Er wordt erg goed geluisterd naar wat er aan je fiets mankeert en goed bijgehouden/opgeschreven. Ze zijn op de hoogte, weten wat ze doen. Werken snel. Wanneer je niet tevreden bent, kijken ze nog eens.
Beste Elke, Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te lezen dat u onze werkwijze en service als prettig en zorgvuldig ervaart. We doen ons best om goed te luisteren en mee te denken, ook als er iets niet helemaal naar wens is. U bent altijd welkom! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Snelle en goede service
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. Wij staan graag ook in de toekomst voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ze nemen de tijd om je uitleg te geven.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het is onze bedoeling om altijd voldoende tijd te nemen voor onze klanten, zodat zij goed geïnformeerd zijn. Wij staan graag ook in de toekomst voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Geweldige service Bekwame medewerkers Vriendelijk personeel Hoge werkdruk, die missc verklaart waarom er communicatief (via mail) kleinigheidjes, die persoonlijk gewenste details betrof, over t hoofd zijn gezien. Die overigens per direkt en keurig werden hersteld!
Beste Jasper, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling en het compliment over onze service en bekwame medewerkers. Wij waarderen uw begrip voor de hoge werkdruk. Fijn om te horen dat deze zaken direct en keurig zijn hersteld. Wij blijven ons inzetten om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik ben zelf 1,90 cm, en een fiets naar mijn maat zoeken is vrij lastig. Kom ik bij Hans Lemmens en daar hebben ze gelukkig nog een op voorraad. Pegasus Siena gekocht, zeer fijne fiets. Ben al bijna 2 weken verder, erg tevreden nog steeds. Accu laad snel op en de afstand is 130 km. Meer dan genoeg voor mij. In de 2 weken veel fietsplezier gehad en dat stopt nog lang niet!
Beste Wesley, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat u nog steeds tevreden bent met uw fiets. Wij zijn blij dat de accu snel oplaadt en de actieradius goed aansluit bij uw wensen, zodat u volop van uw fietsplezier kunt genieten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Na 6 weken wachten op het herstel van de schade aan mij E-Bike bleek na te hebben afgerekend dat het belangrijkste werk - het opnieuw spuiten van het frame - niet was gebeurd. Nu moet de fiets nogmaals terug. Zonde van de tijd. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat het spuitwerk aan uw E-bike over het hoofd is gezien. We begrijpen dat dit tot teleurstelling en extra ongemak heeft geleid. Fijn om te lezen dat u onze collega’s als vriendelijk en hulpvaardig heeft ervaren. We zorgen ervoor dat het herstel nu zorgvuldig wordt afgehandeld en waarderen uw geduld in deze situatie. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen
2 fietsen gebracht voor een service beurt. Uitstekend afgewerkt allemaal.
Beste Tjeu, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de servicebeurt van uw fietsen naar tevredenheid en uitstekend is uitgevoerd. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en staan uiteraard graag voor u klaar bij toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Bram heeft mijn wensen goed begrepen en dat vertaald naar een fiets die precies bij me past!
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat Bram uw wensen goed heeft begrepen en u heeft kunnen adviseren over een fiets die perfect bij u past. Veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Was op zoek naar een nieuwe mtb met grote wielen voor een billijke prijs. Is gelukt met de Sensa. Medewerker Kesseler heeft mij uitstekend geholpen en de mtb was snel beschikbaar.
Beste Geurt, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Goede ervaring. Samen tot n prima invulling gekomen van invulling van mijn nieuwe wielrenner. Hele mooie fiets. Kennis en kunde vanuit Broekhuis prima!
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Afspraken niet nagekomen, onderhoud services slecht uitgevoerd, uiteindelijk wel alles opgelost.
Beste Ivo, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het belangrijk om te leren van feedback, en hebben naar aanleiding van uw review direct contact met u opgenomen. Fijn om te horen dat we het samen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Onlangs een urban arrow gekocht (marktplaats) En deze na laten kunnen door broekhuis. Super fijn geholpen door maik. 1 remschijf vervangen en 1 gericht. Fietst weer als een zonnetje! Bedankt voor de goeie service!
