Snel en goed

Eerste beurt Sensa mountainbike en beurt racefiets Focus ook nieuwe binnen en buitenbanden. Jammer dat de fiets te oud is voor nieuwe onderdelen zoals crankstel. Fiets heeft nog geen schijfremmen. Moet dus op een andere manier kijken naar een nieuw crankstel met bladen.

Vriendelijk en goed geholpen.

Deskundig advies en uiterst vriendelijk

Geweldig en professionnel !

Wij hebben 2 fietsen en een fietsen drager gekocht bij Broekhuis in Cuijk. Ik heb mijn Gazelle fiets zelfs een hele middag mogen testen in de heuvels van Groesbeek. Dat was belangrijk voor mij, want ik woon in een heuvelachtige streek in zuid West Frankrijk. De verkoper, Ryan (winkel Cuijk) heeft ons geweldig, vriendelijk, geduldig en heel professioneel geholpen ! Bovendien helemaal in het Engels, want mijn man spreekt geen Nederlands. Dankje Ryan !

Goede service en uitleg

Mooie zaak

Kennis van zaken en meedenkend

Professionele en klantvriendelijke medewerkers.

goede service

Na problemen met mijn mountainbike (scheurtje in het frame), fijn en netjes geholpen door het personeel van Broekhuis. Probleem goed opgelost. Nogmaals dank voor alle hulp. In de winkel hebben doen ze echt hun best om aandacht te hebben voor iedere klant.

Super. Snelle en vriendelijke service.

Super. Snelle en vriendelijke service.

Geweldig bedrijf

Top ervaring, wij komen er al jaren en zijn nog steeds heel erg tevreden.

Altijd goede service

Laatste paar keer met racefiets geweest voor reparatie, kan meestal meteen terecht en word goed geholpen.

prettige verkoper/ monteur

Bijzonder fijne fiets gekocht. Duidelijke uitleg. Gaan wij vaker naar toe voor fiets of service

zeker goed

Vriendelijk en vakbekwaam. Ik heb wel een opmerking over de telefonisch bereikbaarheid. Zins het onder de vlag Broekhuis is zijn de wacht tijden vervelend lang geworden. Je staat minimaal 10 min in de wacht voordat iemand je te woord staat.

Fijne winkel top

Volop keuze in alle prijsklassen fijne verkoper met een eerlijk advies en een prima service .Een echte aanrader.

Top service

Goede service, nemen de tijd voor jou

Goed geholpen en gastvrij.

Achterafservice ook niet verkeerd.

Goeie service

Veel persoonlijke aandacht. Top bedrijf

Hadden 2 elektrische fietsen besteld. Bleek dat een bepaalde maat niet geleverd kon worden. Vervolgens een ander merk uitgezocht. Helaas na enige dagen tot het inzicht gekomen dat we die niet wilden. Daarna bleek dat we 2 andere fietsen konden bestellen met een zwaardere motor. Na enige tijd kwam het bericht dat er 1 fiets was maar dat van de andere niet bekend was wanneer die geleverd zou worden. Na een week wachten werd er gebeld of we mogelijk een andere fiets van het zelfde merk wilden. Na er niet te lang over hebben nagedacht besloten om deze fiets te kopen. Al heeft het bijna 4 maanden geduurd heeft men kosten nog moeite gespaard om ons van nieuwe fietsen te voorzien. Onze dank gaat uit naar Thomas van het bedrijf die ons met raad en daad heeft bijgestaan

Goed advies en top service!

Met een goed gevoel en veel plezier heb ik een nieuwe elektrische fiets gekocht bij Broekhuis Fietsen in Cuijk. Wij werden door Thomas uitgebreid geadviseerd en na een aantal testritten heb ik een fiets gekozen die bij mij past. Twee weken later werd de fiets bij ons thuis bezorgd, wat een fantastische service! Onze volgende fiets wordt weer een Broekhuis fiets.

Ik ben zeer tevreden over de service van deze firma. De verkoper hebben wij als prettig ervaren.

Niet tevreden over mijn zadel? Dan wordt het netjes omgeruild.

Supper, aan alle verwachtingen voldaan.

Afspraak gemaakt. Fietsen gebracht. Gebeld dat ze weer klaar stonden, Gedaan wat afgesproken was, dus erg tevreden.

Fantastisch

Super service zorgvukdig geholpen en personeel met een echte glimlach ga zo door!!

Fijne medewerkers

Jammer dat de verkoper, die de fiets heeft verkocht, niet in de gelegenheid was om ze af te leveren. De vervangende medewerker deed echter ontzettend zijn best om hem te vervangen. Kwaliteit van dienstverlening heeft er niet onder geleden !

Goed advies en correct behandeld zeer tevreden

Zorgvuldig en Snel

Er wordt erg goed geluisterd naar wat er aan je fiets mankeert en goed bijgehouden/opgeschreven. Ze zijn op de hoogte, weten wat ze doen. Werken snel. Wanneer je niet tevreden bent, kijken ze nog eens.

Goede snelle service

Snelle en goede service

Goede service en duidelijke uitleg

Ze nemen de tijd om je uitleg te geven.

Gildekamp 17

5431 SP Cuijk