geweldige fietsenzaak
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne woorden over onze service en ruime keuze in fietsen. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over onze fietsenzaak. Graag tot ziens in onze winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Enorm goed geholpen door Bob. Hij heeft veel kennis en weet dit op de juiste manier over te dragen.
Beste Bjorn, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Bob u zo goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste fiets. Graag tot ziens bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Vriendelijke behandeling door iedereen.
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze service en benadering waardeert. We zien u graag weer bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Prima geholpen door de medewerkers met begrip voor de mindere kennis van de apps
Beste Henk, Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat er rekening is gehouden met uw situatie. Wij verwelkomen u graag weer bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Voor de tweede keer in korte tijd veel betaald voor onderhoud en reparatie. We spreken een max bedrag af, waarbij ik bij overschrijding gebeld wordt. Ik wordt uiteindelijk niet gebeld en het bedrag is minder dan 1 euro onder het bedrag van de afspraak . Er lijkt naartoe gerekend te worden. Daarnaast zijn bijna alle onderdelen 5-10 euro duurder dan bij anderen en voor elk reparatie onderdeel wordt een nagenoeg volledig uurtarief in rekening gebracht:
Beste Rob, Bedankt voor uw feedback. Inmiddels hebben wij contact gehad en samen de factuur doorgenomen. Daarbij hebben wij uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten. Fijn dat we dit samen hebben kunnen bespreken en tot een passende oplossing zijn gekomen. Graag tot ziens bij ons de in de vestiging! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Zeer klantvriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Prima behandeling en goede service. Zeer veel keuze in verschillende fietsen en toebehoren.
Beste Hennie, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van ons personeel. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goede prijs voor oude fiets en div onderdelen voor nieuwe fiets.
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg en de afhandeling. Wij verwelkomen u graag weer bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Wij gaan met vertrouwen naar jullie fietsenzaak
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij waarderen het enorm om te horen dat u ons personeel als kundig en vriendelijk ervaart. Het doet ons veel plezier dat u met vertrouwen bij onze fietsenzaak komt. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Vriendelijk personeel.
Beste Anton, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Setje Hollowgram R-S50 besteld voor de racefiets. Mooie aanbieding en perfecte levering binnen 1 dag.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de Hollowgram R-S50 wielset en dat de aanbieding en levering naar wens zijn verlopen. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw racefiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
We hebben 2 ebikes in onderhoud gegeven bij Broekhuis in Cuijk. Voorheen was dat Hans Lemmens. Toen altijd tip top service. Nu 2 servicebeurten laten uitvoeren. Bij de damesfiets moest ik thuis het voorspatbord opnieuw vastzetten. Bij de herenfiets tevoren aangegeven dat de verende zadelpen erg piepte. Bij het afhalen werd gezegd dat dit verholpen was. Na nog geen 5 kilometer gefietst te hebben was de storing in volle omvang terug. Zeer teleurstellend.
Beste Louis, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is vervelend om te horen dat de recente servicebeurten niet naar verwachting zijn verlopen. Naar aanleiding van uw melding hebben wij inmiddels contact met u opgenomen en samen een afspraak ingepland om de genoemde punten zorgvuldig op te lossen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Via de site kom ik een hele mooie aanbieding van een racefiets tegen. Ik heb contact opgenomen met de verkoopafdeling en we hebben een afspraak gemaakt om naar de fiets te komen kijken. De fiets werd ter plekke op maat afgesteld we hebben daarna een afspraak gemaakt voor levering. Zeer positieve ervaring, mooie zaak goed advies en ze komen afspraken na.
Beste Coen, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de racefiets, het persoonlijke advies en de afstelling op maat. Ook goed om te lezen dat de afspraken en levering naar wens zijn verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en staan graag weer voor u klaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goede uitleg en vriendelijke personeel
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg en ons vriendelijke personeel. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Hallo, ik heb een nieuwe racefiets gekocht en ben top geholpen door de verkoop afdeling, normaal wordt je na gebeld of lastig gevallen om toch bepaalde druk te zetten, dit van te voren afgesproken en is ook niet gebeurd, inruil mogelijk zonder veel poespas. Topbedrijf.
