij houden ze daar rekening mee en stellen ze je heel erg op je gemak. Ze zijn ook erg professioneel en deskundig. Dat vind ik belangrijk.
Het beladen gevoel voor bezoek is bij deze praktijk omgezet in vertrouwen in een goed team .
Altijd prettig
Ik ben al meer dan 30 jaar klant, ik ben heel erg tevreden
Wordt altijd met respect behandeld. De behandeling wordt goed doorgesproken en zeer deskundig en vriendelijk uitgevoerd.
Goed geholpen, duidelijk advies en altijd vriendelijk.
Ik werd volgens afspraak op tijd geholpen. De tandarts en mondhygiëniste waren vriendelijk en deskundig.
Prettig, snel en op tijd
Altijd op tijd, en ze zijn er als je ze nodig hebt. Allemaal lieve vriendelijke medewerkers, prettige sfeer, professionele organisatie een echte aanrader.
Ik heb bij Jordi een prettige ervaring ondervonden. Vriendelijk, vakkundig en communicatief heel vaardig. Hij gaf precies aan wat hij ging doen, zodat ik me op mijn gemak voelde.
Ik ben altijd heel bang maar ze stellen me keer op keer gerust. En het valt altijd mij. Ze nemen rustig de tijd voor je en vragen regelmatig of het nog gaat. Super professioneel en zorgzame mensen.
Met mijn kinderen samen op controle bij de tandarts. Het verloopt erg fijn, ontspannen. Mijn kinderen zijn blij om naar de tandarts te gaan, heel fijn.
Tandarts Jordi is een hele deskundige tandarts die alles goed en duidelijk uitlegt ook aan kinderen. Voorheen vond ik het verschrikkelijk om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik bij deze praktijk zit, ga ik er met een onbezorgd gevoel naartoe. Echt een aanrader!
Je wordt heel patiënt vriendelijk behandeld door het hele team. Ook duidelijk uitleg over een behandeling
Snel en kundig geholpen
Prettige menselijke tandarts
Enige twijfel in mijn beantwoording omdat ik kort na mijn controle wat last krijg van een kies