Zeer goed geholpen,perfect
Beste John, Dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik merk geen verschil met toen het Hans Lemmens was. Zelfde vriendelijkheid en service!
Beste Ine, Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u zich goed begrepen en geholpen voelt en onze service als vertrouwd ervaart. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ben heel fijn geholpen en heb goed advies gekregen van het personeel.
Beste Bas, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen van ons personeel. Wij staan graag weer voor u klaar bij een volgende gelegenheid. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Aan de telefoon al plezierig te woord gestaan door Bart. Bij het bezoek aan de winkel in Cuijk werd ik ook door Bart geholpen. Hij nam ruim de tijd om mij goed te adviseren en diverse opties door te nemen. Al met al een heel positieve ervaring en ik ben dan ook met een mooie fiets naar huis gegaan.
Beste Marga, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zowel telefonisch als in de winkel zo goed door Bart bent geholpen en met een mooie fiets naar huis bent gegaan. Wij geven uw compliment graag aan Bart door en staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Heb een pinarello racefiets ge kocht bij broek huis. In cuijk. Neem alle tijd met de af levering met afstellen op maat naat je lichaam bedankt voor Marco en bram...hebben het goed op ge lost. Ben er blij mee
Beste Ben, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop en de persoonlijke afstelling van uw Pinarello racefiets. Wij geven uw complimenten graag door aan Marco en Bram en helpen u ook in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Mike heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen aan mijn mooie mountainbike! Dank daarvoor
Beste Maarten, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door onze collega Mike en dat u geslaagd bent voor een mooie mountainbike. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Na de onderhoudsbeurt aan onze Trek LM 3+ ebikes fietsen ze weer als nieuw! Hier zijn we heel blij mee!
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat uw Trek e-bikes na de onderhoudsbeurt weer als nieuw fietsen. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Lang leve broekhuis maar niet heus. Teven een binnenkabel vervangen rond de 4 euro. Arbeidsloon 33 euro. Niet even overleg met klant geweest! Totaal incl btw ruim 156 euro. Dit was mijn laatste keer bij Broekhuis
Beste Ben, Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact met u gehad en de situatie doorgenomen. Wij hebben toegelicht dat er sinds uw laatste bezoek enkele wijzigingen hebben plaatsgevonden. Wij zijn blij dat dit in goed overleg is besproken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik heb 3 afspraken met Bob gehad! De eerste keer oriënterende waarbij hij alle tijd nam en je merkte dat hij met passie voor het racefietsen praatte! De tweede keer zijn er over gegaan tot bestelling en de derde keer de aflevering! Alle 3 een zeer prettige en goede ervaring met Bob gehad! Deskundig klantvriendelijk en neemt de tijd voor je zodat je tevreden weggaat! Eventuele service achteraf moet natuurlijk nog blijken maar mocht er wat zijn dan heb ik daar alle vertrouwen in!
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u in ons stelt. Wat fijn om te lezen dat u de afspraken met Bob zo prettig heeft ervaren en dat u zijn passie voor het racefietsen, deskundigheid en klantvriendelijkheid zo waardeert. Mocht u in de toekomst vragen hebben of service nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Veel plezier en veilige kilometers gewenst met uw nieuwe racefiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Fietsen worden volgens afspraak thuis opgehaald (van tevoren telefoontje), vervolgens krijgen ze een onderhoudsbeurt en worden twee dagen later weer teruggebracht. Vanwege weersomstandigheden nog niet op beide fietsen gereden,maar ik neem aan, dat ze (net als in het verleden) goed zijn nagekeken.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en het ophalen en terugbrengen van de fietsen volgens afspraak. Wij staan graag klaar om uw fietsen in topconditie te houden en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Zeer vriendelijke medewerkers en correct in de communicatie. Goed advies ontvangen, passend bij mijn wensen t.a.v. de aanschaf van een nieuwe fiets.
Beste Sanneke, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat ons advies goed aansloot bij uw wensen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Beste Martien, Dank voor uw positieve review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goed geholpen. Goed overlegd. Blij mee!!!
Beste Anton, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als geweldig heeft ervaren en dat het overleg prettig verliep. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Er werd voldoende tijd genomen voor allerlei opties en proefritjes. Een fijn persoonlijk contact.
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Het doet ons goed te lezen dat u de uitleg duidelijk en uitgebreid heeft ervaren. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ben geholpen door Bob die enthousiasme koppelt aan kennis van zaken! Prima geholpen!
Beste Dennis, Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat onze collega u met zijn kennis en enthousiasme goed heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Display gemonteerd en heb geen handleiding gekregen, jullie mensen hebben weinig ervaring in de nieuwe display En ik vind het ontoelaatbaar dat je na 10 jaar op een fiets van €3000 dat niet meer kunt krijgen
Beste Harry, Onze excuses dat de handleiding bij de display ontbrak en dat het aanvankelijk wat onduidelijk was. Fijn dat we alles samen hebben kunnen doornemen en dat u de handleiding heeft ontvangen. We zijn blij dat alles nu duidelijk is en uw vragen zijn beantwoord. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik kreeg goede adviezen over de fiets, kon gelijk een afspraak maken. Werd heel fijn en goed geholpen
Beste Carolina, Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u goed advies kreeg en prettig bent geholpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Na wat foutjes bij leveren nieuwe fiets doen jullie wel alles om het goed af te ronden. dank.
Beste Rob, Dank u wel voor uw review! We waarderen het dat u onze service positief beoordeelt, ondanks de eerdere foutjes bij de levering van uw nieuwe fiets. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, staan we uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Om me te oriënteren om een ebike te kopen ben ik de Broekhuis fietswinkel in Cuijk binnen gelopen. Bij het binnenlopen verwonderde ik me over het feit dat er, voor mijn gevoel, wel 500 fietsen stonden en mn. ebikes. Dus keuze genoeg. Ook van een 10 tal verschillende merken. Met een verkoper even afgestemd wat mijn wensen zijn van een ebike en toen aan de slag. Soort fiets, mannen/vrouwen instap, capaciteit accu, kwaliteit, kleur, enz. Na een aantal ebikes bekeken te hebben kwamen we uit bij een Cube. De had alle eisen die ik stelde en een mooie prijs (model 2025). Na de ebike een 20 min. geprobeerd te hebben hebben we even over de prijs overlegd en werd de deal gesloten. Heel blij Thuis gekomen kwam ik erachter dat dit model de AD prijs had gekregen van een ebike onderzoek in 2025. Dus nu helemaal blij. Dus ik ben erg blij met deze ebike met name door de deskundige verkoper van Broekhuis.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de begeleiding bij de aankoop van uw e-bike. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Broekhuis, en we staan in de toekomst uiteraard weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Mijn reparatie was te hoog voor de ouderdom van mijn fiets. Bob belde hierover en afspraak gemaakt om te gaan kijken voor een nieuwe Cube. Niet op voorraad, dus Bob zou bellen en binnen een half uur teruggebeld en bike kunnen bestellen! Top Bob, Broekhuis hou dit vast!,
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat wij met u hebben meegedacht en snel hebben kunnen handelen. Jammer dat de reparatie van uw fiets niet meer rendabel was gezien de leeftijd, maar goed dat Bob hierover direct contact met u heeft opgenomen. Mooi dat er samen gekeken is naar een passend alternatief en dat het bestellen van een nieuwe Cube snel geregeld kon worden. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goed geholpen goed uitgelegd wat ze hebben gedaan
Beste Geert, Bedankt voor uw positieve review! Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Bob heeft mij heel erg goed geholpen. Hij neemt de tijd, is geduldig en adviseerd met kennis.
Beste Maykel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en geadviseerd. Wij geven uw compliment graag door aan onze collega en zien u in de toekomst graag weer terug. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Geweldige service! De verkoper was zeer klantvriendelijk, meedenkend en deskundig. De fiets werd geleverd in Zuid-Limburg en ter plaatse netjes afgesteld door een vriendelijke en deskundige chauffeur/monteur.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en de levering als prettig heeft ervaren. Wij stellen uw feedback op prijs en zien u in de toekomst graag weer terug. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
We hebben recent hier een mooie Giant fiets voor mijn vrouw gekocht. De deal en service waren zo goed dat ik nu ook een top Giant fiets gekocht heb. Aflevering was zeer goed en verliep soepel. Enkele extra’s gekocht en daar kreeg ik ook nog wat korting op… zeer welkom natuurlijk.
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in ons! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zowel voor uw vrouw als voor uzelf een passende Giant fiets heeft gevonden en dat onze service en de aflevering naar wens zijn verlopen. We wensen u vele plezierige kilometers op uw nieuwe fiets en staan graag voor u klaar mocht u nog vragen of wensen hebben. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Top bedrijf met zeer kundig personeel.
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk