Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Positief sentiment100%
Klanten prijzen Landine consequent voor heldere communicatie en constructieve samenwerking. Ze benadrukken haar proactieve probleemoplossing en betrouwbare ondersteuning. Haar gerichte aanpak helpt bij het soepel afhandelen van complexe zaken met vertrouwen. De beoordelingen tonen professionele en klantgerichte dienstverlening.
Sterke punten
Heldere communicatie
Proactieve aanpak
Betrouwbare en vakkundige dienst
Gebaseerd op 7 reviews
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een sterke IE-advocatenpraktijk.
Wij verwijzen met een gerust hart klanten door naar ARQUE Advocaten en werken graag met hen samen. Ze combineren juridische scherpte met een prettige, meedenkende houding en schakelen altijd snel. De flexibele samenwerking maakt het makkelijk om samen het beste resultaat voor de klant neer te zetten. Top kantoor!
16 July 2026
Rachel Bahadoersing
Rotterdam
Duidelijk en kundig
Helaas hadden wij deskundig advies en vertegenwoordiging nodig. Via via kwamen wij bij Arque Advocaten terecht.
Landine heeft ons verhaal aangehoord en duidelijk aangegeven wat de opties waren. Ze gaf aan dat de tegenpartij absoluut niet in haar recht stond en legde ook duidelijk uit waarom niet. Met twee stevige e-mails is de zaak nu afgedaan.
Zelf ben ik van mening dat het altijd belangrijk is om adviseurs zo goed als het gaat te controleren. En alles wat ons is verteld door Landine bleek te kloppen. Ik zou haar en Arque Advocaten met een gerust hart aanbevelen.
31 May 2026
Lars
Rotterdam
Professionele begeleiding en een nette oplossing.
Landine heeft mij goed geholpen in een complexe zaak. De communicatie was duidelijk, er werd actief meegedacht en uiteindelijk is de zaak netjes zonder procedure afgerond. Zeer tevreden over de samenwerking.
29 May 2026
Nick
Bali
Deskundigheid met professionele aanpak
Ik werk al jaren samen met Landine Varela voor mijn juridische zaken, met name op het gebied van intellectueel eigendom en merkrecht binnen de Benelux, en ik kan haar zonder enige twijfel van harte aanbevelen.
Landine onderscheidt zich door haar diepgaande dossierkennis en haar doortastende, resultaatgerichte aanpak. Ze weet complexe juridische vraagstukken helder te doorgronden en komt steeds met sterke, praktische oplossingen. Wat mij vooral opvalt, is dat zij qua expertise en inzet moeiteloos kan wedijveren met – en vaak zelfs beter presteert dan – menig gerenommeerd advocatenkantoor.
Dankzij haar professionele begeleiding voel ik me altijd zeker dat mijn belangen optimaal worden behartigd. Een betrouwbare, deskundige en zeer betrokken jurist die ik iedereen kan aanraden.
1 April 2026
Wendy's-Goes
Yerseke
Fantastische begeleiding bij onze merknaam deponering in de USA.
Dankzij ARQUE Advocaten en een partner kantoor in de USA hebben we bij onze merknaam aanvraag extra details kunnen plaatsen en overige procedures kunnen opstarten die voor ons het onderscheid hebben gemaakt. Niet alleen zijn ze heel snel maar ook buitengewoon kundig en zeer plezierig om mee samen te werken.
9 February 2026
Olivier
Amsterdam
Zeer professionele en doortastende begeleiding in merkinbreukzaak
Wij zijn zeer tevreden over de bijstand die wij hebben ontvangen in onze zaak rondom merkinbreuk. Landine heeft ons uitstekend geadviseerd en onze belangen met grote zorgvuldigheid en overtuiging behartigd. Haar inhoudelijke kennis, strategisch inzicht en heldere communicatie gaven ons veel vertrouwen gedurende het hele traject. Daarnaast reageert zij snel en adequaat, wat in dit soort zaken van grote waarde is. Wij kunnen Landine dan ook van harte aanbevelen.
9 February 2026
Daphne
Woubrugge
7 February 2026
Guus
Moerkapelle
Beste beslissing die ik had kunnen nemen.
10/10 vakvrouw, scherp, doortastend.
6 February 2026
Milou
Lith
Landine Varela handelt deskundig en betrokken, en denkt actief mee om zaken snel op te lossen.
Landine zorgt ervoor dat je zaak snel en efficiënt wordt afgehandeld. Ze luistert en denkt mee over de beste aanpak. Ze geeft duidelijke uitleg en neemt je zorgen serieus, waardoor je je direct op je gemak voelt.
4 February 2026
Kübra Kara
Zaandam
Enorm fijn geholpen en op een begrijpbare manier meegenomen in de juridische wereld!
Direct bij het eerste contact voelde het enorm goed. ARQUE Advocaten heeft mijn organisatie voorzien van deskundig advies, informatie vertaald naar begrijpbare taal en mij het gevoel gegeven dat ik altijd bij hen terecht kan voor vragen.
3 May 2025
Jasminda
Araujo Pereira
Snel en goed geholpen
Landine heeft ons zeer snel en kundig geholpen inzake het verwijderen van een malafide kopie website van de Vondelgym.
2 January 2025
Jan Willem van der Kuip
Masterclass
Onlangs heb ik een masterclass IE gevolgd bij Landine. Ik vond de uitleg erg prettig en laagdrempelig. Mijn kennis bijgespijkerd.
N.v.t.
7 November 2024
Anita
Gouda
Simone heeft mij heel goed kunnen helpen! Aanrader!
De grond zakte onder mijn voeten weg toen ik aangeklaagd werd door een bekend merk. In die stressvolle periode wist ik niet wat te doen, maar gelukkig kwam ik via-via in contact met Simone. Zij heeft me enorm geholpen! Ze nam vrijwel alles uit handen, waardoor ik weer rust kreeg.
Simone is duidelijk in haar communicatie en denkt goed mee. Ze reageert snel en kan zich goed inleven in mijn situatie. Haar aanpak was zeer effectief, waardoor ik uiteindelijk uit deze moeilijke periode ben gekomen. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor; zonder haar hulp was het me zeker niet gelukt.
Ik heb een hele goede ervaring gehad en kan haar zeker aan iedereen aanraden! 5 sterren!
Simone Poot
4 November 2024