Eigenlijk valt hier niets meer aan toe te voegen. Heel dankbaar.
Voelt als thuiskomen bij de tandarts, ondanks dat een bezoek aan de tandarts niet in het rijtje van mijn hobby's voorkomt. Kundig en altijd meedenken in behandelingen. ( direct, toekomst of advies )
Ik vind het telkens lastig dat ik naar de tandhygienist moet. Het voelt of ik daar geen keus heb. Je doet je mond open en even larer tik je ruim €100,00 af. Je hebt absoluut geen weet of een half uur krabben wel echt nodig is of een verdienmodel om de halfuur die ze standaard inplannen ook vol willen maken. Opzich is het resultaat goed en bij de tandarts ook.
Er wordt goed overlegd over evt. behandeling, vriendelijk en met veel ruimte voor eigen inbreng. Er wordt goed gecontroleerd, zelfs op verdachte plekjes in de mond. Voor hun vanzelfsprekend maar had dit bij vorige tandartsen nog niet meegemaakt (zelf veel met patiënten met mondbodem****** gewerkt dus erg blij hiermee).
Vriendelijk en makkelijk om een afspraak te maken. Goede sfeer.
Zie bovenstaande reactie
Zie boven
Ik bent normaal gesproken bang voor de tandarts maar bij deze praktijk niet
Zeer prettig om daar heen te gaan
Als zeer prettig en deskundig Noot ik zie bij. Tandarts Pieter er niet tussen staan om die reden in dat keuze vak nvt vermeld
Professioneel, vriendelijk en heb weer helemaal schone tanden!
Ik ben netjes en deskundig geholpen
Al jaren een vaste tevreden klant.
Prettig behandeld door alle medewerkers die mij te woord hebben gestaan en behandeld hebben.
Ik ben al meer dan 40 jaar patient bij Rita Kraaij. Dat zegt genoeg
Je bent geen nummer, maar iedereen kent je. Heel fijn.
Ik vind Julie allemaal vriendelijk en ik krijg altijd een fijne behandeling en wordt goed geholpen!
Je kan hier niet terecht als je kiespijn hebt
Een fijn, en deskundig team, dit niveau vasthouden is mijn advies.
Vriendelijke en kundige mensen
Minouk heeft mij goed geholpen. Had een gaatje mij kies. Maar omdat ik erg angstig ben voor de tandarts ging ik er met lood in de schoenen naar toe. Maar ze heeft mij gerust gesteld. En goed geholpen.
Was altijd door ervaring schooltandarts beetje bang; hier stellen ze je op je gemak, verstellen de stoel optimaal, eventueel extra kussentje. Kortom lieve en kundige mensen die alles doen om je angst weg te nemen. Goed invaliden toilet. Eventueel koffie als ik wat langer op de taxi terug moet wachten.
Fijne mensen, aardig en behulpzaam.
Bij tandartspraktijk Rita Kraay voel je je helemaal op je gemak. De persoonlijke aandacht en belangstelling is heel fijn. We zijn in handen van een team van deskundige mensen, er worden goede adviezen gegeven. Het voelt als familie, heel vertrouwd.
Altijd vriendelijk en professioneel