VerduurzaamNU

HIERBIJ - goed product - aardige monteurs - goed geholpen

Vandaag geinstalleerd

Vandaag hebben robin en ad een thuisbatterij bij ons geinstalleerd. alles ging goed en ik ben zeer tevreden. Bedankt jongens.

Zeer matig

Service tot verkoop goed tot redelijk. Daarna steeds minder tot slecht!!!!

zeer slecht

je moet weerst een offerte tekenen, dan wachten ze 30 dagen waarna de schouw plaatsvind en daar bleek dat de omvormer welke ik al had bij een andere thuisbatterij, niet goed overeenkwam bij de omvormer van VerduurzaamNu dus ik kon geen aansluiting vinden met beide batterijen. En moest de offerte laten vervallen, dit bleek niet te kunnen en moest ik 30% van de offerte alsnog betalen.

Dikke 10 bedankt...

verduurzaamnu

Robin hierbij de beoordeling van onze kant: Je hebt goed werk geleverd, alles netjes uitgelegd en we zijn er erg tevreden over. De klant staat bij jou altijd bovenaan, en je werkt erg netjes. Verkoper was soms wat lastig bereikbaar en de planning ging een beetje moeizaam (wat ook mij aan te rekenen is). Over het algemeen 9.

Persoonlijk contact

We hebben meerdere offertes vergeleken, maar bij VerduurzaamNu voelden we meteen vertrouwen. Ze nemen de tijd om je situatie te begrijpen en geven een eerlijk advies

snel en goed

tot zover snel geinstselleerd en alles was goed. faroek is een aardige monteur dei ons goed begeleid heeft en alles netjes uitgelegd.

4 maanden na aanleg werkt internet en batterij nog niet.

Elke keer bellen (17 x!) wordt beloofd, dat de problemen worden opgelost, maar ik word telkens voor de gek gehouden! Ik ben het goed zat!!

Heel erg b lij mee

Heel erg blij mee, bedankt Robin!

Niet goedkoop, wel betrouwbaar

VerduurzaamNu is niet de goedkoopste aanbieder die ik tegenkwam, maar hun uitleg en service gaven mij vertrouwen. De monteurs werkten netjes en gaven na afloop een duidelijke uitleg. Inmiddels draait mijn batterij 2 maanden en alles gaat zoals beloofd. Dat is wat mij betreft de investering waard.

Gewoon goed geregeld

Top service, duidelijk advies en snel geplaatst. Zeker een aanrader

Prima jongens

Goede gasten, netje gewerkt. Had alleen gehoopt dat ze iets eerder kwamen, maar verder prima

100% Tevreden

Nou, ik zeg je eerlijk, ik snapte er eerst niks van. Batterijen, EPEX, onbalansmarkt... klonk mij allemaal abracadabra in de oren Maar Cody legde het rustig uit en nu heb ik niet alleen lagere kosten, maar ook een backup als de stroom uitvalt. Geweldig ding! Klein puntje: de app mag van mij wat makkelijker. Maar verder 100% tevreden!

Prima gedaan

Het duurde iets langer dan gepland voordat de installatie rond was, vooral omdat mijn netbeheerder vertraging had met de nieuwe aansluiting. Gelukkig hield VerduurzaamNu mij steeds netjes op de hoogte. Uiteindelijk staat er nu een prachtige batterij in mijn schuur en werkt alles zoals beloofd. Dat geeft vertrouwen.

toop

Ja hoor goeie lui. Kwamen optied, zette dat ding neer en klaar is kees

Zonnepanelen en batterij professioneel geplaatst

Via VerduurzaamNu heb ik onlangs een set zonnepanelen gecombineerd met een batterij van 21 kWh laten installeren. Het traject begon met een duidelijke inventarisatie van mijn situatie en energiebehoefte. De afspraken werden nagekomen en de installatie zelf verliep gestructureerd en netjes. Zowel de panelen als de batterij zijn keurig afgewerkt en functioneren conform verwachting. Het EMS-systeem regelt de aansturing automatisch, waardoor ik direct inzicht heb in opslag en verbruik. Hoewel de oplevering goed verzorgd was, merkte ik dat de documentatie bij de batterij wat summier bleef. Voor een technisch product van deze omvang zou een meer uitgebreide handleiding en informatie over mogelijke instellingen nuttig zijn. Daarnaast zou het prettig zijn als de doorlooptijd van offerte naar installatie korter kon, zodat de systemen sneller in gebruik genomen worden. Verder zou een digitaal klantportaal met live data een duidelijke toevoeging zijn. Al met al ben ik tevreden met de kwaliteit van het werk en de professionele uitvoering door VerduurzaamNu.

zonnepanelen en laadpaal

zonnepanelen en laadpaal geinstalelerd. ging goed. tevreden daarom 10. zeker aanbevelen

Installatie batterij

Op afgesproken tijd is monteur Faruk gekomen de batterij te plaatsen het is nogal een heel werk zelf had ik dat onderschat maar na een zeer vakkundige installatie ben ik zeer tevreden. Ook de ondersteuning van kantoor is naar tevredenheid. Ik ben dus blij met mijn keuze voor verduurzaamNu.

Bedankt aanrader zeke.r

Thuisbatterij installatie bij ons thuis

De thuisbatterij is gister door Robin geplaatst bij ons. Erg vakkundige jongen, heel erg bedankt en hopen op mooie resultaten.

Goede ervaring iets minderdere contact

Mijn ervaringen met verduurzaam nu zijn goed. Het contact ging af en toe wat stroef en moest eigenlijk zelf achter de BTW teruggave aan,maar verder zeker te vreden. Installateurs waren erg attent en hebben alles erg netjes achter gelaten. zijn nu eentijdje verder en alles werkt goed.

Laadplein

Verduurzaamnu heeft bij ons bedrijf een laadplein geinstalleerd. 12 laadpalen. Alles netjes achter gelaten, ben super tevreden. Goed en netjes afgewerkt.

Henk, Almere

Nou ik moet zeggen, Verduurzaamnu heeft t top gedaan bij ons. Eerst dacht ik, pfff weer zo’n bedrijf wat gouden bergen belooft… maar nee hoor, ze kwamen netjes op tijd, spullen snel geinstaleerd en het werkt gewoon. Ik snap nog niet alles van die app, beetje ingewikkeld soms, maar ja dat ligt meer aan mij denk ik . Wel zou handig zijn als ze een simpel stappenplan meegeven. Verder heel blij, zeker met die batterij die ons door de avonden heen helpt. Goed werk mannen!

Zekeringstraat 48

1014 BT Amsterdam

Over Verduurzaamnu

VerduurzaamNu is een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op duurzame energietechnologieën en energiebesparende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen, efficiënte warmtepompen, slimme laadpalen en geavanceerde isolatieoplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden wij enkel top-tier producten die voldoen aan de hoogste normen in de markt. Ons doel is om uw energieverbruik te optimaliseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat u kunt genieten van zowel lagere energiekosten als een duurzame toekomst.