Enorm fijn geholpen en op een begrijpbare manier meegenomen in de juridische wereld!

Direct bij het eerste contact voelde het enorm goed. ARQUE Advocaten heeft mijn organisatie voorzien van deskundig advies, informatie vertaald naar begrijpbare taal en mij het gevoel gegeven dat ik altijd bij hen terecht kan voor vragen.

Snel en goed geholpen

Landine heeft ons zeer snel en kundig geholpen inzake het verwijderen van een malafide kopie website van de Vondelgym.

Masterclass

Onlangs heb ik een masterclass IE gevolgd bij Landine. Ik vond de uitleg erg prettig en laagdrempelig. Mijn kennis bijgespijkerd.

• Advies N.v.t.
  • Geholpen door: Landine Varela

Simone heeft mij heel goed kunnen helpen! Aanrader!

De grond zakte onder mijn voeten weg toen ik aangeklaagd werd door een bekend merk. In die stressvolle periode wist ik niet wat te doen, maar gelukkig kwam ik via-via in contact met Simone. Zij heeft me enorm geholpen! Ze nam vrijwel alles uit handen, waardoor ik weer rust kreeg. Simone is duidelijk in haar communicatie en denkt goed mee. Ze reageert snel en kan zich goed inleven in mijn situatie. Haar aanpak was zeer effectief, waardoor ik uiteindelijk uit deze moeilijke periode ben gekomen. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor; zonder haar hulp was het me zeker niet gelukt. Ik heb een hele goede ervaring gehad en kan haar zeker aan iedereen aanraden! 5 sterren!

• Geholpen door: Simone Poot

Coolsingel 6