Beste Rens, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het onderhoud van uw Urban Arrow en dat uw fiets weer perfect functioneert. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Moutainebike ingeruild en nieuwe gekocht. Deskundig advies gekregen. Direct mijn nieuwe mountainbike fietskaart gemaakt ondanks dat het heel druk was. Prima service.
Beste Fre, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe fiets! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons deskundige en klantvriendelijke personeel. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers op uw nieuwe mountainbike! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik heb in 2021 een fiets gekocht in frame maat 62, en nu 4 jaar zeggen ze dat ik te zwaar ben voor het wiel wat er in zit. In die vier jaar heb ik wel 4 keer een nieuw achterwiel gekregen omdat de spaken uit het niets klapten in achter wiel. Nu de garantie verlopen was, kwamen ze met het verhaal dat ik ongeschikt achterwiel erin heb zitten (ik weeg 85 kg). Daarom heb ik nu voor een krappe 1000euro twee nieuwe wielen mogen kopen bij ze (coulanse van 100 euro). Dit process duurde ook weer 3,5 weken door slechte communicatie van de fietszaken. Het leek net de gemeente qua snelheid en communicatie. Uiteindelijk hebben ze door deze review contact opgenomen en hebben ze toegegeven dat het sneller opgelost had kunnen worden. Hier gaan ze aan werken. Ze komen mij ook een stuk tegemoet in de kosten vanwege de historie van de schade. Hierdoor verhoog ik de sterrenbeoording van 1 naar 2.5 ster.
Beste Jorg, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Onlangs hebben wij contact met u opgenomen en een fijn gesprek gehad. We zien u graag op de afgesproken datum. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Originele beoordeling
Ik heb in 2021 een fiets gekocht in frame maat 62, en nu 4 jaar zeggen ze dat ik te zwaar ben voor het wiel wat er in zit. In die vier jaar heb ik wel 4 keer een nieuw achterwiel gekregen omdat de spaken uit het niets klapten in achter wiel. Nu de garantie verlopen was, kwamen ze met het verhaal dat ik ongeschikt achterwiel erin heb zitten (ik weeg 85 kg). Daarom heb ik nu voor een krappe 1000euro twee nieuwe wielen mogen kopen bij ze (coulanse van 100 euro). Dit process duurde ook weer 3,5 weken door slechte communicatie van de fietszaken. Het leek net de gemeente qua snelheid en communicatie. Dus zowel tijdens reparatie en aankoop hebben ze steken laten vallen. Ik ga hier nooit meer terug.
Blij mijn nieuwe fiets bedankt collegas.
Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets! Wij wensen u veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Mijn fiets weg gebracht voor onderhoudsbeurt en mankement. Uitgelegd dat ik de fiets maar 1 dag kon missen. Dat was volgens hun geen probleem, alle onderdelen zijn op voorraad. Eerste telefoontje was al niet goed. Ze hadden geen tijd om dit te repareren zeiden ze. Alles nog een keer uitgelegd. En ze zouden er alles aan doen om het klaar te krijgen. Na 2e telefoontje vertelde ze me dat ze niet de juiste onderdelen hadden. Niet wat ik wilde horen. Na overleg besloten dat ze de te vervangen onderdelen dan maar weer terug moesten zetten. Bij ophalen bleek dat ze nog een onderdeel niet hadden gerepareerd. Was niet doorgegeven en het onderdeel hadden ze ook niet op voorraad. U snapt het wel , toen was ik er helemaal klaar mee. Verder niets meer van hun gehoord. Na opnieuw contact met hun te hebben gehad zouden ze mijn fiets kosteloos in orde maken, dit hebben ze voor 80 % gedaan maar helaas hadden ze weer een onderdeel niet op voorraad waardoor ik over 2 weken weer opnieuw terug moet komen om dit in orde te maken. Communicatie kan daar beter.
Beste Johan, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons We vinden het vervelend om te lezen dat onze service niet naar verwachting is gegaan. Wij hebben contact met u opgenomen en een afspraak met u gepland. Graag zien we u op de afgesproken datum. Update 10-06-2025: Hartelijk dank voor uw bezoek. Fijn dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Originele beoordeling
Beste Johan, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons We vinden het vervelend om te lezen dat onze service niet naar verwachting is gegaan. Wij hebben contact met u opgenomen en een afspraak met u gepland. Graag zien we u op de afgesproken datum. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Ik ben naar alle tevredenheid geholpen. Geen verkooppraatje maar luisterend naar mijn fietswensen.Vriendelijke verkoper,helemaal blij met mijn nieuwe fiets en de service die hierbij geboden wordt.
