Goede service en duidelijke uitleg

Ik heb een goede ervaring gehad met mijn thuisbatterij en isolatie. Ik ben goed geholpen door Max en zijn collega die met ze 2e uitstekende service hebben verricht naar mij toe. De installatie was ook top gegaan en erg snel.

Top spul

Keurig geholpen door de mannen en daarna netjes gebeld voor de service. Vast contactpersoon is goed te bereiken. Geweldig

Meedenkend en ervaren

Via de buren in contact gekomen met Verduurzaamnu. Allebei zeer tevreden over de zonnepanelen en thuisbatterij. Lekker duurzaam besparen nu!

Goede ervaring

Kort maar krachtig, TOP geregeld alles!

Top service en merkbaar lagere energie kosten

Wij zijn zeer tevreden met onze aanschaf van de zonnepanelen en de thuisbatterij. Het was een flinke klus die in twee dagen is uitgevoerd, maar alles is netjes en professioneel afgewerkt. De monteurs waren vriendelijk, werkten zorgvuldig en hebben na afloop nog duidelijk uitleg gegeven over de werking van het EMS-systeem.

Ik beveel verduurzaam.nu aan!

Geweldige jongeman die mij heeft geholpen gedurende het traject. Van a tot z geholpen en keurige installateurs die Nederlands spreken! Zeer tevreden

Beter kon haast niet!

Vanaf dag 1 heel netjes en vriendelijk geholpen tijdens mijn offerte overwegingen. Nu inmiddels batterij, panelen en warmtepomp laten installeren. Geweldige installateurs en nette nazorg service!

Niks op aan te merken

Installatie verliep vlekkeloos, contact met adviseur was goed.

Behulpzaam en meedenkend

Ik ben erg tevreden over de hulp van VerduurzaamNu. Ze hebben de tijd genomen om goed naar mijn persoonlijke situatie te kijken en hebben me begeleidt bij het aanvraag van de subsidie. Hun uitleg was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Een betrouwbare partij die echt met je meedenkt.

Fantastische hulp

Zonder de hulp van Verduurzaamnu zou ik hier niet aan zijn begonnen. Ik heb gedurende het gehele proces hulp gehad, kreeg nogmaals uitleg als ik het niet snapte of als het te snel ging. Niets was hun teveel. Mijn dank is groot.

Justin heeft alles duidelijk uitgelegd en de batterij is goed geplaatst.

VerduurzaamNU

HIERBIJ - goed product - aardige monteurs - goed geholpen

Vandaag geinstalleerd

Vandaag hebben robin en ad een thuisbatterij bij ons geinstalleerd. alles ging goed en ik ben zeer tevreden. Bedankt jongens.

Zeer matig

Service tot verkoop goed tot redelijk. Daarna steeds minder tot slecht!!!!

zeer slecht

je moet weerst een offerte tekenen, dan wachten ze 30 dagen waarna de schouw plaatsvind en daar bleek dat de omvormer welke ik al had bij een andere thuisbatterij, niet goed overeenkwam bij de omvormer van VerduurzaamNu dus ik kon geen aansluiting vinden met beide batterijen. En moest de offerte laten vervallen, dit bleek niet te kunnen en moest ik 30% van de offerte alsnog betalen.

Dikke 10 bedankt...

verduurzaamnu

Robin hierbij de beoordeling van onze kant: Je hebt goed werk geleverd, alles netjes uitgelegd en we zijn er erg tevreden over. De klant staat bij jou altijd bovenaan, en je werkt erg netjes. Verkoper was soms wat lastig bereikbaar en de planning ging een beetje moeizaam (wat ook mij aan te rekenen is). Over het algemeen 9.

Persoonlijk contact

We hebben meerdere offertes vergeleken, maar bij VerduurzaamNu voelden we meteen vertrouwen. Ze nemen de tijd om je situatie te begrijpen en geven een eerlijk advies

snel en goed

tot zover snel geinstselleerd en alles was goed. faroek is een aardige monteur dei ons goed begeleid heeft en alles netjes uitgelegd.

4 maanden na aanleg werkt internet en batterij nog niet.

Elke keer bellen (17 x!) wordt beloofd, dat de problemen worden opgelost, maar ik word telkens voor de gek gehouden! Ik ben het goed zat!!

Heel erg b lij mee

Heel erg blij mee, bedankt Robin!

Niet goedkoop, wel betrouwbaar

VerduurzaamNu is niet de goedkoopste aanbieder die ik tegenkwam, maar hun uitleg en service gaven mij vertrouwen. De monteurs werkten netjes en gaven na afloop een duidelijke uitleg. Inmiddels draait mijn batterij 2 maanden en alles gaat zoals beloofd. Dat is wat mij betreft de investering waard.

Gewoon goed geregeld

Top service, duidelijk advies en snel geplaatst. Zeker een aanrader

Prima jongens

Goede gasten, netje gewerkt. Had alleen gehoopt dat ze iets eerder kwamen, maar verder prima

Zekeringstraat 48

1014 BT Amsterdam

Over Verduurzaamnu

VerduurzaamNu is een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op duurzame energietechnologieën en energiebesparende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen, efficiënte warmtepompen, slimme laadpalen en geavanceerde isolatieoplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden wij enkel top-tier producten die voldoen aan de hoogste normen in de markt. Ons doel is om uw energieverbruik te optimaliseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat u kunt genieten van zowel lagere energiekosten als een duurzame toekomst.