Vriendelijk personeel en goed geholpen. Vragen die wij hadden zijn prima uitgelegd. Wat de verzekering betreft is correct opgelost. Waar gewerkt wordt kunnen ook fouten gemaakt worden. Wij zijn dik tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord. Het is prettig om te horen dat ook de afhandeling van de verzekering naar wens is verlopen. Mochten er in de toekomst toch vragen of opmerkingen zijn, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Onaangekondigd zaterdagmiddag binnengelopen , en goed advies gekregen, ik had iets anders in gedachte, maar was verrast door een aanbieding , voorwaarde was wel dat ik zondag erop wilde fietsen Ik ben een verfand mtb ,r Dat was geen probleem , Bram zette meteen actie in , ik m’n oude bike thuis opgehaald , en de eigen op maat zadel en pedalen e.d.overgezet . Verder in de werkplaats alles nauwkeurig afgesteld Zondag meteen een toertocht mee gereden en 70 km op de teller Bedankt Bram
Beste Wiel, Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons veel plezier te horen dat u zo enthousiast bent over uw nieuwe fiets en de service van Bram. Fijn dat alles snel en naar wens is geregeld, van het overzetten van uw eigen zadel en pedalen tot de nauwkeurige afstelling in onze werkplaats. We hopen dat u nog vele mooie kilometers op uw mountainbike zult maken en dat uw toertochten net zo succesvol blijven als deze eerste rit! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Vol vertrouwen en behulpzaam
Beste Marlies, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat u onze service als vol vertrouwen en behulpzaam ervaart. Graag staan we de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goed advies Goede uitleg Vriendelijk Behulpzaam
Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goed geholpen en correct . We wisten uiteraard wel wat we wilden .
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat we u goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
De app werd voor mij geïnstalleerd op mijn telefoon en gekoppeld met mijn fiets. Alle features van mijn nieuwe Koga werden perfect uitgelegd. Er was ruim voldoende tijd om mij te helpen.
Beste Chris, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat u goed bent geholpen. Veel plezier met uw nieuwe Koga. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Fijn personeel dat de tijd voor je neemt en dat is heel prettig. De service is prima. Wat opvalt is ook dat de zaak en de werkplaats er netjes en geordend uitziet. Afspraken worden nagekomen. Kortom: een heel fijne zaak!
Beste Maria, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over onze service, kwaliteit en de uitstraling van onze zaak en werkplaats. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
In het enorme aanbod heel fijn geholpen om de juiste fiets voor ons te vinden. Goede uitleg, service, en thuis afgeleverd
Beste William, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de uitleg, service en de begeleiding bij het kiezen van de juiste fiets. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en staan graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Cuijk was voor mijn wel een stukje rijden ( hun hadden de fiets op voorraad die ik zocht) maar was zeker de moeite waard. Prima aanbieding, geweldige fiets ( Giant) kon binnen 2 dagen geleverd worden.
Beste Peter, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe fiets. Wat fijn om te horen dat u de rit naar Cuijk de moeite waard vond. Wij wensen u heel veel fijne kilometers en fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Kei goede service en supervriendelijke personeel Ze lossen altijd alles op .
Beste Sabina, Bedankt voor uw positieve review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en ons team. We helpen u graag ook in de toekomst verder! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik ben goed en professioneel geholpen bij de keuze voor mijn nieuwe fiets en ben erg tevreden met mijn gekochte fiets
Beste Nico, Dank u wel voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo goed en professioneel bent geholpen bij de keuze van uw nieuwe fiets. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Fijn personeel. Goede snelle afhandeling van diefstal en fijne uitleg van nieuwe fiets
Beste Wilma, Dank u wel voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze collega’s als behulpzaam en prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Al lang een vaste klant bij deze zaak. Bij het uitkiezen van een belt aangedreven ebike op prima wijze van advies gediend door Maik, die me aanraadde een framemaat hoger te kiezen wat een gouden tip bleek te zijn voor de door hem aanbevolen Cube.
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al zo lang in ons stelt. Wat fijn om te lezen dat Maik u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers op uw Cube! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
De fiets die we besteld hebben, werd na 1 dag al thuisbezorgd. Al voor de derde keer hebben we hier een fiets gekocht. Tot nu toe altijd goede service geleverd.
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u al meerdere keren in ons heeft gesteld. Wat fijn om te horen dat de fiets weer snel geleverd is en dat u steeds tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Om de kleinkinderen op de fiets te kunnen vervoeren heb ik een nieuwe fiets uitgezocht. De oude fiets was gewoon niet geschikt. Na aanschaf bleek het nieuwe achterzitje niet te passen op de MIK bagagedrager. Zelfs na het bestellen van een andere bagagedrager paste het niet en uiteindelijk maar kostenloos een ander kinderzitje uit mogen kiezen dat wel past. Geweldige service en de kleinkinderen en ik zijn heel blij dat het zo opgelost is.
