Vriendelijk welkom. Alleen controle en tandsteenverwijdering. Poetsadvies gekregen. Zeer tevreden naar huis gegaan.
alles goed geregeld
Heb alleen goede ervaringen bij MMC Groesbeek.
Dat ik met mijn pijnklachten dezelfde dag terecht kon.
Vriendelijke tandarts die bij bijzonderheden de tijd neemt om het uit te leggen. Maar misschien wat vaker tussentijds mag zeggen wat hij doet
Goede behandeling duidelijke uitleg. Vragen of het gaat maken een praatje waardoor je je op je gemak voelt/ vertrouwd gevoel.
Je wordt altijd goed geholpen
Goed vriendelijk en vakmanschap.
Afspraak makkelijk kunnen maken. Netjes op tijd aan de beurt. Tevreden met de behandeling en vriendelijk en ontspannen gepraat. Gelijk weer een nieuwe afspraak ingepland voor 2025. Goed en professioneel personeel.
Er gebeurt wat verwacht wordt en goed geïnformeerd.
Ik kom al vele jaren bij Mond Medisch Centrum Groesbeek. Word altijd zeer vriendelijk en efficient behandeld.
Er word goed naar mijn tanden gekeken
Fijne tandarts en mondhygiënische assistente. Zeer aardig en bekwaam . Vooral voor onze zoon met een verstandelijke beperking.
Plezierige vriendelijke sfeer, je voelt je hier op je gemak. Zeker aanbevolen voor mensen met tandarts-angst. Eerlijke voorlichting over mogelijke behandelingen, zowel duurder als goedkoper.
Ik kom al vele jaren in deze praktijk en ben zeer tevreden wordt er dan ook pijnloos behandeld op een vakkundige manier
Je wordt netjes ontvangen De behandelstoel in kamer 2 zou misschien een keer vervangen kunnen worden als je er lang in hebt gelegen tijdens een behandeling is dit niet prettig voor de rug.
Prima super vriendelijk en duidelijk.
Sommigen(veel) mensen zien op tegen een bezoek aan de tandarts. Ik heb daar totaal geen last/moeite mee. De behandelingen die uitgevoerd worden vind ik niet onprettig en ik ben er blij mee dat mijn oude gebit (70) jaar nog steeds goed dienst doet. Gisteren mijn tandarts nog gevraagd naar zijn mening over een eventuele plaatsing van een of kunststof of metalen plaatje voor mijn vrouw waarop ik een zeer duidelijk en onder boud antwoord op kreeg waarmee ik en mijn vrouw blij mee zijn.
ben al jaren bij dit centrum onder behandeling , voel mij op mijn gemak , altijd vriendelijk. betrokken , uitleggen wat er tijdens de behandeling gebeurt.
Goede uitleg