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega's. Daar doen we het voor. Ik wens u heel veel fietsplezier met uw nieuwe fiets. En graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Net geen vijf sterren omdat de werkplaats heel druk is en je daardoor soms even moet wachten. Maar heel behulpzaam.
Beste Tanja, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardering voor ons advies en onze service. Fijn om te horen dat u onze medewerkers als behulpzaam heeft ervaren. We begrijpen dat de wachttijd in de werkplaats soms wat kan oplopen vanwege de drukte, en we doen ons best om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren. Hopelijk mogen we u bij een volgend bezoek weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Na aanmerkingen is adequaat gereageerd
Beste George, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij stellen het op prijs dat u onze reactie als adequaat heeft ervaren. Uw opmerkingen helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Mocht u in de toekomst verdere vragen of suggesties hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Dure elecktrische mountainbike gekocht. Slechte aflevering met weinig uitleg over onderhoud. Hierdoor na nog geen 1000 km gereden te hebben bij de eerste servicebeurt die eigenlijk inclusief zou zijn een kostenpost van bijna 400 euro en niet eens op servicepunten gecontroleerd zoals updaten van fietscomputer spaken niet nagekeken en tandwiel voor , na eerste tochtje alweer los. Bij herhaaldelijk bellen weten ze van niets. Kortom een waardeloze ........ tent !!
Beste Rick, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben contact met u opgenomen en alles besproken. Zoals afgesproken voeren we de onderhoudsbeurt opnieuw uit en geven we u graag duidelijke uitleg over het onderhoud van uw fiets. We verwelkomen u graag binnenkort in onze vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Houd zich aan de afspraak en neemt de tijd voor het afleveren van nieuwe fiets
Beste Elly, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te zien dat we ons aan de afspraak hebben gehouden en de tijd hebben genomen voor een zorgvuldige aflevering van uw nieuwe fiets. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en waarderen het dat u dit heeft opgemerkt. Veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Heel vriendelijk en deskundig personeel. Soms heb ik winkels of bedrijven waar ik graag kom omdat de sfeer heel aangenaam is. Lemmens hoort helemaal in dat rijtje.
Beste Niek, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u de sfeer zo aangenaam vindt en dat u onze deskundigheid en klantvriendelijkheid waardeert. We doen er alles aan om een fijne ervaring te bieden en we zijn blij dat u dit zo heeft ervaren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Prima geholpen en uitgebreid de tijd genomen om verschillende fietsen te proberen. Hierdoor echt de juiste keuze kunnen maken.
Beste André, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze vakbekwame medewerkers de tijd hebben genomen om u goed te helpen bij het maken van de juiste keuze. We streven er altijd naar om de beste service te bieden en zorgen voor de juiste aandacht voor detail. Veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
Deskundig personeel, leggen goed uit wat het kan, hoe het werkt, ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden met de fietsen. We hebben allebei de Cube Kathmandu. Onze dochters pegasus fiets ook daar gekocht in 2023, ook zeer tevreden met die fiets.
Beste Christiaan, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te zien dat u en uw vrouw zo tevreden zijn met de Cube Kathmandu fietsen en dat u ook met de aankoop van de Pegasus fiets voor uw dochters tevreden bent. We doen altijd ons best om duidelijke uitleg te geven en de beste service te bieden. We wensen u en uw gezin veel plezier met de fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk
De eerste dag samen gaan kijken ,de dag erna de zoon mee genomen en die mocht meteen een stuk op de fiets fietsen. En de maat was meteen goed. En de fiets kom meteen 3 dagen erna thuis geleverd worden . Super service top
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel verliep, van de proefrit tot de snelle levering. We doen er alles aan om u de best mogelijke service te bieden en het is geweldig om te weten dat u tevreden bent. We hopen dat u veel plezier heeft met de nieuwe fiets en staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Cuijk