Tandartsbezoek is nooit een feestje. Maar in dit geval ben ik zeer tevreden. Met verdoving, niets gevoeld van de behandeling nadat een stukje van de kies was afgebroken. Het resultaat is prima!
Ik kom er al jaren. Goede mondzorg. Er wordt meegedacht als je een extra handeling moet ondergaan. Iedereen is vriendelijk. Goede hygiëne. Goede communicatie dmv mails met afspraken..
persoonlijke herkenning, aardig in de omgang, kunt voor een spoedje altijd terecht, duidelijk wat ze aan het doen zijn tijdens de behandeling.
Ik word altijd goed en fijn geholpen. Ik ben blij met ze.
Fijne praktijk, rustige tandarts + assistente die echt de tijd voor je nemen.
Alles zoals het hoort. Goed overleg, prima afspraken.
Vakkundig
Vriendelijke en begripvolle tandarts en assistente bij tanden trekken van mijn dochter.