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat het aankoopproces van uw nieuwe racefiets geheel naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers op uw nieuwe racefiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Prettig om vooraf al te kunnen betalen. hoef dat daar niet meer te gebeuren. Zeer klantvriendelijk. We stonden te wachten op de fiets die werd gehaald. 3 mensen vroegen of we al waren geholpen. Niemand liep langs zonder te groeten. Hier is heel goed over nagedacht. Je voelt je als klant belangrijk.
Beste Joop, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Het doet ons veel plezier om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid, organisatie en service als positief heeft ervaren. We hechten veel waarde aan het gevoel dat onze klanten belangrijk zijn en fijn dat dit bij uw bezoek zo is overgekomen. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Begeleiding om tot een juiste keuze te komen was zeer goed. Communicatie en service zeer persoonlijk en fijn.
Beste Sandy, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het doet ons veel plezier te lezen dat u onze begeleiding en voorlichting als waardevol hebt ervaren en dat onze communicatie en service u goed bevallen zijn. Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Vriendelijk, vakbekwaam, goed afspraaksysteem
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het doet ons goed te horen dat u onze vakbekwaamheid, sortering en het afspraaksysteem waardeert. Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Kort omschreven.
Beste Toon, Dank voor uw feedback. Inmiddels hebben wij contact gehad om uw ervaring te bespreken en uw punten te vernemen. Deze nemen wij mee in onze verdere ontwikkeling. Daarnaast zijn wij bezig met een uitbreiding van onze winkel en werkplaats. We hopen u in de toekomst weer naar tevredenheid van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik was op zoek naar een e-bike die ik voor woon-werkverkeer en op vakantie kon gebruiken. Tijdens mijn oriëntatie heeft Marco van Broekhuis Fietsen Cuijk mij goed geïnformeerd over de mogelijkheden en diverse merken e-bikes. Enkele dagen later ben ik weer in Cuijk langs gegaan en heeft Thomas mij uitgebreid verschillende types laten testen. Hij nam alle tijd voor mij, ondanks dat ik zonder afspraak was binnengelopen, en gaf duidelijke tips en adviezen. Ik kwam heel duidelijk uit op het type Cube Kathmandu en heb deze vol vertrouwen direct bij Thomas in de winkel gekocht. Ook omdat ik eerder al een racefiets bij Broekhuis Fietsen Cuijk (voorheen: Lemmens Fietsen) had gekocht, wist ik dat het qua aftersales en service ook goed zat. Zodoende een compliment voor deze topzaak met een fijn team van fietsexperts. Van harte aanbevolen!
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u deskundig bent geadviseerd en de tijd heeft gekregen om verschillende e-bikes te testen. Wij geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Veel plezier en veilige kilometers gewenst met uw nieuwe e-bike! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Werd prima en vakkundig geholpen
Beste Pedro, Dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed en vakkundig bent geholpen. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Heb het ervaren als zeer prettig geholpen te zijn met hele vriendelijke meedenkende verkopers
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat u zo goed bent geholpen door onze vriendelijke en meedenkende medewerkers. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ben altijd klant geweest bij Lemmens.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen dat u al die tijd in ons heeft gesteld. Wat fijn om te horen dat u een mooie fiets bij ons heeft gekocht en dat u tevreden bent. Veel mooie kilometers gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Fijn meegedacht en op de hoogte te houden
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u het meedenken en het op de hoogte houden als prettig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Mijn bijna 2 jaar oude Stevens eiken, elders gekocht, werd perfect gerepareerd. Problemen met de versnelling van Rohloff E14 werd onder garantie vervangen en rest van onderhoud werd keurig uitgevoerd. Een hele verademing tov andere fietsen makers. Tijdens de zoektocht naar de problemen kreeg ik een hele fijne ebike mee zodat ik kon blijven fietsen. Mooie winkel en kundige werkplaats. Aanrader!
Beste Simon, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en vriendelijk heeft ervaren en dat uw Stevens e-bike weer perfect functioneert. We zijn blij dat we u tijdens de reparatie mobiel konden houden en dat u tevreden bent over onze werkplaats en winkel. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Prima. wel duur!!!!!
Beste Herman, Hartelijk dank voor uw positieve reactie over onze service. We begrijpen dat onze prijzen hoog kunnen lijken en streven er altijd naar om hoogwaardige kwaliteit en service te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk