Vakkundig, betrokken en met menselijke maat

Duidelijke vraagstelling van Sandra om het voor iedereen duidelijk en begrijpelijk te krijgen. Heb Sandra als zeer betrokken, onpartijdig en vakkkundig ervaren. Onduidelijkheden worden in alle rust ontrafeld en helder samengevat.

• Naam mediator Sandra Wientjes

Zeer waardevolle begeleiding in een lastige periode

Je gaat er eigenlijk niet vanuit dat je ooit in je leven een mediator nodig hebt. En als dat moment er dan toch is, waar begin je met zoeken? In mijn geval werd dat gewoon het internet, en dan het liefst iemand in de buurt. Achteraf had ik het fijn gevonden als iemand tegen mij had gezegd: “Daar moet je heen.” Daarom schrijf ik deze review over onze ervaring met Sandra Wientjes. Sandra is duidelijk gepokt en gemazeld in haar vak. Ze luistert enorm goed en weet precies de onderwerpen naar voren te halen die misschien onbesproken blijven, maar juist essentieel zijn voor het verdere proces. Ze geeft ruimte om dingen uit te spreken, stelt gerichte vragen en weet zelfs in het heetst van de strijd met een zachte maar rechtvaardige hand bij te sturen. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat ze partijdig was. Ze neemt de tijd waar nodig, maar weet ook goed af te ronden wanneer zaken onnodig blijven terugkomen. Haar communicatie is duidelijk en helder, en ze weet met gepaste humor en nuance wat lucht te brengen in een situatie die vaak vooral zwaar en emotioneel is. Al met al een zeer waardevolle begeleiding in een lastige periode.

• Naam mediator Sandra Wientjes

De kern waar het om draait is begin van herstel

Zorgvuldig en met respect begeleid. Ruimte om issues uit te spreken en de kern concreet benoemd en verhelderd. Duidelijkheid gecreëerd en het uiteen te zetten wat de kern was, samen te werken naar een overeenstemming hierover en waar het in de diepere laag om draaide met verduidelijking.

• Naam mediator Ursula du Toit

Langdurig proces

Het mediationtraject heb ik als intensief en zwaar ervaren. Ondanks de inzet van alle betrokkenen heeft het proces er uiteindelijk toe geleid dat wij verder uit elkaar zijn geraakt, terwijl mijn hoop juist was dat er meer wederzijds begrip en rust zou ontstaan. De mediator heeft haar rol professioneel en vakkundig vervuld en het traject zorgvuldig begeleid. Daar heb ik respect voor. Tegelijkertijd is voor mij pas ná afronding van het traject duidelijk geworden dat de gemaakte afspraken voor mij nog veel onduidelijkheid en weerstand oproepen, met name in de praktische en financiële uitwerking. Juist deze uitkomst maakt dat het traject mij uiteindelijk geen rust heeft gebracht. Met de kennis en inzichten die ik nu heb, had ik het mediationtraject anders ingestoken of andere keuzes gemaakt. Op de vraag of ik mediation zou aanraden, is mijn antwoord daarom terughoudend. Mediation kan helpen bij het maken van afspraken, maar vraagt ook dat deelnemers zélf volledig inzicht hebben in de gevolgen van die afspraken. In mijn ervaring is dat inzicht pas achteraf ontstaan.

• Naam mediator Carla Timmer

Fijne begeleiding in het gehele proces

Paul, heeft ons goed begeleid in het gehele scheidingsproces. Het ging heel natuurlijk en gaf alle ruimte voor beide. Zeker met een scheiding waar je niet weet waar je aan toe bent, heeft Paul alles rustig uitgelegd en de mogelijkheden en de beperkingen besproken.

• Naam mediator Paul Wunderink

Zeer kundig met oog voor de persoonlijke situatie

De werkwijze van Paul heb ik als zeer prettig ervaren. In een emotionele periode is het fijn om iemand te hebben die samen met je kijkt naar een plan van aanpak. Je met vertrouwen begeleid in de stappen die gezet moeten worden naar een nieuwe situatie.

• Naam mediator Paul Wunderink

Heel fijn, duidelijk en vooral vertrouwd

Zeer fijne ervaring met Sanne als mediator gehad. Hele rustige en professionele sfeer maar wel heel vertrouwd waarin ook emoties los gelaten kunnen worden. Ook voor de mensen die niet zo snel naar een mediator zullen stappen omdat ze geen praters zijn (wat ik zelf ook ben) zullen ervaren dat het heel erg fijn is om het toch wel te doen. Kan het iedereen aanraden!

Prettige samenwerking

Fijne en duidelijke mediation met oog voor het menselijke

Prettig geholpen

Mijn ex-partner en ik hebben Roza ingeschakeld als mediator na onze scheiding om afspraken in het ouderschapsplan gedetaillerder vast te leggen en een check op de alimentatieberekening te laten doen. Mijn ervaring met Roza is dat zij een erg betrokken vrouw is, empathisch en goed kijkt naar oplossingen, rekening houdend met ook de kinderen.

• Naam mediator Roza van Passel

Sandra is oprecht geïnteresseerd en zeer geduldig, met zorg en oog voor beide partijen

Fijne intake waar ze ook aandacht heeft voor zaken die wellicht toe kunnen voegen aan een duidelijker beeld van de situatie. Door vrije vragen en door vragen aan ons allebei over onze kijk op de situatie en oorzaak. Heel geduldig en felxibel. Gaf mij een vertrouwd gevoel.

Goed en professioneel bijgestaan

Sandra heeft haar uiterste best gedaan om ons tot in de puntjes in te lichten en te helpen door dit process.

Ontzorgt

Een lastige en langdurige scheiding gelukkig tot een positief resultaat kunnen krijgen samen met Sanne. Zij nam de tijd, heeft duidelijk aangegeven wat wij kunnen verwachten en hoe het proces zal verlopen. Op een rustige en persoonlijke manier mij/ons geholpen en altijd onze dochter bovenaan gezet. Zorgen dat wij goed communiceren omtrent het belangrijkste, ons kind, en geholpen bij het maken van de beste afspraken voor haar.

• Naam mediator Sanne Ewals

Wij zijn erg goed geholpen in het scheidingsproces.

Vanaf het moment dat Paul de eerste keer bij ons thuis kwam hadden wij het volste vertrouwen in hem. Op een rustige en betrokken wijze heeft hij door het hele proces heen geholpen. Hij gaf ons alle tijd en er was ook plaats voor emotie. Bedankt Paul.

Goed en fijne ondersteuning

Wij vonden de mediation erg verhelderend en leerzaam.

Fijn geholpen

Tijd genomen om alles uit te leggen

Vriendelijk en duidelijk

Fijne, vlotte en onpartijdige vrouw. Duidelijk in de uitleg en rustig in de omgang. Kiest geen kant en probeert voor beide partijen het beste te regelen.

• Naam mediator Sandra Wientjes

Heel veel gedoeld en evenwicht

Sandra bedankt dat je ons in deze moeilijke tijden hebt geholpen!

• Naam mediator Sandra Wientjes

Persoonlijk, benaderbaar en duidelijk.

We hebben de begeleiding van Sandra als top ervaren. Persoonlijke benadering, vooraf duidelijk waar we aan begonnen qua kosten en stap voor stap begeleiding in het proces. Laagdrempelig benaderbaar voor vragen en snel met reageren. Daarnaast had ze oog voor de verschillende processen die je als bijna ex partners doorheen gaat.

Professioneel

We zijn op een goede en prettige manier begeleid.

Geweldig!

Mijn mediator was Carla. Timmer. Top vrouw! Echt iemand die naar je luistert. Tevens ook onpartijdig is. Toegankelijk en zeer benaderbaar.

• Naam mediator Carla Timmer

Heb hulp gehad

We hebben hele goede hulp gehad was heel fijn we zijn goed ondersteund

De hulp die ik wou

De hulp die ik wou in de situatie heb ik gekregen. Alles is goed verlopen en ik ben goed ondersteunt. De persoon die geholpen heeft had Alles goed uitgelegd en dat was erg fijn.

• Naam mediator Sandra Wientjes

De mediator heeft ons heel goed geholpen. Hij reageerde vlot op vragen, had veel inhoudelijke kennis en bracht veel rust aan tafel.

test

test

Sweerts de Landasstraat 59

6814 DB Arnhem

085-4019 665

Over Cander

Cander heeft de beste mediator al voor je gevonden! Uit elkaar Arbeidsconflict Zakelijk geschil Overheid Wanneer je een conflict ervaart is dat natuurlijk geen plezierige situatie, dat geldt ook voor de andere betrokkene of betrokkenen. Met die wetenschap gaat onze mediator met jullie aan de slag. Onze mediators zijn MfN-registermediators en door hun ruime ervaring als geen ander in staat om jullie te helpen in het vinden van een oplossing.