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met het passende kinderzitje en dat u tevreden bent over onze service. We wensen u en de kleinkinderen veel veilige en plezierige fietskilometers samen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Bij de zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets werd ik goed te woord gestaan, werden er verschillende alternatieven aangeboden en werd ik goed geadviseerd.
Beste Margo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u prettig te woord bent gestaan en goed bent geholpen bij uw zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets. Wij helpen u graag verder mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Al meerdere keren een fiets gekocht bij Broekhuis, en een fantastische ervaring in advisering en service. Mensen die hun vak goed verstaan en super goed meedenken om tot de beste keuze te komen. Eerder een racefiets gekocht met een super goede begeleiding en aanmeting. Voor de liefhebber van sportfietsen ik kan het aanbevelen. En jongstleden een E-stadsfiets mogen aanschaffen en ja wederom alle tijd en keuze voor een passende oplossing. Dank voor de goede service Top !!!
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u steeds weer in ons stelt. Wat goed om te horen dat zowel de racefiets als de e-stadsfiets met plezier en naar volle tevredenheid zijn aangeschaft. Wij wensen u heel veel veilige en sportieve kilometers en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
ik heb goede ervaring wat betreft service en klant vriendelijkheid Piet Mennink
Beste Piet, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Het personeel van Broekhuis Fietsen Cuijk heeft mij bij mijn keuze bij het kopen van een damesfiets uitstekend geholpen: Goede uitleg over de voor- en nadelen van de diverse fietsen, technisch deskundig, vriendelijk en geduldig in de omgang. De winkel heeft een ruim assortiment fietsen in allerlei prijsklasse en een goede service aan huis m.b.t.het afleveren en ophalen van fietsen.. De zaak komt betrouwbaar over!
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en uw lovende woorden over ons team. Wij vinden het fijn om te lezen dat u de deskundigheid, vriendelijkheid en service zo heeft ervaren. Daar doen wij het voor! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik was op zoek naar een nieuwe racefiets en wilde mijn oude inruilen. Kwam via zoeken op internet uit bij Broekhuis. Dit bleek een schot in de roos. Bob nam alle tijd voor me en legde van alles uit. Ik kreeg persoonlijke aandacht en advies. Bob fietst zelf ook en wist waarover hij het had. Het inruilen was ook geen probleem en op de aanschafprijs kreeg ik ook korting. Ik had namelijk dezelfde fiets 500 euro goedkoper gezien bij Mantel. Ook de tekst en uitleg bij het ophalen was top. Ik was zeer tevreden hoe ik als klant ontvangen en behandeld werd. Dit alles gaf me een goed gevoel en de koop was snel rond. Zo wil ik graag behandeld worden als klant. Ik zou een ander zeker aanraden om hier een fiets te kopen. Ik ben zeer tevreden.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw ervaring bij Broekhuis zo goed is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe racefiets en staan altijd voor u klaar bij toekomstige vragen of wensen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Eerst ging de motor kapot moest € 200,- betalen, Daarna accu kapot € 100,- betalen. Noemen jullie dat garantie ? Ben mijn fiets 1 maand kwijt geweest, wel een leenfiets gekregen, dat is wel mooi. Maar onder Garantie versta ik Gratis repareren. Mijn benieuwen of ik nu een schrijven terug ontvang. Groeten Hans Schrievers 06 23809385
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend om te horen dat deze niet naar wens is geweest. Graag komen we met u in contact om de kosten samen door te nemen. Tot nu toe hebben we u helaas nog niet kunnen bereiken. Wanneer het u schikt, zien we uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Fijne lichte fiets en toch stevig op de weg
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw fiets. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Als ik iemand een advies zou geven dan ga gerust naar Broekhuis. Keuze uit veel modellen en deskundig personeel.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en het mooie compliment voor onze medewerker Maik. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met het ontvangen advies. Wij hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Uitstekend geholpen zoals altijd en deze keer met de aanschaf van een elektrische fiets.
Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat u uitstekend bent geholpen en dat wij u ook deze keer goed hebben kunnen ondersteunen bij de aanschaf van uw elektrische fiets. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
We hebben hier 2 fietsen gekocht en kregen daarin goed advies , hebben op 4 verschillende fietsen mogen proefrijden en daarin onze keuze kunnen maken. Na 1 week op een drukke Zaterdag ff naar binnen omdat er bij 1 fiets iets was, en werd meteen opgelost. Zeer goede communicatie fijne samenwerking met de verkoper.
Beste Laurens, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u goed advies heeft ontvangen, meerdere proefritten kon maken en dat het probleem snel is opgelost. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met de fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk