Bas Halder. heeft mij heel goed behandeld, Ben altijd erg angstig, en hij stelde me erg op mijn gemak!!!
Het aanpassen van onderframe en passend maken is naar volle tevredenheid gegaan. Hij is in de omgang bijzonder prettig.
Iedereen is deskundig en vriendelijk
Prettige mensen, zowel de tandartsen, baliemedewerkster, als de assistenten en andere dagelijks of wekelijks aanwezige professionals. Er wordt oprecht naar je geluisterd, ze leggen goed uit wat ze gaan doen of waar ze me bezig zijn en vóór ze beginnen stellen ze de vraag of er (pijn)klachten over het gebit zijn. Ik heb zeer goede ervaringen met dit team!
Ik voel me fijn en je word er behandeld als mens en niet als een nummertje
Goed en snel geholpen. Zo goed als pijnloos ook, wat met mijn gebit best een prestatie is.
Inmiddels kom ik 2 jaar bij jullie, na 20 jaar extreme angst voor de tandarts. Ik voel me soms een klein kind daardoor, maar de hartekijkheid en rust van het personeel, neemt mij al die angst goed weg
Inmiddels komen we 8 jaar bij tandarts Kraaij. We hebben altijd dezelfde tandarts toegewezen gekregen. En dat is altijd goed bevallen.
Jammer dat mijn eigen mondhygiëniste er niet was (Jovanka), ik vind haar goed en prettig om bij haar mijn behandeling te doen
Zeer vriendelijke personeel en deskundig.Ze nemen de tijd voor je... Yasemin
Zeer goede ervaring, met 2 tieners professioneel en vriendelijk geholpen door jonge tandarts. Alles goed uitgelegd en toegelicht.
Fijne praktijk, lieve en kundige mensen en vakbekwaam.. Tot nu toe mijn prettigste ervaringen.
Ik zit al jaren bij Rita in haar praktijk. Inmiddels is mijn man ook, en heeft behoorlijke angst voor de tandarts. Nu inmiddels ook de dochter van Rita werkzaam is in de praktijk komen we vaak bij Mynouk..Zij heeft mijn man zo super begeleid en inmiddels durft hij zonder al te veel stress bij haar in de stoel!! Meiden jullie zijn toppers!! Dank Cheryl&Tarik
altijd gezellig.....afspraak op zaterdag met familie...top
Echt een fijne praktijk om hier patiënt te zijn! Je wordt gehoord, Netjes overlegd wanneer en wat er moet gebeuren, Ze hebben ondertussen tijd voor een praatje Wat mijzelf een rustig gevoel geeft! Voor mijn zoon is de uitleg voordat ze iets gaan doen heel belangrijk en ze nemen hem echt mee in de behandeling zodat hij gerust in de stoel ligt!
werd op tijd geholpen
echter niet fijn als ik in de wachtkamer zit en Rita is er niet, dat had in dit laatste geval voorkomen kunnen worden,.. helaas, maar wel goed opgelost terplekke, dank daarvoor, maar wel scherp zijn op gemaakte specifieke klant afspraken
Tijdens halfjaarlijkse controle was er iets ontdekt dat verholpen moest worden. Na de opmerking van mijn kant "doe maar" werd de agenda bekeken en kon ik 15 minuten later geholpen worden.
Goede tandarts fijn geholpen!
Meestal geen lange wachttijden en zeer vriendelijke behandeling.
vriendelijk personeel
Ik ben blij dat ik de keuze destijds gemaakt heb om mij aan te melden bij uw praktijk. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop u werkt en de manier waarop u met de patienten omgaat.
Aardige tandarts, luisterde naar mijn verhaal. En nam de tijd.