Deskundig, rustig, vriendelijk
In alle opzichten prima gebitszorg ! goed georganiseerd, uitstekende communicatie. in de praktijk altijd prettige ontvangst. Behandelaars stellen je op je gemak en zijn duidelijk over de aanpak. Deskundigheid boven elke twijfel verheven.
Zie boven
Fijne praktijk
Correcte begeleiding van afspraken middels bevestiging en herinnering.
Goede praktijk met vriendelijk medisch en administratief personeel. Tandheelkundige zorg is heel goed.
Ik werd bij mijn eerste afspraak erg op mijn gemak gesteld. De praktijk is schoon en modern. En ook het feit dat ik er snel terecht kon was heel prettig
Wordt correct geholpen, duidelijke afspraken.
Rustig, goede ontvangst
Ik weet niet wie mijn tandarts is, heeft zich nog niet voor gesteld,
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 071-3648863, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Johanna de Bruin Praktijkmanager Bedankt voor uw tijd en inzet!
De tandarts en assistant waren niet vriendelijk.
Behandeling wordt vantevoren duidelijk uitgelegd. Enige minpuntje is dat je ruim vantevoren een afspraak moet maken, met wissel diensten is dat in mijn geval soms moeilijk, daar mijn rooster pas 2 maanden beschikbaar is.
Na een hele lange ellendige periode, plus schaamte en angst, ben ik heel goed opgevangen .En ook al ben ik nog lang niet klaar, heb ik er veel vertrouwen in!
Erg tevreden
Goede ervaring bij nieuwe tandarts voor een halfjaarlijkse controke
Altijd vriendelijk en goede uitleg als ik iets vraag
Goede tandarts en fijne praktijk.
Vriendelijke mensen,korte wachttijden, fijne nieuwe tandarts en natuurlijk mondhygiënist
Snel deskundig plezierig
Ik ben zeer tevreden
Prettig en goed
Nelly Duijndam - Mondhygienist In addition to the very good treatment of my teeth, she is very nice, kind and friendly. I am very happy with the treatment.
Bonnikeplein 1
2201 GK Noordwijk